Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Polecam Nasze Foty Z Dubrovnika Wszystkim Cromanikom:)

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 24.09.2005 11:25

bogjan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogjan » 25.09.2005 08:33

aga79 napisał(a):www.fototy.pl/agaipawel

Witajcie
Oglądałem Wasze fotki. Ponieważ byłem tam dokładnie w tym samym czasie np. data z Dubrownika, i też popełniłem ok 300 sztuk; to widzę, że pewne "gwożdzie"ujęciowe skupiają uwagę większości pstrykaczy. Co do fotek; bo o to głównie chodzi. Generalnie bardzo mi się podobają. Czasem jednak warto użyć statywu, nawet w słoneczny dzień. N.b. skąd to przymglenie prawie na wszystkich Waszych fotach? Szczególnie ładne są te z wkomponowanymi "ramkami"zielenii w pierwszym planie. Póki co, sam tyram nad Photoshopem żeby go lepiej poznać, swoje poobrabiać a wtedy może odważę się co poniektóre puścić na szersze wody, bo n.p.wymagają poprawy tak jak u Was walące się mury, przy ujęciach szerokim kątem. Nie kusiło Was porobić panoram? Poza tym, trochę mi brak detali.
Esteci fotografii napewno zarzuciliby Waszym tandetność typu widokówka i brak orginalności twórczej, ale uważam; chyba podobnie jak Wy, że lepiej łapać to co przykuwa uwagę ,a nie wyszukiwać udziwnień, zwłaszcza, że Chorwację od strony wybrzeża nie warto poprawiać, bo sama w sobie jest jedną wielką widokówką. Przy okazji podglądam Montenegro, bo nie znam i nie mam odwagi się tam wybrać. To takie moje osobiste odczucia z oglądu generalnie fajnych fot.
Pozdrawiam i "chwala Wam".
Fajna i miła pamiątka
bogjan
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 25.09.2005 09:22

Dzięki za miłą krytykę, z chęcią zobaczymy Twoje poobrabiane fotki.
Nasze puszczone są tak jak wyszły z aparatu, bo nie mieliśmy czasu ich obrabiać, poza tym obrabiamy raczej fotki typu ślub itp.
Pozdrawiam AGA.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 06.03.2006 20:54

Zdjęcia są piękne....powiedz mi czy macie aparat sony?
Pozdrawiam
Magda
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 06.03.2006 21:25

Madziu z tego co widziałem w albumie to mają Nikona :P
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 07.03.2006 00:17

rynioo napisał(a):Madziu z tego co widziałem w albumie to mają Nikona :P

i to D70...
daro_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro_ » 07.03.2006 01:58

Wspaniałe zdjęcia,zauważyłem ze niektóre z nich robiłem z tych samych miejsc np.w Dubrowniku i jedno w Bośni, te z drogi na rzeke-widocznie mamy podobne spojrzenie na to co chcemy uchwycić -pozdrawiam. :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 07.03.2006 19:26

cos mnie zmyliło :) wybaczcie to nie mial byc zaden podtekst (nie pracuje w firmie sony :D ani nie nie mam nic z tym wspólnego :) Fotki są sliczne,nie przejmowałabym się tą lekką krytyką,moje sa z pewnością gorsze,ale to nie o to wam chodziło-dziękuję że sie nimi podzieliliście.
Pozdrawiam :wink:
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 08.03.2006 01:18

Plumek napisał(a):
rynioo napisał(a):Madziu z tego co widziałem w albumie to mają Nikona :P

i to D70...

Plumek jak zawsze dokładna aż do bólu :P

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone