Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pole namiotowe w Makaraska

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 24.07.2008 12:20

Witam wszystkich forumowiczów!
Wybieram sie w sobote do Chorwacji do miejscowosci Makaraska :) Czy ktoś z forumowiczów mogłby mi pogac jakeiś namiary na pole namiotowe i jak ewentulanie tam dojechać! prosze o pomoc Pozdrawam :) i z góry dziękuje :)
Pipi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pipi » 24.07.2008 13:13

Witam,
byłam 5 lat temu na jedynym chyba w Makarskiej polu namiotowym (przynajmniej nic innego w tych czasach nie udało nam się znaleźć) - camp się nazywał JURE. Niestety nie pamietam, jak tam dotrzeć. Ale znalazłam link, może coś pomoże:

http://www.croatia.hr/English/Lokacije/ ... nType=Camp

Pozdrawiam
CISIU
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) CISIU » 24.07.2008 13:45

A jakieś wrażenia z tego Campu ?
Pipi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pipi » 24.07.2008 14:24

Wrażenia dość mieszane.. z tego co pamiętam.

Po pierwsze dość drogo - jak na nas, wtedy studentów, którzy wybrali się autokarem z plecakami na plecach, ceny na JURE wydały się dość wysokie. Niestety nie pamietam, ile płaciliśmy, a w porównaniu z campem np. w Biogradzie na Moru, Vodicach, Baska Voda, to było drogo.
Po drugie - nie mieliśmy dostępu do lodówki. Z tego co kojarze, chyba w ogóle jej nie było.
Po trzecie - było bardzo tłoczno. To chyba dlatego, że nie ma innego pola w okolicy.

Pozdrawiam
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 24.07.2008 17:31

Hejka a powiedzcie mi gdzie jest łądniej w makaraska czy w baśka voda? bo przeciez nidaleko siebie!?!? chodzi mi o krajobraz i zabytki? gdzie ładniej???

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone