17.06 Już naprawdę ostatni dzień Rano budzimy się, patrzymy z nadzieja przez okno, ale niestety po słońcu po raz kolejny śladu nie ma
. Jednak podejmujemy decyzję o tym, aby zostać. Tak bardzo nie chcemy wyjeżdżać, że nawet już nam jedno jaka będzie pogoda.
Niestety rano okazało się, ze Pani Właścicielka wyjechała i tak naprawdę to nie mamy z kim porozmawiać o przedłużeniu pobytu
. Na cenniku wywieszonym w pokoju znajduję nr telefonu i dzwonię, aby się dogadać. Nikt nie odbiera. No to pewnie czas się pakować
… Po kilkunastu minutach ktoś oddzwania. Przedstawiam wiec sprawę i dostajemy zielone światło i zniżkę na pobyt
.
Do południa dzień wyglądał tak jak poprzedni, chmury i przelotny deszcz.
Po południu zrobiło się jednak pięknie i udało nam się je spędzić na plaży. Odbyliśmy wiec nasz ostatni „rejs” materacem po Jadranie z pięknym widokiem na Biokovo
.
A wieczorkiem nasz ostatni spacer aby obejrzeć miasto po zmierzchu oraz oficjalnie pożegnać się z Brelą…
- Niestety oświetlona była skromnie. Na wielu zdjęciach z forum widziałam już ja w ładniejszej wieczornej szacie.
Dokładnie 2 tygodnie temu byliśmy w drodze powrotnej do domu.
Jak każdy cromaniak już tęsknimy za Chorwacją.
Nawet pomimo tego, ze nie mieliśmy gwarantowanej pogody, że było tak pół na pół
(i nie wróciliśmy wysmażeni
).
Chorwacja zaserwowała nam jedne z piękniejszych widoków jakie widzieliśmy. Ja osobiście, w końcu miałam w jednym miejscu to co lubię najbardziej morze i góry. Na raz
.
Przez pogode nie udało nam się zrealizować cześci planów, ale dzięki temu mamy po co wracać
. Zostało nam jeszcze tyle do obejrzenia. Chorwacja długa i szeroka wiec atrakcji zostało nam na kilka dobrych lat.
Dziękuję wszystkim, którzy mieli chwilkę aby zajrzeć "do mnie".
Mikromir, Pawel2602, Kasia i Krzyś, madzia828, pavio, Misiek78, -Katka- , mucha, Wiktoria, maniust, agata26061, Torac, Aldonka, Rafał78, lotnikwsk, loverosa, wcilor, sneer, Potter, Kasia87, z_byszek, Karolonek, dadu25, mervik, jolamik, ronnie, Wiktoria, razpol, szrek27 , Mała_Mi , Karolonek, karolcia1, te kiero
kafur, lordgargamel, Karolllina, Eunike1984 - Dziękuję za posty.
Tym którzy wyjazd mają przed sobą okropnie zazdroszczę
i mam nadzieję, że poczytam o waszych wojażach już wkrótce
.
Z tymi którzy wyjazd mają za sobą czekam z niecierpliwością na kolejny
Do zobaczenia na forum.