Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Polak w chorwacji-jak żyć?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 18.11.2008 00:17

darek1 napisał(a):A ja muszę powiedzieć oficjalnie, że najbardziej podobają mi się Polki. Nie ma piękniejszych dziewczyn. Co tam Chorwatki, nie maja szcsególnej urody, włoszki czy inne nacje to samo. Nie mówię już nic o europie zachodniej bo tam ładnych kobiet jest poprostu mało. Nie ma jak Polki blondynki i brunetki. Jak się zakochać to tylko w rodaczce. Tyle pięknych kobiet porusza się po Warszawie , że głowa mi się kiedy wykręci. :D

darku, musze Ci pogratulowac tego ze jestes baaaardzo obiektywny :roll:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.11.2008 20:59

Nives napisał(a):
darek1 napisał(a):A ja muszę powiedzieć oficjalnie, że najbardziej podobają mi się Polki. Nie ma piękniejszych dziewczyn. Co tam Chorwatki, nie maja szcsególnej urody, włoszki czy inne nacje to samo. Nie mówię już nic o europie zachodniej bo tam ładnych kobiet jest poprostu mało. Nie ma jak Polki blondynki i brunetki. Jak się zakochać to tylko w rodaczce. Tyle pięknych kobiet porusza się po Warszawie , że głowa mi się kiedy wykręci. :D

darku, musze Ci pogratulowac tego ze jestes baaaardzo obiektywny :roll:

A nie mam racji, taka jest prawda.
Ewa 40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa 40 » 18.11.2008 22:56

A dopiero gdzieś się doczytałam,że tylko są ładne Warszawianki iKrakowianki...a co z Poznaniankami Dareczku:?:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.11.2008 10:43

Ewa 40 napisał(a):A dopiero gdzieś się doczytałam,że tylko są ładne Warszawianki iKrakowianki...a co z Poznaniankami Dareczku:?:

Przyznam się, że nie znam ładnej Poznanianki poza jednym wyjątkiem, pewną jasnowłosą mężatką z Poznania do tego bardzo miłą (z którą nic mnie nie łączy oczywiście, żeby nie było niedomówień). Nie wiem czy wywodzi się z Poznania, podejrzewam, że to repatrianka ze ściany wschodniej Polski :D .

Najładniejsze, najzgrabniejsze i najbardziej pociągające są Warszawianki i Krakowianki :D :D :D, no i Czeszki.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2008 11:04

Ech Darek...Polki to Polki bez względu na to skąd są...w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu jest mnóstwo osób z całej Polski z racji tego, że to główne ośrodki akademickie...zdziwiłbyś się np. w Warszawie ile na dziesięć dziewczyn nie jest akurat ze stolicy :wink: ...pozdrawiam i doskonale wiem dlaczego dla Ciebie akurat Warszawianki są najpiękniejsze :lool: :lool: :devil: :lool: :lool:
Ewa 40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa 40 » 20.11.2008 18:12

Dziękuję Dareczku za wyczerpującą odpowiedź :D
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 21.11.2008 10:20

darek1 napisał(a):
Najładniejsze, najzgrabniejsze i najbardziej pociągające są Warszawianki i Krakowianki :D :D :D, no i Czeszki.

A co z Chorwatkami?

Nie podobaja sie wcale?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.11.2008 10:37

Może jedna czarnowłosa, na plaży w Igrane ale akurat była w umundurowaniu Toples i być może mój wzrok za bardzo się zaostrzył. Tak de facto to nie spotkałem bardzo ładnej chorwatki. Jedno co u nich mi się podoba to ich opalenizna, karnacja skóry. Są i ładne ale nie najładniejsze. :D
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 21.11.2008 10:45

darek1 napisał(a):Może jedna czarnowłosa, na plaży w Igrane ale akurat była w umundurowaniu Toples i być może mój wzrok za bardzo się zaostrzył. Tak de facto to nie spotkałem bardzo ładnej chorwatki. Jedno co u nich mi się podoba to ich opalenizna, karnacja skóry. Są i ładne ale nie najładniejsze. :D

No coz, moze czas abys poznal :lool:
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 21.11.2008 10:45

Darek z tymi Czeszkami to mit.fakt sa frywolne ale pieknosciami nie sa.bywam czesto w CZ i najladniejsze widuje na....lotnisku Praha Ruzyne(!), personel naziemny jest oblednie seksi :oops: ale poza tym bez rewelacji
nie wiem kto puscil taka fame o Czeszkach ale glowy nie urywaja :wink:
co do naszych pan to wiele ladnych pan pojawia sie w Krakowie, Wroclawiu i...Poznaniu...tam to jest jakas wylegarnia modelek, ostatnio na zlocie kardiologow byly takie hostessy ze....
a moze nie bede konczyl :wink:

Chorwatki...pociagle rysy twarzy, ciemne wloski, ladne, naprawde :wink:
choc ja i tak wole blond....PL blond :arrow:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.11.2008 10:51

darek1 napisał(a):Tak de facto to nie spotkałem bardzo ładnej chorwatki. :D

Hrvatice dla Darka1

oraz jedna dla mnie :oczko_usmiech:

Leona Rajacic - Croatia Playboy Miss August 2007
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.11.2008 10:58

Marcin29 napisał(a):Darek z tymi Czeszkami to mit.fakt sa frywolne ale pieknosciami nie sa.bywam czesto w CZ i najladniejsze widuje na....lotnisku Praha Ruzyne(!), personel naziemny jest oblednie seksi :oops: ale poza tym bez rewelacji
nie wiem kto puscil taka fame o Czeszkach ale glowy nie urywaja :wink:
co do naszych pan to wiele ladnych pan pojawia sie w Krakowie, Wroclawiu i...Poznaniu...tam to jest jakas wylegarnia modelek, ostatnio na zlocie kardiologow byly takie hostessy ze....
a moze nie bede konczyl :wink:

Chorwatki...pociagle rysy twarzy, ciemne wloski, ladne, naprawde :wink:
choc ja i tak wole blond....PL blond :arrow:

Jak to kto puścił famę, że Czeszkki są ładne. Janusz puścił. Takich zdjęć jakie w 2006 roku niechcący zrobił Czeszkom w Chorwacji to świat nie widział. Same weszły w kadry foto. Zdjęcia pierwsza klasa. Czekam, że może je spotka w 2009 roku. Pozdrawiam.
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 22.11.2008 07:22

darek1 napisał(a):Jak to kto puścił famę, że Czeszkki są ładne. Janusz puścił. Takich zdjęć jakie w 2006 roku niechcący zrobił Czeszkom w Chorwacji to świat nie widział. Same weszły w kadry foto. Zdjęcia pierwsza klasa. Czekam, że może je spotka w 2009 roku. Pozdrawiam.

a tu mozesz miec racje, takich Polek jak w USA to w zyciu nigdzie nie spotkalem, wlacznie co ciekawe z ojczyzna.
wiec to moze byc prawda ze....najladniejsze Czeszki spotykasz poza...granicami Czech :wink:
Janusz piekne zdjecia zrobil....czy moge poprosic o jakis link czy moze choc jedno zdjecie? :oops:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.11.2008 10:39

Marcin29 napisał(a):Janusz piekne zdjecia zrobil....czy moge poprosic o jakis link czy moze choc jedno zdjecie? :oops:

TU SZUKAJ Czeszek , które wpadły Darkowi w oko , a mnie w aparat :wink:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 26.11.2008 01:38

Czy tematen tego forum nie jest: Polak w Chorwacji - jak żyć? :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Polak w chorwacji-jak żyć? - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone