przemek2809 napisał(a): Za chwilę posypie się lawina hejtów, odpowiedzi typu " użyj funkcji szukaj" itd ,
przemek2809 napisał(a):ale bardzo bym prosił aby ktoś kto ma trochę czasu i chęci obliczył koszt dojazdu z Jastrzębia-Zdroju do Hvar (pomijając koszty paliwa).
hadman napisał(a):Witam,
nie wiem czemu ale nie działa mi kalkulator..
wklepuje wszystkie dane czyli podróż Kraków - Trogir i kalkulator ciągle myśli i myśli ( jak na foto - nic sie nie zmienia nawet za godzinę ). Pytanie czy coś robię źle ? mapa się również nie pokazuje ;((
link : s33.postimg.org/3p048r39b/cro.jpg ( nie mogę dodawać linków niestety - należy skopiować i wkleić do przeglądarki )
interesuje mnie ile będzie kosztował mnie przejazd z Krakowa do Trogir'u - wyliczyłem już że koszt przejazdu w obie strony bez Chorwacji to 260 zł, potrzebuję jeszcze koszt samej Chorwacji oraz gdzie zatankuje LPG. Potrzebuję tego aby obliczyć czy lepiej jechać na dwa auta z instalacją LPG ( moje przejedzie około 400 km na baku ( 48l ) a brata ze 250 km na baku ;D ) czy kombinować z wypożyczeniem jakiegoś 8 osobowego busa
proszę pomóżcie z tym kalkulatorem bo fajny ale nie potrafie z niego skorzystać jak należy
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi