Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

polowanie ,nalepy Cro.pl 2007

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 28.08.2007 17:28

Nie upolowałam niestety :evil: choć bardzo się starałam.Gdzieś na jakimś wjeździe widziałam tylko autko z kolorowym napisem "jedzie z nami Cromireczka" o ile dobrze przeczytałam, bo w różnych kolejkach staliśmy, później śmignął tylko koło nas gdzieś między Splitem a Omisiem.Wielu Polaków widziałam całe mnóstwo samochodów, ale naklepki (jak to swego czasu mówiło moje dziecko) to chyba w albumy pochowali na pamiątkę. Może w przyszłym roku???
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 28.08.2007 18:57

:D A ja miałem szczęście. trafiłem cro.pl naklejkę na aucie. AUDI rejestracja SK a na ramce ( otoczce ) tablicy pisało Mikołów , to moi ziomale ze Śląska , mieszkam w Tychach . Sam mam taką naklejkę więc się b. ucieszyłem . Auto było na Ciovo , koło TROGIRU , Okrog Gornji. Szkoda ,że nie spotkałem właścicieli tego samochodu. :D Pozdrawiam wszystkich cromaniaków. Wczoraj wróciłem z Cro. Ach bym zapomniał spotkaliśmy znajomych z naszego miasta w Trogirze i okazało się , że jest to koleżanka syna z klasy. 8O Mała ta Chorwacja. :D :D
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 28.08.2007 19:03

:D Dziękuję Madzi , że mi poleciła Ciovo , dziękuję Ewie za wspaecie . Jestem zadowolony....... :D :D Było super . Jedno zdanie przeciw , mogli by bardziej dbać o czystość :evil: :D :D
andy.pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy.pl » 01.09.2007 19:08

Buuu, wczoraj wróciłem z Chorwacji ... przez dwa tygodnie: Plitvickie, Split, Trogir, Dubrownik, Makarska, Omis i Marusici i nikt mnie nie upolował :( :(
Powiem więcej - sam też nie zauważyłem żadnej naklejki :(
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 06.09.2007 08:21

i tu mała zagadka.... czyje to autko :):)

[img][img]http://img396.imageshack.us/img396/9127/zdjcie207ez2.th.jpg[/img][/img]

dodam tylko że to podobno zagorzały cromaniak :):):)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.09.2007 08:36

Czyżby to był hyundai "zielonego" Leszka :?: :wink:
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 06.09.2007 08:55

brawo Januszu... w nagrode stawiasz wszytkim kolejke na zlocie :lol:
to autko zielonego :)
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 06.09.2007 09:14

Już za sześć godzin wystawiam się na "strzał" migawki :)))) jadąc do CRO

Opel Astra - granatowa :)))))

Powodzenia i pozdrowienia dla Wszystkich którzy wrócili
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.09.2007 09:22

VOID napisał(a):brawo Januszu... w nagrode stawiasz wszytkim kolejke na zlocie :lol:
to autko zielonego :)

No to wpadłem - jak śliwka .... w śliwowicę :roll: :wink:

8O skąd ja tyle śliwowicy biedny wezmę :wink:

Obrazek
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 06.09.2007 16:43

:papa:
Janusz Bajcer napisał(a):
No to wpadłem - jak śliwka .... w śliwowicę :roll: :wink:

8O skąd ja tyle śliwowicy biedny wezmę :wink:

Januszku - do Łącka masz niedaleko.... :D :D
emtomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emtomek » 06.09.2007 18:32

Obrazek
Ciekawe kogo ustrzeliłem wracając do domu? Autostrada przed Karlovacem ... fota słaba technicznie bo z kamery, robiona w pośpiechu przez żonę - obiekt szybko się oddalał ! :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.09.2007 19:13

emtomek napisał(a):Obrazek
Ciekawe kogo ustrzeliłem wracając do domu? Autostrada przed Karlovacem ... fota słaba technicznie bo z kamery, robiona w pośpiechu przez żonę - obiekt szybko się oddalał ! :)

Musi, że jakiegoś Krakusa :wink: :lol:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 09.09.2007 20:14

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

żeby nie było , że tylko Slapol dobrze poluje :lol: moje wszystkie upolowane w CRO :lol: :lol: :lol: a i tak z tego wynika , że chyba Wrocek upolował najwięcej :!: :lol:

A i tak jeden mi umknął :twisted: 5.09. około godz. 19.00 skoda felicja kombii , chyba granatowa ,ale mogę się mylić ,na krakowskich numerach, skręcała w Mimicach z ulicy Prilaz Moru w lewo w kierunku na Split, A udzieliła jej pierszeństwa czarna Honda CRV, czyli ja :lol: Ciekawe Kto to był :?: :lol:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 10.09.2007 08:11

Jestem pod wrażeniem tylu upolowanych sztuk:)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.09.2007 08:44

kominesku napisał(a):A i tak jeden mi umknął :twisted: 5.09. około godz. 19.00 skoda felicja kombii , chyba granatowa ,ale mogę się mylić ,na krakowskich numerach, skręcała w Mimicach z ulicy Prilaz Moru w lewo w kierunku na Split, A udzieliła jej pierszeństwa czarna Honda CRV, czyli ja :lol: Ciekawe Kto to był :?: :lol:

Z kalendarza wycięte - chyba to ten?

01.09-xx.xx mkz ok.Krakowa - Razanac (Felicia/k. granatowa)

:papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko