Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pol33

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotr.zdz
Croentuzjasta
Pol33

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 08.07.2009 13:04

Był ktoś na kursie windsurfingu w POL33 , chętnie poznam opinie o tej szkółce.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 08.07.2009 13:14

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=219745#219745 :wink:

Jest jeszcze kilka wzmianek o tej szkółce , użyj wyszukiwarki :)
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 08.07.2009 13:33

wcześniej wyszukałem sobie wszystko na ten temat na forum ale nie było żadnych konkretów i opinii. Mam nadzieję , że znajdzie się ktoś kto był na kursie w POL33 i podzieli się wrażeniami :wink:
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 08.07.2009 13:39

Ja bylem dwa lata temu w sierpniua,ale z tej szkoly.

http://www.surfclub.pl/oferta_chorwacja.php

:)
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 10.08.2009 13:40

Byłem , kurs tygodniowy odbyłem i polecam wszystkim forumowiczom tą szkółkę. Fajna atmosfera i fachowe podejście młodych instruktorów.
Major
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Major » 14.08.2009 16:19

Cześć

Możecie napisać coś więcej o POL33 i SURFCLUB'ie??
najprawdopodobniej wybiorę się w przyszłym roku w czerwcu

jak wygląda to cenowo? szkolenie/zakwaterowanie itp?
jak sprzęt? wliczony w cenie?

Czy osoba prawie zielona może sporo się nauczyć?
Na dzień dzisiejszy potrafię trzymać równowagę na desce, wciągnąć za fał startowy pędnik, płynąć lekkim halsikiem, ostrzenie, odpadanie i nawet bardzo bardzo uproszczony zwrot na wiatr :)

da się jakoś wynegocjować cenę z instruktorami? :)

Pozdrawiam
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 14.08.2009 22:08

[quote="Major"]Cześć

http://www.surfclub.pl/

link do surfclubu.
Czy osoba zielona moze sie duzo nauczyc?Mysle,ze to zalezy od Twojego samozaparcia i checi nauczenia.Tak jak ze wszystkim nowym..
W tym roku widzialem,ze instruktorzy bardziej sie przykladaja do swoich zajec niz 2 lata temu.
Ale kursantow-bardzo duzo!Przynajmniej w 2-jej polowie lipca! :D
A co do ceny?Jesli zapisujesz sie na kurs juz w Polsce-to podpisujesz umowe godzac sie na podana cene.Nie wiem jak jest z cenami indywidualnego szkolenia na miejscu.Musisz sprobowac..
Zycze wytrwalosci!/Ktorej mi zabraklo :cry: /.

Pozdrawiam
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 17.08.2009 13:58

major , tak jak wcześniej pisałem POL33 mogę polecić z czystym sumieniem. Ja za kurs (mini) 2 h dziennie 7 dni zapłaciłem 600 zł , przelewem przed wyjazdem. Instruktor był na tyle dobry , że przez 5 dni nauczył mnie podstaw , a byłem bardziej zielony od Ciebie. Nigdy wcześniej nie stałem na desce. Poza fachową opieką jest też fajna atmosfera. I po kursie w drugim tygodniu mogliśmy sobie taniej popływać niż w cenniku. A pływanie po ciepłym morzu z Korculą w tle ... bezcenne. :D

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone