Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

polowanie ,nalepy Cro.pl 2007

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.08.2007 16:52

W willi "Dingac" widziałem jedno auto z nalepką.
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 22.08.2007 18:27

Sławomir Wocial napisał(a):W willi "Dingac" widziałem jedno auto z nalepką.

Szkoda że piszesz dopiero teraz .Można było jakieś piwko zrobić.Wystarczyło małą karteczkę z fonem.Trochę późno cię Sławku dopasowałem do twojego awatarka .Wyjeżdżając 10.08 w Borak mignęła mi chyba fabia WB.Po drodze zero naklejek jadących w tym samym kierunku.Pozdrawiam :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.08.2007 21:05

Parę razy paradowaliśmy idąc do Borka przed wasza willą i autkiem na tablicach SB(cóś nie polityczne teraz te numery :D ) w koszulach cro.pl, ale nic poza tym bo człowiek nieśmiały... Mieszkaliśmy na dole u Daniciczów w Dingacu.
[img][img]http://img214.imageshack.us/img214/1357/hrvatska2007074cg5.th.jpg[/img][/img]
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.08.2007 23:07

Do Sławka slapola:
Miałam trudności z pionem - gorączka mnie już wtedy łapała :lool:

Do Sławka Wociala:
Gdybyś tak paradował przed naszym apartmanem to ... też mogłabym Cię nie rozpoznać - wiatr w ... blond włosach ... mógłby mnie troszku zmylić :oczko_usmiech: :lool:

Pozdraviam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.08.2007 00:20

No cóż , kryzys wieku średniego... Zmiany,zmiany,zmiany... :D
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 23.08.2007 10:50

Sławk.... te bląd włosy.... rozbawiły mnie :):) nooo nieźle wyglądasz... duże branie było na nową fryke ?? dobrze że nie pojechaliście do Egiptu... bo Renia sprzedała by cie za kilka wielbłądów :lol: :lol: :lol:
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 23.08.2007 20:37

Sławomir Wocial napisał(a):Parę razy paradowaliśmy idąc do Borka przed wasza willą i autkiem na tablicach SB(cóś nie polityczne teraz te numery :D ) w koszulach cro.pl, ale nic poza tym bo człowiek nieśmiały... Mieszkaliśmy na dole u Daniciczów w Dingacu.

Co poradzić na takie numery(SB) :wink: Na forum nie wyglądasz na nieśmiałego gościa :D ale widziałem że towarzystwa masz pod dostatkiem. :wink: Może kiedyś jeszcze będzie okazja na piwko.Pozdrawiam :papa:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 24.08.2007 06:35

Jak w żubrowie zaczęliśmy na czerwono 8) , to Bocianowi już tak zostało :roll: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2007 12:43

Dorzucę jeszcze dwa mazowieckie autka :lol:

Obrazek

Obrazek
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.08.2007 12:49

Slapol :lol: jak na razie jesteś mistrzem w polowaniu na nalepy... weź no powiedz jak na nie polujesz :?: z zaskoczenia, czy podchodzisz po cichu blisko żeby nie spłoszyć, a może aparat kładziesz na jakimś zdalnie sterowanym autku zabawce, podjeżdżasz i zdalnie odpalasz migawkę :?: :lool:

Pozdrav :papa:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 24.08.2007 13:42

weź no powiedz jak na nie polujesz

po prostu chdzi z dyżurną nalepą, przykłada, to tu, to tam, gdzie popadnie i foty strzela ... :wink:

nie weźmiesz starych misiów na sztuczny miód, panie slapol :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 24.08.2007 14:43

Leszek Skupin napisał(a):Slapol :lol: jak na razie jesteś mistrzem w polowaniu na nalepy... weź no powiedz jak na nie polujesz :?: z zaskoczenia, czy podchodzisz po cichu blisko żeby nie spłoszyć, a może aparat kładziesz na jakimś zdalnie sterowanym autku zabawce, podjeżdżasz i zdalnie odpalasz migawkę :?: :lool:

Będziesz na zlocie to sobie upolujesz :lol: :lool:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.08.2007 19:01

Wyjeżdżając 10.08 w Borak mignęła mi chyba fabia WB.Po drodze zero naklejek jadących w tym samym kierunku.Pozdrawiam icon_wink.gif

Myśmy także wracali do polski 10.08 na dwa auta, astra i fabia kombi niebieska ale litery WOT.
A co do włosów, miliony kobiet farbują i nikt nic nie mówi i się nie dziwi... Z resztą ja nie mam farby na włosach. Pozdrav :)
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 25.08.2007 10:38

Co prawda nie mam zdjecia,ale na PAGU minalem autko m-ki chyba Opel Zafira koloru czarnego,we wstecznym lusterku dopiero zauwazylem naklepke Cro.pl.
Swoja droga ja mialem na aucie 2 nalepki, na tylnej szybie i ba boxie...srebrny VW Passat kombi..moze mnie ktos widzial jeszcze w Plitvicach...?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2007 21:40

krakuscity napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Slapol :lol: jak na razie jesteś mistrzem w polowaniu na nalepy... weź no powiedz jak na nie polujesz :?: z zaskoczenia, czy podchodzisz po cichu blisko żeby nie spłoszyć, a może aparat kładziesz na jakimś zdalnie sterowanym autku zabawce, podjeżdżasz i zdalnie odpalasz migawkę :?: :lool:

Będziesz na zlocie to sobie upolujesz :lol: :lool:

Z ust mi to Krakus wyjąłeś... :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko