Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Polecam kamp Puntica w Rażanacu (ok. Zadaru)

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dariuszsx
Turysta
Re: Mam mieszane uczucia

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariuszsx » 07.02.2010 12:51

Janusz Bajcer napisał(a):
jacek1965 napisał(a):Zrobiliśmy planowy odwrót i zatrzymaliśmy się na dalej oddalonym od plaży kempingu w lesie ( chyba ten kemping nazywał się Planik ale jeżeli się mylę to mnie poprawcie) i gdybym teraz miał wybierać to zawsze wolałbym Planik.

Dobrze pamiętasz :D Kemping Planik

Plus tego kempingu to m.in. możliwość wynajęcia namiotu, jeśli ktoś nie ma swojego :D

PS Jacku wpisz się do ankiety :wink: :D

Byłem w obozie Planik i wynajmowane namiotu. Bardzo dobre i pożyteczne usługi.Kemping Planik
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.02.2010 14:16

Planik oferuje wynajem namiotów.

Na wyspie Pag jest jeszcze kemping, który oprócz namiotów oferuje wynajem karawanów oraz bungalowów.

Jest to kemping Tomi w Povljanie :D :D
piotr68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 07.02.2010 15:29

Janusz Bajcer napisał(a):Na wyspie Pag jest jeszcze kemping, który oprócz namiotów oferuje wynajem karawanów oraz bungalowów.

Jest to kemping Tomi w Povljanie :D :D

Janusz zaręczam Ci nie chciał byś na Tomim wejść do sanitariatów. Camping ładnie położony zalesiony ale totalnie zaniedbany i brudny. Dwie ulice dalej jest fajny Mali Dubrovnik. Mały, przydomowy na samej plaży ale ze względu na wielkość, w sezonie występują problemy z miejscem pod namiot lub camper. Bungalowów nie ma.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.02.2010 17:04

Piotrze, skoro byłeś na kempingu Tomi, to muszę Ci wierzyć na słowo :D

Stronka kempingu ciekawa, widocznie nie idzie w parze z rzeczywistością :cry:

Pobyt na kempingi (jeśli się nie rezerwuje) ma ten plus, że jak nie coś nie pasuje, to szuka się innego miejsca na pobyt.

Ja zawsze rozpoczynałem lustrację kempingu od sanitariatów, jeśli złe, to na takim kempingu namiotu nie rozstawiałem.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 18.02.2010 18:37

Puntica
Widok z campu:
Obrazek
Obrazek
Plaża najbliżej campu:
Obrazek
i widoki z plaży:
Obrazek
Obrazek
Tyłem do morza:
Obrazek
Na campie można zakupić:
Obrazek
Nie mieszkaliśmy tam, byliśmy jedynie odwiedzić znajomych.
Jedyne co mogę o nim powiedzieć, to to, że ma czyściutkie i ładne łazienki, i że sam camp jest niewielki.
Pozdrawiam :)
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Polecam kamp Puntica w Rażanacu (ok. Zadaru) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone