Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pół Europy za jednym zamachem? Czemu nie!

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
beret
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beret » 04.08.2011 21:45

Witam wszystkich forumowiczów po dość długiej absencji na forum.

Tegoroczne wakacje miały byc inne niz pozostałe, w moim życiu wiele się zmieniło, chciałem w koncu odreagować wszystkie stresy i zrobić coś szalonego, pożyc przez pare tygodni pełnią zycia i non stop byc na największych obrotach. Udało się! :wink:

Zacznijmy od początku. Juz od dawna postanowiłem sam sobie,ze te wakacje muszą być z kategorii takich, których nie zapomina się do końca życia.
Podczas jakiejs imprezy powiedziałem o swoich planach dobrej znajomej,która usłyszawszy co chce zrobic zażądała by zabrac ją ze sobą. Pierwotnie planowaliśmy udać się w podróż życia autostopem jednak informacja o naszym wyjezdzie strasznie szybko rozeszła sie wsród znajomych i w mgnieniu oka była już nas czwórka dlatego też jako środek transportu wybralismy moje auto( Vw Golf IV 1.9 TdI) 8)

Skład naszej ekipy przedstawiał się następująco:
- Ja(kierownik wycieczki)
-Maciek zwany Andrzejem, bo w koncu Andrzej to nie imie tylko styl życia :lol:
-Karolina(świeżo upieczona Pani magister)
-Monika, która wprowadzała w samochodzie bardzo senną atmosfere poniewaz od razu po zamknieciu drzwi zasypiała

No dobra to skład juz mamy no ale gdzie my w ogole chcemy jechac,co dokładnie chcemy zobaczyc? Sami tego nie wiedzielismy do końca, dlatego tez planowana trasa sporo różniła sie od rzeczywiscie przebytej. W tym roku postanowiłem odłozyc Chorwacje na bok i zobaczyc cos nowego :roll: Koniec końców ta 'zdrada' nie wyszła mi zbytnio ponieważ będąc na campingu na Costa Brava wpadł mi do głowy szatański pomysł odwiedzenia ukochanego Primosten. Z całego wyjazdu pobyt w Chorwacji oceniam najlepiej i juz nigdy wiecej nie zamierzam jej zdradzac. Jak Bóg mi swiadkiem! :wink:

Podczas naszej podróży odwiedzilismy 11 państw, przejechalismy 8 tysiecy kilometrów, przezylismy niezapomniane chwile oraz nauczylismy sie cieszyc kazdą sekunda życia. POniżej prezentuje zdjecie,które ukazuje naszą trasę. Podróż zaczelismy z Białegosotku udając sie w kierunku Holandii(Amsterdam,Haga) nastepnie odwiedzilismy Knokke nad belgisjkim wybrzezem, Paryż,Barcelone, Costa Brava, Monaco, Wenecje, Chorwacje koncząc na Budapeszcie. :D

Obrazek

Wyruszyliśmy 17.07 o godzinie 00.00.....
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 04.08.2011 21:51

Wejście to Ty masz ...
Chętnie potowarzyszę.
bielszczanka42
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bielszczanka42 » 04.08.2011 21:55

Marzę o taaaaaakiej podróży. Będę chętnie spoglądać...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.08.2011 21:56

Witam.

O wiele mniej widziałem Europy od Ciebie, ale wnioski końcowe mamy zbieżne jak natenczas. :)

Chętnie zobaczę te wszystkie miejsca.

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 04.08.2011 22:05 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Kejter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kejter » 04.08.2011 21:59

Okej, czekam dalej.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 04.08.2011 22:07

Noooooooo :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 04.08.2011 22:10

Piękna podróż! Jestem bardzo ciekawa jak się ta relacja rozwinie... :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 04.08.2011 22:10

beret napisał(a):-Maciek zwany Andrzejem, bo w koncu Andrzej to nie imie tylko styl życia :lol:

Już Cię lubię ... :D

Dawaj dalej i i dużo fotek prosimy ... :D
:papa:
beret
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beret » 04.08.2011 22:42

Oczywiście dalszy ciąg relacji bedzie, tylko dzis juz chyba nie dam rady, jestem padnięty. Jutro kolejny odcinek, w którym opowiem wam troche o Holandii i Belgii. Mam tylko nadzieję,ze was nie zanudzę;)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 04.08.2011 23:03

Plany bardzo mi się podobają , realizacja - bardziej 8)

Holandia i Belgia - bardzo fajne kraje :D Ciekawe jakie zrobiły na Was wrażenie :?: :wink:

O " zanudzeniu " mowy nie ma , więc pisz i wklejaj fotki

Pozdrawiam
Piotr
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 04.08.2011 23:08

beret napisał(a):Oczywiście dalszy ciąg relacji bedzie, tylko dzis juz chyba nie dam rady, jestem padnięty. Jutro kolejny odcinek, w którym opowiem wam troche o Holandii i Belgii. Mam tylko nadzieję,ze was nie zanudzę;)

Z Holandii, a jeszcze bardziej z Belgii mam bardzo miłe wspomnienia, więc mnie akurat nie zanudzisz. :)

Pozdrawiam,
Wojtek
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 04.08.2011 23:13

... same nocne marki ... 8)
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 05.08.2011 07:39

Jestem i ja, bo też mam w planach zobaczyć jak najwięcej (szczególnie będę czekać na okolice Barcelony :wink: )

:papa:
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 05.08.2011 08:03

Ja nie mogę 8O 8O 8O :D :lol: :P :wink:
GIT MAJONEZ taka podróż)
Moje marzenie)
Przyłączam się i czekam na relacje
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.08.2011 08:05

Witam.

Ile trwał urlop?
(parę tygodni to dość pojemny termin)
Następna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone