efka napisał(a):Byłabym bliżej zainteresowana tym polem w Baska Voda.Za wszelkie info wielkie dzięki.
Marcin W. napisał(a):efka napisał(a):Byłabym bliżej zainteresowana tym polem w Baska Voda.Za wszelkie info wielkie dzięki.
To jest pole namiotowe na najwyżej 25 namiotów, prysznice i ubikacje na lewo od wejścia za tym kuchnia wyposażona b.dobrze, w środku kampu stoi restauracyjko-kawiarenko-bar otwarty. Super właściciel i pomocnik. Tanio. Byłem tam 2 i 3 lata temu. POLECAM. Baska Voda jest piękna i człowiek się nie nudzi. A jest na końcy baszkiej jeszcze jeden OGROMNY CAMP ale za wielki i za dużo ludzi.
efka napisał(a):Marcin W. napisał(a):efka napisał(a):Byłabym bliżej zainteresowana tym polem w Baska Voda.Za wszelkie info wielkie dzięki.
To jest pole namiotowe na najwyżej 25 namiotów, prysznice i ubikacje na lewo od wejścia za tym kuchnia wyposażona b.dobrze, w środku kampu stoi restauracyjko-kawiarenko-bar otwarty. Super właściciel i pomocnik. Tanio. Byłem tam 2 i 3 lata temu. POLECAM. Baska Voda jest piękna i człowiek się nie nudzi. A jest na końcy baszkiej jeszcze jeden OGROMNY CAMP ale za wielki i za dużo ludzi.
Dzięki. A jest jakaś stronka tego kampu?
Marcin W. napisał(a):efka napisał(a):Marcin W. napisał(a):efka napisał(a):Byłabym bliżej zainteresowana tym polem w Baska Voda.Za wszelkie info wielkie dzięki.
Dzięki. A jest jakaś stronka tego kampu?
Tu gorzej. Nie mają stronki, tzn nie mieli ale moment mam płytkę ze zdjęciami to jpg Ci prześle podaj adres email.
Marcin W. napisał(a):Efka nie mogę Tobie wysłać ponieważ nie widzi serwer tego adresu?!?.
efka napisał(a):Marcin W. napisał(a):Efka nie mogę Tobie wysłać ponieważ nie widzi serwer tego adresu?!?.
A jednak doszło.Dzięki.
Mam jeszcze pytanie-czy ten kamp ma jakąś nazwe i jak daleko jest do morza? (pisałeś że woda daleko)
W Baśka Voda byłam tylko przejazdem ,ale rzeczywiście robi wrażenie