Skoro masz auto na gwarancji to nie masz asistance fabrycznego?
Czegoś nie rozumiem.
weSoLuTka napisał(a):słuchajcie a ten zakres w pzu jest tylko w razie zepsucia pojazdu, czy też w razie wypadku? Mamy samochód jeszcze z gwarancją i z assistance, ale nie objemuje kolizji i zastanawiam sie czy ktorys ubezpieczyciel ma wlasnie opcje w razie wypadku?
weSoLuTka napisał(a):ubezpieczenie autopomoc, czy jak to sie zwie w Warcie, jest tylko dla tych, ktorzy maja oc w warcie...
Ktos korzystał może z Gothaer?
weSoLuTka napisał(a):mam wlasnie asisstance fabryczny - dzieki za wyjasnienie bo bylam pewna, ze to nie obejmuje wypadkow, tylko jakies usterki. W takim razie nie ma sensu dublowac. Co bym bez Was zrobila, to nie wiem
weSoLuTka napisał(a):jutro zadzwonie na assistance i zapytam
kia cee'd
Maciej napisał(a):weSoLuTka napisał(a):mam wlasnie asisstance fabryczny - dzieki za wyjasnienie bo bylam pewna, ze to nie obejmuje wypadkow, tylko jakies usterki. W takim razie nie ma sensu dublowac. Co bym bez Was zrobila, to nie wiem
Obawiam się że wypadków i kolizji żadne fabryczne assistance nie dotyczy.
alutka9 napisał(a):weSoLuTka napisał(a):jutro zadzwonie na assistance i zapytam
kia cee'd
dzwonilas? jestem ciekawa ponieważ tez takie autko posiadam i mam kia assistance nie wiem tez czy działa za granica (jezdzilmy drugim większym autem),gwarancja mobilności i obsluga w kraju super,raz mi autko nie odpalilo (z mojej winy) i w 30 minut był mechanik,naprawil i pojechal , potem dzwonili z kia sprawdzać czy już wszystko ok.
alutka9 napisał(a):weSoLuTka napisał(a):jutro zadzwonie na assistance i zapytam
kia cee'd
dzwonilas? jestem ciekawa ponieważ tez takie autko posiadam i mam kia assistance nie wiem tez czy działa za granica (jezdzilmy drugim większym autem),gwarancja mobilności i obsluga w kraju super,raz mi autko nie odpalilo (z mojej winy) i w 30 minut był mechanik,naprawil i pojechal , potem dzwonili z kia sprawdzać czy już wszystko ok.
Lechoo napisał(a):Mam pytanie o ubezpieczenie podróżne - czy kupując je na czas wyjazdu w jednej z firm ubezpieczeniowej wyrabiać kartę ekuz czy dać sobie z nią spokój mając prywatne ubezpieczenie ?