del_sol napisał(a):moim zdaniem nie po to jedzie sie raz w roku do Cro na wakacje by zona stala cale dnie przy garach w kuchni i zajadac sie sloikami z marketu,
Ze słoikiem z marketu nie trzeba stać cały dzień przy garach w kuchni
del_sol napisał(a):moim zdaniem nie po to jedzie sie raz w roku do Cro na wakacje by zona stala cale dnie przy garach w kuchni i zajadac sie sloikami z marketu,
Iggy napisał(a):No to już wróciłem z raju
.....
I naturalnie nadal będę rozwijał kalkulatorek. Póki co muszę się pozbierać z bieżącymi sprawami, a przede wszystkim rozpakować
huling napisał(a):del_sol napisał(a):moim zdaniem nie po to jedzie sie raz w roku do Cro na wakacje by zona stala cale dnie przy garach w kuchni
Też tak uważam, dlatego zawsze jeżdzimy do hoteli z wyżywieniem.
PETERENZO napisał(a):
To może choć raz Ty coś zrób
PS. Jest wiele takich potraw, które można samemu i to bardzo szybko i za niewielkie pieniądze
PETERENZO napisał(a):huling napisał(a):del_sol napisał(a):moim zdaniem nie po to jedzie sie raz w roku do Cro na wakacje by zona stala cale dnie przy garach w kuchni
Też tak uważam, dlatego zawsze jeżdzimy do hoteli z wyżywieniem.
To może choć raz Ty coś zrób
Dobre spaghetti bolognese można zrobić w max 30 minut. Nie trzeba cały dzień stać przy garach. Kupujesz w Lidlu porcję mięcha mielonego, makaron, sosik gotowy np. z Knorra trochę sera i żarcie - mniam...
PS. Jest wiele takich potraw, które można samemu i to bardzo szybko i za niewielkie pieniądze
darek1 napisał(a):SŁABO OPRACOWANY KALKULATOR - NIE POKAZUJE KM, TRZEBA RĘCZNIE WPISYWAĆ I JEST NIECZYTELNY. NAPRZYKŁAD BRAK JEST PRZYCISKU ZATWIERDZENIA LICZENIA. WIDZIAŁEM LEPSZE I WIZUALNIE BARDZO CZYTELNE DLA KAŻDEGO UŻYTKOWNIKA.
kanarowski napisał(a):A u mnie coś nie działa prawidłowo kalkulator. Tzn. jak wpiszę sobie trasę, paliwo itp, to mi policzy, ale nie chce mi np. policzyć winiety czeskiej i austriackiej i nie idzie tego zmienić ręcznie. Przed wpisaniem trasy winiety mogę dowolnie edytować ilość i długość itp.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi