Aldonka napisał(a):Wróciłam dziś do kalkulatora, niby działa, ale nie do końca, bo za nic nie mogę wpisać ilości paliwa....chyba że cosik źle robię. Muszę pokombinować. W zeszłym roku działał świetnie i był bardzo pomocny.
maniust napisał(a):Szacun Iggy za tą inicjatywę.
W sumie to wcześniej liczyłem z głowy koszt podróży z GD do Pakostane w tym roku w dwie strony i wyszło mi około 1.500,00 zeta.
Tu wyszło mi : opłaty drogowe : 356,00 -. + paliwo 1262,00-. - razem 1618,00 -.
.......do tego doliczyć jeszcze A1 - 60,00 zeta w dwie strony i Katowice - Kraków (nie pamiętam już ile) - ze 100,00 razem
....to mam 1700,00 zł -. MASAKRA!!!
...ale i tak jadę i mam to doopie
agitadu napisał(a):witam ...czy ktoś zna jaka kaska za winietki...wybieram sie 1 lipca do rovinj na kamping polari na jakies 10 dni....mam nadziej ze dobrze wybrałem miejsce do spedzenia urlopu z zoną i 9 latkiem.za wszystkie sugestie z góry dziekuje
agitadu napisał(a):a tak sorki)))to chorwacja ....zamyśliłem się i pewnych informacji nie zamieściłem dla ogółu bo były dla mnie oczywiste))))))
mervik napisał(a):Aldonka napisał(a):Wróciłam dziś do kalkulatora, niby działa, ale nie do końca, bo za nic nie mogę wpisać ilości paliwa....chyba że cosik źle robię. Muszę pokombinować. W zeszłym roku działał świetnie i był bardzo pomocny.
..wejdż tu
http://www.viamichelin.pl/web/Trasy
wpisując trasę , liczy ci ilość paliwa i cenę
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi