dids76 napisał(a):Też zauważyłem ze łatwiej u nas trafić na bezpłatną toaletę niż za granicą.
..no nie wiem
..ale jak w Niemczech stawałem na parkingach , toalety były bezpłatne
mervik napisał(a):dids76 napisał(a):Też zauważyłem ze łatwiej u nas trafić na bezpłatną toaletę niż za granicą.
..no nie wiem
..ale jak w Niemczech stawałem na parkingach , toalety były bezpłatne
ADAMO_16 napisał(a):Co do płatnych toalet to pierwsza stacja paliw AGIP na M7 zaraz za Budapesztem toaleta płatna, brak drobnych był problemem. Ale stacja Shell na M2 bezpłatna. Ciekawe od czego to jest uzależnione.
walp napisał(a):Mówimy o toaletach na stacjach benzynowych.
WC na autobahnparkplatz są darmowe. Przynajmniej ja nie trafiłem na płatne.
Iggy napisał(a):Pragnę poinformować wszystkich Cromaniaków, że właśnie powstała HTML'owa wersja
I to w zasadzie tyle
Miłej zabawy życzę i proszę o zgłaszanie ewentualnych błędów, a także sugestii odnośnie ergonomii używania.
walp napisał(a):Piotrek_DW napisał(a):W kalkulatorze do łącznych kosztów nie zaciąga kwot za paliwo. Też tak macie? Czy może mam coś z przeglądarką nie tak?
U mnie zaciąga.
Piotrek_DW napisał(a):walp napisał(a):Piotrek_DW napisał(a):W kalkulatorze do łącznych kosztów nie zaciąga kwot za paliwo. Też tak macie? Czy może mam coś z przeglądarką nie tak?
U mnie zaciąga.
Coś nie tak chyba jest. Próbowałem na dwóch różnych kompach bez zmian
Piotrek_DW napisał(a):Trasę wylicza ok. Wszystko jak na pierwszym screenie.
Drugi screen u Ciebie wpisał w tabele koszty paliwa. U mnie tego nie robi i jest 0zł Oto chodzi...