co prawda już na drugiej stronie, ale witam się serdecznie
ciągnie mnie na Istrię, oj ciągnie...
...nie zauważyłam, że wyrzuciło mnie nawet na trzecią...
gusia-s napisał(a):Piter_M napisał(a):gusia-s napisał(a):Witaj - przez Ciebie może być zdrada Cro poważnie o tym myślę.
Alpy Ci się spodobały
Poczekaj na następny odcinek, tam to dopiero będzie fajnie
Nooo jeszcze jak ... śledzę na bieżąco każdy odcinek
gusia-s napisał(a):MOP Rowień
Z ciekawości zerkam na ceny winiet - drożej niż w PZM.
- Czechy - 10 dniowa (wartość nominalna 310 KC) – 70 zł, m-czna (440 KC) 95 zł
Roxi napisał(a):gusia-s napisał(a):Produkt krajowy
Tylko brutto czy netto?
SgwdYrEira napisał(a): ... Jadąc w kwietniu do Pepików miałem w planie zakupić winietkę na znanym już ichniejszym Shellu. Chęć żerowania mego dziecięcia doprowadziła mnie na MOP Mszana. Kolejki jak nie wiem co aby kupić coś na ząb odstałem ponad 30 minut. Do czego zmierzam, otóż postanowiłem zakupić czeską winietę 10-dniową (cennik taki sam jak na MOP Rowień), ale zdziwiłem się strasznie gdy na paragonie widniało 53 zł! Nie wiem czy to pomyłka, promocja czy co, ale to fakt.
gusia-s napisał(a):... Jakoś się przeciskamy i docieramy wreszcie do bramy kempingu Stupice.
Uffff - podróż szczęśliwie dobiegła końca ...
AniaJ. napisał(a):Ja też chętnie zabiorę się na Istrię, choćby na tydzień
Mam nadzieję, że camp miał też jakieś pozytywy...
te kiero napisał(a):świetny opis przebiegu trasy no może brak mapek, ale trasa przecież znana ...
te kiero napisał(a):... zastanawiałem się czy nie wrzucić gazu do Megi, ale patrząc na ilość tankowań w drodze do Cro , chyba podziękuję;...
te kiero napisał(a):... podobną przygodę z dystrybutorem na stacji przeżyłem nie raz w HR, nic przyjemnego, ale ja reaguję na nieuzasadnioną irytację skierowaną w moim/naszym kierunku;...
te kiero napisał(a):... bardzo mi się spodobała jazda z przyczepką, co prawda trochę wolniej, ale można kimnąć w normalnych warunkach