Bocian napisał(a):jara napisał(a):
Zawsze może użyć stritwiu albo mapy
Dokładnie tak.
Autor postu prosił o podpowiedź, którymi autostradami ma jechać a nie o narzędzie którymi może wytyczyć tę trasę
wikol napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):
Dokładnie tak.
Autor postu prosił o podpowiedź, którymi autostradami ma jechać a nie o narzędzie którymi może wytyczyć tę trasę
wikol napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):
Dokładnie tak.
Bocian napisał(a):To w zeszłym roku na dwa tygodnie przed wyjazdem tego nie wiedziałeś? Zależy czy będziesz jechał przez Węgry czy przez Słowenię.
http://www.hac.hr/hr/cestarina/cjenik/
motorzeszow napisał(a):czy ktoś może mi powiedziec jak obliczyc koszt autostrad w chorwacji? nie znam tamtych dróg i nie wiem którymi muszę przejechać.
motorzeszow napisał(a):witam, ponieważ pierwszy raz wybieram się do Chorwacji w 2014 roku ( w 2013 2 tyg przed wyjazdem rozbili mi auto ) mam pytanko.
czy ktoś może mi powiedziec jak obliczyc koszt autostrad w chorwacji? nie znam tamtych dróg i nie wiem którymi muszę przejechać. Jadę z rzeszowa i chce dotrzec na krk baśka i zwiedzic bliskie okolice ( w promienie dajmy na to 100km ) CZy ktoś mi moze podpowiedziec którymi autostradami będe musiał jechac ? lub ogólnie powiedział jakie koszty winiet. Dziękuje z góry i pozdrawiam.
motorzeszow napisał(a):dziękuje, to nie chodzi ze mi się nie chce szukac jak tam ktoś zasugerował ale pytam dlatego ze większość z was była tam juz conajmniej raz i domyślam się ze wiecie jak wygląda trasa. Na mapie jest droga a w rzeczywistosci róznie bywa sam wiecie. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi i pozdrawiam
motorzeszow napisał(a):Na mapie jest droga a w rzeczywistosci róznie bywa sam wiecie.
Jak z Rzeszowa, to na Budapeszt, potem Letenye, Zagrzeb, autostradowa dróżka na Rijekę i potem już trafisz
motorzeszow napisał(a):trafić to ja jakoś trafie problem polagana tym zeby wiedzieć gdzie i jaką winiete kupić. Będę jechał własnie tak jak mówisz, przynajmnije tak na mapie najrozsądniej to wyglądaJak z Rzeszowa, to na Budapeszt, potem Letenye, Zagrzeb, autostradowa dróżka na Rijekę i potem już trafisz
arb napisał(a):Wszedłem sobie do aplikacji iggiego, ale wpisując w pole startu dowolne miasto, wywala mi undefined po obliczaniu trasy... Macie coś podobnego?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi