Kasia25 napisał(a):Czy oby na pewno mówisz o tym campingu
http://www.chorwacja24.info/campingi/istria
waldis napisał(a):Nowości w porównaniu z poprzednimi latami:
-sklep czynny bez przerwy w porze obiadowej,
-godz. otwarcia 7-22, od 20.08. w godz. 7-21,
-niektóre ceny po 20.08 nieznacznie, ale wyższe,
-brak warzywniaka (tego na tyłach sklepu),
-"dojeżdżający" sklepik z rybami...
piotrulex napisał(a):My wyjezdzalismy z Uliki chyba 25.08. i zmnian cen nie zauwazylem
piotrulex napisał(a):waldis - Wy byliscie SUZUKI?
waldis napisał(a):piotrulex napisał(a):My wyjezdzalismy z Uliki chyba 25.08. i zmnian cen nie zauwazylem
Na pewno podrożał Favorit, Ożujsko i Karlowacko. O ok. 1 kunę na butelce. A że tego najwięcej mi schodziło, to szybko się zorientowałem.piotrulex napisał(a):waldis - Wy byliscie SUZUKI?
No i nawet zagaiłem do Ciebie (chyba) ale specjalnego odzewu nie było.
piotrulex napisał(a):Podwyzki bez kitu nie zauwazylem a wieczorkiem tez po piwko chadzalismy.
piotrulex napisał(a):Tak, tak to my sie wymknelismy Ojcu Dyrektorowi
piotrulex napisał(a):Witalismy sie zdaje sie codziennie ale w kwestii blizszych znajomosci to decydowala nasza corka wyszukujac sobie rowiesnikow a raczej rowiesniczki
piotrulex napisał(a):Macie swoj login na NNS?
piotrulex napisał(a):Czy bedac na Ulice zawsze rozkladacie sie tak blisko wjazdu i glosnego centrum campu?
piotrulex napisał(a):My zwykle zostajemy w okolicach w ktorych nas przywitaliscie pod wielkimi debami. Tam jest super cien i stosunkowo cicho tylko na basen nieco daleko
waldis napisał(a):piotrulex napisał(a):My wyjezdzalismy z Uliki chyba 25.08. i zmnian cen nie zauwazylem
Na pewno podrożał Favorit, Ożujsko i Karlowacko. O ok. 1 kunę na butelce. A że tego najwięcej mi schodziło, to szybko się zorientowałem.piotrulex napisał(a):waldis - Wy byliscie SUZUKI?
No i nawet zagaiłem do Ciebie (chyba) ale specjalnego odzewu nie było.
waldis napisał(a):piotrulex napisał(a):Macie swoj login na NNS?
Nie, ale znam kogoś, kto ma Jak wyjechaliście, to dołączyli do nas znajomi z Elbląga. Wiem, że tam zaglądają.
Bocian napisał(a):A ktoś kiedyś jęczał o pisaniu na PW... że mu przeszkadza jak się prywatne pierdoły wypisuje i że się zaśmieca wątki...
Powrót do Naturystyczna Chorwacja