aglig napisał(a):Zauważyłam jeden drobny błąd. Cena LPG w chorwacji 5,82 HRK a według PZMotu jest 5,09 HRK co daje sporą róźnicę
Bardzo dobrze, że kolega zauważył różnicę. Wykazał się kolega włąściwą postawą obywatelską i czujnością. Pozdrawiam
aglig napisał(a):Zauważyłam jeden drobny błąd. Cena LPG w chorwacji 5,82 HRK a według PZMotu jest 5,09 HRK co daje sporą róźnicę
Aldonka napisał(a):aglig napisał(a):Zauważyłam jeden drobny błąd. Cena LPG w chorwacji 5,82 HRK a według PZMotu jest 5,09 HRK co daje sporą róźnicę
Ale wg E-PETROL cena z dnia 20 czerwca to 5,82. Więc jest OK. Uważam, że do kalkulacji rozsądniej przyjąć nieco wyższy przelicznik i być mile zaskoczonym niż za niski.
Aldonka napisał(a):aglig napisał(a):Zauważyłam jeden drobny błąd. Cena LPG w chorwacji 5,82 HRK a według PZMotu jest 5,09 HRK co daje sporą róźnicę
Ale wg E-PETROL cena z dnia 20 czerwca to 5,82. Więc jest OK. Uważam, że do kalkulacji rozsądniej przyjąć nieco wyższy przelicznik i być mile zaskoczonym niż za niski.
Jacek S napisał(a):Aldonka napisał(a):aglig napisał(a):Zauważyłam jeden drobny błąd. Cena LPG w chorwacji 5,82 HRK a według PZMotu jest 5,09 HRK co daje sporą róźnicę
Dobrze gada
http://ina.hr/default.aspx?id=306
Dobra wiadomość.
KrakMar napisał(a):Witam I raz zamierzam wybrac sie do cro - czy mozecie mi powiedziec który to zwykły diesel (ON)i co to za oznaczenia paliwa?
INA Eurodiesel BS DG EURO BS
INA Eurodiesel BS Class DG EURO BS CLASS
INA Diesel Blue DG PLAVI
Jacek S napisał(a):KrakMar napisał(a):Witam I raz zamierzam wybrac sie do cro - czy mozecie mi powiedziec który to zwykły diesel (ON)i co to za oznaczenia paliwa?
INA Eurodiesel BS DG EURO BS
INA Eurodiesel BS Class DG EURO BS CLASS
INA Diesel Blue DG PLAVI
Witam
http://ina.hr/default.aspx?id=307
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi