wiegal napisał(a):Ulika jest najbardziej przyjaznym campingiem rodzinnym ze wszystkich jakie udało mam się odwiedzić. Jeśli chodzi o dzieci w przeróżnym wieku nie ma absolutnie problemu ze znalezieniem ciekawych zajęć. Bez najmniejszego problemu można znaleźć zacienione miejsce w dębowym "lasku", czy to w strefie free zone, czy też parcelę. Ulika to raj na ziemi. Oczywiście najbliższy od naszej granicy. Po tych zdarzeniach, które wyżej opisałem ku przestrodze, planujemy w przyszłym roku właśnie Ulikę. Da maluszków rewelacją w upały jest basen ze słodką wodą.
waldis napisał(a):...wiegal to z Tobą piłem naleweczkę? ...
piotrulex napisał(a):Tu również zachęcam do pisania w temacie a nie wysyłanie m.in. do mnie pytań na PW. Odpowiedzi zapewne się i innym przydadzą
cronaturki napisał(a): ... Przymierzam sie do tego by np za rok w czasie wakacji wybrac się do Chorwacji na Ulikę pod namiot.
Waszym zdaniem dziecko 4-letnie to odpowiedni wiek na spanie pod namiotem? Jaki namiot możecie polecić? ...
mireks napisał(a):Czy to prawda że,
na camping wpuszczają tylko pary,
mam rozumieć że para to kobieta i mężczyzna , czy para to dwie osoby obojętnie jakiej płci .
Powrót do Naturystyczna Chorwacja