Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

...polaczek za granicami naszego panstwa.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 09.07.2003 16:11

dg napisał(a):tak, tylko nasi to i u siebie i zagranica rozrabiają

ale u nas to wolno hihihihihh :mrgreen:
inga!!!
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inga!!! » 09.07.2003 16:13

Potwierdzam Szwajcarzy u siebie jeżdzą jak baranki a jak tylko wjadą na niemieckie drogi to wstępuje w nich szatan!!!
inga!!!
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inga!!! » 09.07.2003 16:14

Potwierdzam Szwajcarzy u siebie jeżdzą jak baranki a jak tylko wjadą na niemieckie drogi to wstępuje w nich szatan!!!
JaqL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) JaqL » 09.07.2003 17:04

Zgodze sie z wami ze cos w tym jest ...byc moze dlatego ze wiekszosc wyjezdza na wakacje po to zeby sie wyszumiec ...a ze czesto wakacyjne wypady wiaza sie z innymi krajami ..stad tez takie statystki. Oczywicie wszystko powinno byc w granicach przyzwoitosci ...szkoda tylko ze pojecie to jest tak wzgledne i dla kazdego granica ta rysuje sie w innym miejscu.

Pozdrowionka

-< BE COOL 8) >--
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 18.07.2003 18:35

nie generalizujmy ze polacy to zlodzieje czy jacys zdemoralizowani spolecznie jednostki w kazdym narodzie sa wyjatki a gadki zachodnich turystów o poziomie polaków uwazam za przejaw jakis uprzedzen czy kompleksów
ps. a tak na marginesie urlop jet poto by wypoczac i wyluzowac sie choc troszke
pozdrawiam wszystkich i zycze luznego i milego urlopu
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.07.2003 08:37

.................... i własnie z tego powodu unikam jak diabeł święconej wody wszelkich kempingow. Wszelkich. Owszem, spotkałem kiedys w pensjonacie niemca pod "wpływem" lecz śpiewał bardzo ładnie. Był towarzyski. Wniosek . jak nie chcesz spotkać metów nie jedź na kempingi. Oprócz tego, nie okłamujmy sie, bywalcy kempigów wszędzie mają złą opinię, chocby nawet w najmniejszym stopniu nie zasłużona. Po prostu .... to ci z kempingu .. i juz ma sie wyrobione zdanie. Proszę uwierzyć, tak jest i nic na to nie zaradzicie.
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 28.07.2003 08:47

Co dzisiaj wejdę na jakichś wątek to widzę, ze ktoś tak trafnie rzecz ujął, że nie mam nic do dodania, tylko się podpisać
juli
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) juli » 28.07.2003 09:51

woka napisał(a):.................... i własnie z tego powodu unikam jak diabeł święconej wody wszelkich kempingow. Wszelkich. Owszem, spotkałem kiedys w pensjonacie niemca pod "wpływem" lecz śpiewał bardzo ładnie. Był towarzyski. Wniosek . jak nie chcesz spotkać metów nie jedź na kempingi. Oprócz tego, nie okłamujmy sie, bywalcy kempigów wszędzie mają złą opinię, chocby nawet w najmniejszym stopniu nie zasłużona. Po prostu .... to ci z kempingu .. i juz ma sie wyrobione zdanie. Proszę uwierzyć, tak jest i nic na to nie zaradzicie.

Skoro nie jeżdzisz na kempingi to bądź tak dobry i nie wygłaszaj opinii o czymś czego na oczy nie widujesz.

juli - oczywiście wielbicielka kampów
JaqL
Podróżnik
...to juz jest koniec ..nie ma juz nic ;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) JaqL » 28.07.2003 10:11

Oki oki !! Chyba juz wystarczy. Wydaje mi sie ze temat ten mozemy uznac juz za zamkniety :lol:

POZDROOFKA

JaqL 8)
juli
Croentuzjasta
Re: ...to juz jest koniec ..nie ma juz nic ;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) juli » 28.07.2003 10:19

JaqL napisał(a):Oki oki !! Chyba juz wystarczy. Wydaje mi sie ze temat ten mozemy uznac juz za zamkniety :lol:

POZDROOFKA

JaqL 8)

No jak możesz, a już mi sie udało tak ładnie wkurzyć :twisted: , to dopiero trzeci raz ktoś na forum wyprowadził mnie z równowagi :wink:

Ale zgoda - koniec :papa:

juli
JaqL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) JaqL » 28.07.2003 10:39

JULI ..THX. ZA WYROZUMIALOSC :lol: .... OBIECUJE POPRAWE :D

CYA

JaqL 8)
Olo100
Globtroter
...polaczek za granicami naszego panstwa.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olo100 » 04.08.2003 16:04

juli napisał(a):
woka napisał(a):.................... i własnie z tego powodu unikam jak diabeł święconej wody wszelkich kempingow. Wszelkich. Owszem, spotkałem kiedys w pensjonacie niemca pod "wpływem" lecz śpiewał bardzo ładnie. Był towarzyski. Wniosek . jak nie chcesz spotkać metów nie jedź na kempingi. Oprócz tego, nie okłamujmy sie, bywalcy kempigów wszędzie mają złą opinię, chocby nawet w najmniejszym stopniu nie zasłużona. Po prostu .... to ci z kempingu .. i juz ma sie wyrobione zdanie. Proszę uwierzyć, tak jest i nic na to nie zaradzicie.

Skoro nie jeżdzisz na kempingi to bądź tak dobry i nie wygłaszaj opinii o czymś czego na oczy nie widujesz.

juli - oczywiście wielbicielka kampów

Ja też zwiedziłem juz kilka kempingów i nie było na nich nigdy problemów, a były tam różne nacje! Może poprostu nie jezdzisz po kempingach a znasz to tylko z opowieści dziwnej treści:) Może czas wybrać sie na kemping i zobaczyć jaka panuje tam atmosfera, u mnie była świetna., nie zamienił bym tego kempingu na żaden apartament!!!!!!!!!
Pozdrawiam
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 04.08.2003 18:28

Witam wszystkich kempigowców. !! Jeżeli myślicie, że aby poznać kempig to nalezy być choc przez dobe na nim przbywać to jesteście w wielgachnym błędzie. Ja kamp widze czasem z okna, tak sie skladfa że przy pomocy kamery lub zwyklej lornetki mozna nieźle zobaczyć. Czy pisac dalej .... proszę PAŃSTWA ????? OK. Wystarczy, juz mnie na samą myśl nerw bierze. Kulturnisie sie znaleźli. Subkultura sie wytworzyła, zamknieta w swoim gronie i nie przyjmuje żadnych opini, a broń boże jakby były negatywne. To gamonie, łobuzy wybierają apartameny, hotele, pensjonaty. Kto jest na topie, światły, nowoczeny, w ogole wszystko naj .... zatrzymuje sie na kampie. Ot i teoria. !!! A moze popatrzcie sobie z tego kampu na tych co nie na kampie ( przecież macie kamery), popatrzcie na ich miny a bedziecie wszystko wiedzieli o sobie. Hough.
MariuszLo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszLo » 04.08.2003 19:29

Pisze się opinii, woka, opinii, przez dwa i. Nie mam kamery, sorry.
kkrzys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkrzys » 04.08.2003 19:59

Jak na dzisiejszy UPAŁ to chyba troszke zimnej wody by sie na głowy przydało. Ludzie -odstresujcie sie.Przecie kazdy moze miec swoje zdanie.
Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

...polaczek za granicami naszego panstwa. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone