Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pole namiotowe południowa Chorwacja.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 11.04.2005 23:00

Jeszcze raz zwracam się z pytankiem o pole namiotowe takie malutkie przytulne, mile widziane przy wodzie w mało ruchliwej miejscowości turystycznej. Może jako miejscowość to spokojan nie jest ale takie jest pole w Baska Voda na wylocie koło Market KERUM - kameralne, zadbane i wyposażone z tym że daleko od wody. Ale o taki standard mi chodzi. PLIZZZZ pomocy!!!!!!
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 12.04.2005 07:56

Lilli Hvar.
Marcin W. Przejrzyj wypowiedzi w tematach o kempach na Peljesacu czy Korculi a także szereg innych. Naprawdę jest tego sporo.
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 12.04.2005 17:55

ally napisał(a):Lilli Hvar.
Marcin W. Przejrzyj wypowiedzi w tematach o kempach na Peljesacu czy Korculi a także szereg innych. Naprawdę jest tego sporo.

Jestem leniuch, wielkie dzięki Ally.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 12.04.2005 19:54

:lol:
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 12.04.2005 21:08

ally napisał(a):Lilli Hvar.

A dokładnie na wyspie Hvar w miejscowości Hvar??. Może masz coś jeszcze?
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 12.04.2005 21:19

Kemping Lili znajduje się w miejscowości Jagodna na Hvarze :wink:
Uważam, ze godna polecenia jest również Milna i tamtejszy kemping, nie byłam ale miejscowość bardzo pozytywnie opisywana na forum.
efka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) efka » 15.04.2005 09:43

Byłabym bliżej zainteresowana tym polem w Baska Voda.Za wszelkie info wielkie dzięki. :)
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 15.04.2005 23:27

Podałem juz w innym poście ale napisze jeszcze raz-Camp Paradiso koło Orebića na Pelieszcu.Polecam.
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 16.04.2005 20:47

efka napisał(a):Byłabym bliżej zainteresowana tym polem w Baska Voda.Za wszelkie info wielkie dzięki. :)

To jest pole namiotowe na najwyżej 25 namiotów, prysznice i ubikacje na lewo od wejścia za tym kuchnia wyposażona b.dobrze, w środku kampu stoi restauracyjko-kawiarenko-bar otwarty. Super właściciel i pomocnik. Tanio. Byłem tam 2 i 3 lata temu. POLECAM. Baska Voda jest piękna i człowiek się nie nudzi. A jest na końcy baszkiej jeszcze jeden OGROMNY CAMP ale za wielki i za dużo ludzi.
efka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) efka » 16.04.2005 21:37

Marcin W. napisał(a):
efka napisał(a):Byłabym bliżej zainteresowana tym polem w Baska Voda.Za wszelkie info wielkie dzięki. :)

To jest pole namiotowe na najwyżej 25 namiotów, prysznice i ubikacje na lewo od wejścia za tym kuchnia wyposażona b.dobrze, w środku kampu stoi restauracyjko-kawiarenko-bar otwarty. Super właściciel i pomocnik. Tanio. Byłem tam 2 i 3 lata temu. POLECAM. Baska Voda jest piękna i człowiek się nie nudzi. A jest na końcy baszkiej jeszcze jeden OGROMNY CAMP ale za wielki i za dużo ludzi.

Dzięki. A jest jakaś stronka tego kampu?
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 17.04.2005 21:14

efka napisał(a):
Marcin W. napisał(a):

Tu gorzej. Nie mają stronki, tzn nie mieli ale moment mam płytkę ze zdjęciami to jpg Ci prześle podaj adres email.
efka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) efka » 17.04.2005 22:01

Marcin W. napisał(a):
efka napisał(a):
Marcin W. napisał(a):

Tu gorzej. Nie mają stronki, tzn nie mieli ale moment mam płytkę ze zdjęciami to jpg Ci prześle podaj adres email.

www.efka34@op.pl 8) dzięki :papa:
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 18.04.2005 06:40

Efka nie mogę Tobie wysłać ponieważ nie widzi serwer tego adresu?!?.
efka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) efka » 18.04.2005 09:00

Marcin W. napisał(a):Efka nie mogę Tobie wysłać ponieważ nie widzi serwer tego adresu?!?.

A jednak doszło.Dzięki. 8)
Mam jeszcze pytanie-czy ten kamp ma jakąś nazwe i jak daleko jest do morza? (pisałeś że woda daleko)
W Baśka Voda byłam tylko przejazdem ,ale rzeczywiście robi wrażenie :smo:
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 18.04.2005 11:01

efka napisał(a):
Marcin W. napisał(a):Efka nie mogę Tobie wysłać ponieważ nie widzi serwer tego adresu?!?.

A jednak doszło.Dzięki. 8)
Mam jeszcze pytanie-czy ten kamp ma jakąś nazwe i jak daleko jest do morza? (pisałeś że woda daleko)
W Baśka Voda byłam tylko przejazdem ,ale rzeczywiście robi wrażenie :smo:

Woda 15 min drogi, do miasta asfaltem lub dalej ale lepsza plaża mniej ludzi gajem oliwnym - w upale można zdechnąć. Jadę tam 2 poł. Sierpnia na 4-5 dni a potem za namową na Pljasac lub za Dubrownik. Kamp mały ale zaj......... niesamowita atmosfera. Żarcie dobre chocież mam wyczajoną jedną knajpkę w miasteczku wciśniętą tak że mało kto o niej wie, ceny przyzwoite. No i bliskość taniego b.dobrze zaopatrzonego marketu też jest na PLUS.
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone