Dzięki za kopa, chyba go potrzebowałam Do tej pory wychodziłam z założenia, że moje relacje niczego nie wniosą na Tym forum bo tyle tego jest ... pisałam na forum karawaningowym bo tam jest jednak ciągle mało relacji z podróży nawet z tak popularnej Cro czy Grecji ale jako forum branżowe nie ma sobie równych, kopalnia wiedzy na temat przyczep, polecanych kempingów czy miejsc gdzie możemy stanąć z budką za free. Troszkę relacji z podróży z budkami na ogonie też jest i to z odległych zakątków jak np. Portugalia, Turcja czy objazd NorwegiiBea.ta napisał(a):Oj Kobieto, wiesz jak się cieszę, że przekonałaś się i piszesz tu relację??
wiesz
Poza cromaniackimi relacjami, do których linki wrzuciłam w pierwszym poście, popełniłam tam jeszcze dwie wekendowe relacje krajowe
Jak ktoś ma ochotę to zapraszam - nie ma sensu ich powielać już po czasie kiedy powstały. Wejście nie wymaga logowania.
Wodnik Szuwarek i Szczur lądowy z wizytą na Mazurach
Weekendowe, lecznicze darcie zelówek po Kazimierzu i wokół komina a w tle "Dwa Brzegi"
Bieżąca relacja idzie łeb w łeb na obu - ale każda żyje swoim życiem dzięki czytającym
Kajaczkiem na Brijuni Fiu fiu ... za szerokie wody na naszą zabawkę ale fakt, że jest tam gdzie popływać, żałuję tylko, że nie mieliśmy więcej czasu na kajakowaniedaniel1961 napisał(a):Nie uwierzę że nie korciło Cię wykorzystać kajak na wyprawę na wyspy Brijuni ?
Istria 2016, do zestawu dokładam kajak, już się nie mogę doczekać, a to jeszcze tyle czasu.
Do kolejnych wakacji coraz bliżej, każdego dnia się zbliżamy do nich ... szybko zleci ten czas, nawet się nie obejrzysz a już będziesz po
Ależ ja nie broniętomekkulach napisał(a):... Ok "jusz siem nie wtrancam" ...
Podziel sięrenatalato napisał(a):Ja tam poczekam , ja mam czas
Cieszę się, takie jest założenie pisania relacji, żeby narobić innym takiej ochoty aż sami pojadą i sprawdzą jak tam jestgrzesiek_lbn napisał(a):... Jak na razie w podróżach chorwackich podążamy twoim śladem. Po przeczytaniu twojej zeszłorocznej relacji w tym roku był Pag i Sv. Duh, wcześniej Makarska i Dole.
Może w przyszłym roku Istria?...
Pag był 2 latka temu ... pominąłeś zeszłoroczny Peljesac. Sv. Duh - to trochę extrim ale swój klimat miał, wakacje na Pagu były najlepsze z dotychczasowych naszych spędzonych w Cro. Był to też najdłuższy pobyt - 15 dni na miejscu
Taka łódeczka to ma moc , z Puli kajaczkiem na Brijuni to by było wyzwanie .Miril napisał(a):My w czerwcu popłynęliśmy z Puli na Brijuni. ( na fotce" Gusi-s" widać łódeczkę która nas tam dostarczyla- KIKAdaniel1961 napisał(a):Nie uwierzę że nie korciło Cię wykorzystać kajak na wyprawę na wyspy Brijuni ?
Istria 2016, do zestawu dokładam kajak, już się nie mogę doczekać, a to jeszcze tyle czasu.