Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Polska - Chorwacja ME

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 02.12.2007 20:48

To teraz moje proroctwa; :wink:
1. Niemcy - gorzej trafić nie mogliśmy - są raczej poza naszym zasięgiem, ale nie poza zasięgiem Chorwatów bo ci jak mają swój dzień to wygrywają ze wszystkimi.
2. W związku z w/w punktem nasz ostatni mecz w grupie - z Chorwacją właśnie, będzie meczem o wszystko bo Austrię stukną wszyscy pozostali.
3. Z HR gramy w Klagenfurcie = Chorwaci mają farta bo to rzut beretem z Zagrzebia. Czyli na trybunach siły będą z grubsza wyrównane, bo nasi nadrobią odległość do Klagenfurtu siłą populacji
4. Jak Chorwaci nie będą mieć swojego dnia to możemy ich stuknąć - może Leo coś wykombinuje.
5. Gramy z HR 16-tego czerwca i do tego w Klagenfurcie, czyli idealnie aby połączyć to z wakacjami w HR. No ale łatwiej pojechać do HR niż "załatwić" (a nie kupić) bilet na mecz. Ja chodów u kolesiów Listkiewicza nie mam i mieć nie chcę :wink: Pozostaje TV :(
6. Mecz z HR zapowiada się jako horror - gdybyśmy stuknęli Chorwatów i przez to ich wyeliminowali to lepiej na wakacje jechać np. do Czarnogóry :lol:

A tak w ogóle to fajnie by było jakby Polska i Chorwacja wygrały swoje 2 pierwsze mecze (z Austrią i Niemcami) i wtedy w ostatnim spotkaniu byłby już "mecz przyjaźni" - rezerwy obu drużyn zagrałyby na luzie i na remis. A potem oczywiście powtórka w finale - ale tak to chyba tylko w Erze... :wink:
Tym razem nie ma zdecydowanego faworyta turnieju; Włosi, Francuzi, Holendrzy, Niemcy - powinni mieć najwięcej do powiedzenia a na Chrowatów stawiam jako na tych którzy mogą pomieszać im szyki.
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 02.12.2007 21:05

My, turyści :wink: , to mamy sprawę prostą - najwyżej jeden rok pauzy w Cro :wink:
Ale Leon - on ma rzeczywiście pod górkę :!:
Dlatego ma rację - trzeba pokonać Niemców !
Leon - pisz do Leo :!:
My też napiszemy :D
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 02.12.2007 22:23

gospodarz napisał(a):Właściwe to nie ważne będzie kto wygra. Dla prawdziwego cromaniaka radość będzie jednaka :)

Nie wiem jak Ty ale ja jestem Polakiem więc dylematu miec nie będę, Chorwatom mogę kibicowac w meczu z Niemcami.
Niezły będzie pojedynek na trybunach, Chorwaci mają bliżej (mecz w Klagenfurcie) ale nie wiadomo jak z dystrybucją biletów. Na mistrzostwach świata w Dojczlandzie byłem, teraz czas na euro :wink:
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 02.12.2007 22:51

A może jest tu (na tym forum) ktoś "mocny" żeby "załatwić" trochę biletów na mecz w Klagenfurcie 16.06 dla CRO-PL :?: :?: :?:
Niezła byłaby frajda, zwalić się CRO-kupą w Klagenfurcie :wink:
Na taki zlot to ja bym się pisał...

W zasadzie to MY powinniśmy mieć priorytet w PZPNie przy dystrybucji biletów na mecz z Chorwacją - to znaczy MY powinniśmy tymi biletami dysponować. Wszyscy chętni z CRO-PL zarejestrowani przed grudniem dostaliby zniżkę 90% a reszta podwyżkę o 90% :lol: Rachunek by się zgadzał :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.12.2007 23:16

niezawodny napisał(a):A może jest tu (na tym forum) ktoś "mocny" żeby "załatwić" trochę biletów na mecz w Klagenfurcie 16.06 dla CRO-PL :?: :?: :?:

W zasadzie to MY powinniśmy mieć priorytet w PZPNie przy dystrybucji biletów na mecz z Chorwacją - to znaczy MY powinniśmy tymi biletami dysponować. Wszyscy chętni z CRO-PL zarejestrowani przed grudniem dostaliby zniżkę 90% a reszta podwyżkę o 90% :lol: Rachunek by się zgadzał :wink:

Załatwić bilety na te skoki narciarskie nie jest problem. :wink:
Ale czemu te zniżki służą. :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 02.12.2007 23:32

niezawodny napisał(a):5. Gramy z HR 16-tego czerwca i do tego w Klagenfurcie, czyli idealnie aby połączyć to z wakacjami w HR. No ale łatwiej pojechać do HR niż "załatwić" (a nie kupić) bilet na mecz.

Nam pasuje. :D 14.06 piknik w pracy, 15.06 odpoczynek a od 16 start do Chorwacji ( 3 tygodnie) - tylko te bilety, skąd je wziąć? 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.12.2007 09:38

niezawodny napisał(a):A może jest tu (na tym forum) ktoś "mocny" żeby "załatwić" trochę biletów na mecz w Klagenfurcie 16.06 dla CRO-PL :?: :?: :?:

Wysupłaj kasiorę i zamawiaj..... :wink: :lol:

http://polish.euroteam2008.com/
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 03.12.2007 13:02

slapol napisał(a):Wysupłaj kasiorę i zamawiaj..... :wink: :lol:

Tylko że w ten sposób zrobi się wyjazd indywidialny z dodatkowymi "problemami logistycznymi" typu; jak jechać /wracać po kilku Karlovaczko spożytych podczas meczu :?: A na miejsca w hotelach/kwaterach bym nie liczył - za to w okolicy Klagenfurtu już tak ale do tego trzeba być mobilnym - karlovaczko wyklucza mobilność. Reasumując ja indywidualnie (sam) na pewno się nie skuszę.
Idealnym rozwiązaniem byłby bus/autokar + cała grupa, ew kilkoma samochodami (użyczam swój środek lokomocji) i wtedy można się na meczu zrelaksować. Niestety u mnie wakacje możliwe są dopiero tydzień później, więc musiałbym założyć natychmiastowy powrót do ojczyzny a nie jakbym wolał dalszą trasę na południe.

Przyznam że kasa (cena biletu) nie wygląda zbyt zachęcająco... :( Ale jakby się grupa zebrała - to "raz się żyje"... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.12.2007 15:33

Z tego co wiem, to oficjalne ceny biletów na mecze grupowe to: 110, 80 i 45 euro, odpowiednio w I, II i III strefie, ale...kto może je mieć poza VIPOSTWEM :?: :wink: :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.12.2007 16:13

slapol napisał(a):Wysupłaj kasiorę i zamawiaj..... :wink: :lol:

425, 325 lub 275 Euro od osoby 8O mecz Chorwacja : Polska - to ja pasuję, wolę wylegiwać się nad Adriatykiem i oglądać mecz w TV razem z Chorwatami.
A ile przy okazji rakiji lub wina popiję :D
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 03.12.2007 17:22

slapol napisał(a):Z tego co wiem, to oficjalne ceny biletów na mecze grupowe to: 110, 80 i 45 euro, odpowiednio w I, II i III strefie, ale...kto może je mieć poza VIPOSTWEM :?: :wink: :lol:

No tak, VIPy mają niemal za free bo ich "nie stać" a my szaraki mamy beknąć za nich :? . To niestety jest istotny powód jak dla mnie żeby spasować - nie popieram takiej konstrukcji logicznej tego świata. Mogę zasponsorować bilet jakiemuś bezdomnemu ale nie VIPom. Sk....
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 04.12.2007 15:28

Mnie też nie stać na wysupłanie takich pieniędzy na bilety - bo przecież samego by mnie nie puścili. A szkoda, bo kolega po meczu Polska - Niemcy w MŚ mówił, że tej atmosfery nie da się porównać z niczym.
darrou
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrou » 22.12.2007 22:06

śliwka napisał(a):jedziemy na mecz a potem prosto do Cro na plażę świętowac wygraną :)

Tylko jak wygramy to czy będziemy tam mile widziani :? :? :?
mattiko
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mattiko » 13.01.2008 15:19

nie to jest jakiś kosmos te ceny te one

http://www.euro-mistrzostwa.com/bilety_euro2008.php

dobrze że finał jest przed naszym wyjazdem do HR :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Polska - Chorwacja ME - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone