Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Polecam Simpa , Sim Kartica

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
orfik11
Croentuzjasta
Polecam Simpa , Sim Kartica

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 30.08.2008 18:52

Będąc w ukochanej Dalmacji czwarty raz postanowiłem tym razem nie wydawać zbyt dużo na komórki. Kupiłem Sim Karticę w sieci T-Com. Dałem 100 Kuna czyli ok. 88 zł całość dostałem na wykorzystanie. Ceny : sms do Polski cena ok. 35 groszy, minuta rozmowy poniżej 1 zł. Dla znajomych Chorwatów to też było udogodnienie. Gorąco polecam. Nie przepłacajcie po 1.5 zł za sms czy 5 zł za minutę rozmowy.
Puno pozdrava Cromaniaców.
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 30.08.2008 19:34

Skąd masz taki przelicznik 100 kun na 88 zl 8O Bo reszta to całkiem fajna :lol:
orfik11
Croentuzjasta
Przelicznik

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 30.08.2008 20:04

Płaciłem kartą mastercart. Po przyjeżdzie do domu otrzymałem wykaz tranaskcji z przeliczeniem na złotówki. Wychodziło w dniu 02.08.2008 - 0.454 za złotówkę. Faktycznie pomyliłem się, z pośpiechu, pomyliłem się. Wychodzi 45.40 zł. Przepraszam. Ależ to dopiero jest cena.
Zapomniałem dodać. Po zarejestrowaniu Sim karticy i bezpłatnym odesłaniu koperty zwrotnej dostaje się jeszcze 50 kuna bonusu. Tak więc za 45, zł dostaje się 150 kuna na rozmowy isms. Polecam.
Puno pozdrav Cromaniaców.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone