kubatbg napisał(a):...
czy te średnie ceny ze stronek są wiarygodne czy na miejscu okazuje się ze lpg kosztuje nie 2.82 a 3.60 ?
kubatbg napisał(a):P.s czy dalej można w objechać tak Słowację jadać z Podkarpacia, aby ominąć kupowanie winiety ?
Sławosz napisał(a):Witam
Polecam przesłać zapytanie na adres mailowy autostrady adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
W zeszłym roku pytałem o opłatę, ponieważ moje auto z boxem dachowym przekraczało granicę 2 metrów wysokości i obawiałem się, że będę płacił więcej. A jednak nie. Na następny dzień roboczy odpisano mi, że box dachowy się nie liczy podczas pomiaru.
Po prostu zapytaj, czy jest to bardzo restrykcyjnie przestrzegane, czy jak masz auto o wysokości 193 cm, będziesz płacił więcej. Oczywiście po angielsku rozumieją
Pozdrawiam
Sławosz
shrek napisał(a):fish74 napisał(a):Ponawiam pytanie odnośnie kategorii opłaty w CR reanult traffic - jak Wam bilet drukowało 1 czy 2 kat ? ( pytanie do tych co byli tym autem W CR )
Raz byłem w CRO Oplem Vivaro i raz Renanault Trafic, za każdym razem kat 2
Miril napisał(a):shrek napisał(a):fish74 napisał(a):Ponawiam pytanie odnośnie kategorii opłaty w CR reanult traffic - jak Wam bilet drukowało 1 czy 2 kat ? ( pytanie do tych co byli tym autem W CR )
Raz byłem w CRO Oplem Vivaro i raz Renanault Trafic, za każdym razem kat 2
Nam również liczą kat.2 (te pierońskie 3 cm )
wafel napisał(a):kalkulator nie działa? Zalogowałem się, a on bez końca oblicza trasę - bez efektu:(
Czy ktoś mi pomoże wyliczyć koszt autostarady od Słowenii na samo południe, aż do Medugorje? Nie umiem sobie z tym poradzić:(
wafel napisał(a):kalkulator nie działa? Zalogowałem się, a on bez końca oblicza trasę - bez efektu:(
Czy ktoś mi pomoże wyliczyć koszt autostarady od Słowenii na samo południe, aż do Medugorje? Nie umiem sobie z tym poradzić:(
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi