napisał(a) wierny62 » 10.07.2012 14:57
Andrewski napisał(a):My mamy za 360 bus w 2 strony wiec taniej. Nie wiem jak z tym spaniem,bo po przeliczeniu wszystko wychodzi 1000-1200 zl , a my chcemy tylko na mecz jechac i z powrotem.Ale ciezko tak ogarnac busa. Pociagi to nie dla mnie bo za duzo przesiadek
z tym spaniem widze tez lipa... myslalem ze da rade cos znalesc za 40-50 zl. a tutaj cienizna wielkia,to w budapeszcie spalismy za 35 nie tak daleko centrum i w normalnych pokojach. A Wy jakis motel,hotel czy co macie?
Jeżeli kolega dostanie urlop , to jedziemy we 3 i wiem, że za 13-15 euro na łebka na pewno coś znajdziemy a wiec coś kolo 60 zł więc nie drogo, od nas też chłopaki wybierają się busem , ale my postanowiliśmy skorzystać z uroków wybrzeża CG i trochę wypocząć i poszaleć w Budvie
W zasadzie to jest jedna przesiadka, bo jedziemy z Bratysławy do Belgradu, tam zwiedzamy, mecz, balet jakiś
i 1 nocka w hostelu, z rana wyjazd Belgrad - Bar , 5 dni luzu i do Podgoricy na mecz, ale tak jak pisałeś , na tydzień kafel na pewno pójdzie
, ale co tam 14.09 na wczasy do Grecji, pozdro i udanej podróży na Bałkany !