Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokręconymi drogami (prawie)dookoła Albanii.

Nazwa Albanii wywodzi się ze źródeł greckich i rzymskich, nawiązując do koloru białego. Sami Albańczycy używają nazwy Shqipëria, co oznacza Krainę Orłów. Albania jest niewielkim krajem - jej powierzchnia wynosi to niewiele mniej niż powierzchnia województwa wielkopolskiego.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.12.2014 00:53

I o to chodzi :D

Trzeba cały czas coś nowego poznawać :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.12.2014 09:42

Lednice napisał(a):Trzeba cały czas coś nowego poznawać :D

Pokręconego :D

Pozdrawiam :mrgreen:
JoannaG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoannaG » 04.12.2014 09:51

Vjetar napisał(a):
Lednice napisał(a):Trzeba cały czas coś nowego poznawać :D

Pokręconego :D

Lokalnie lubimy też wracać w dobrze znane, ulubione miejsca, mamy kilka takich, w których częściej bywamy :D Ale oczywiście w nowe miejsca też staramy się jeździć. Zresztą czasem to samo miejsce, o innej porze roku, wygląda zupełnie inaczej.

Jeśli macie ochotę czasem z nami powędrować po polskich szlakach zapraszam na bloga, gdzie oprócz wyjazdów wakacyjnych, opisuję też nasze weekendowe wypady :D
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. :)

Obrazek

;)

Do zobaczenia w kolejnej ralacji :)

Pozdrawiam
Asia :papa:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 04.12.2014 10:19

Było świetnie :D naprawdę pięknie pokazana Albania;
blogi raczej omijam, ale Twój mnie przyciągnął, a to sukces, kanion Lengaricy z mostkiem przesuper
no i reklama bardzo oryginalna :mrgreen:
z przyjemnością tu zaglądałem :papa:
JoannaG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoannaG » 04.12.2014 10:41

te kiero napisał(a):Było świetnie :D naprawdę pięknie pokazana Albania;
blogi raczej omijam, ale Twój mnie przyciągnął, a to sukces, kanion Lengaricy z mostkiem przesuper
no i reklama bardzo oryginalna :mrgreen:
z przyjemnością tu zaglądałem :papa:

Bardzo mi miło :D

:papa:
jerry.ie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerry.ie » 04.12.2014 20:24

Świetna relacja , już nie mogę się doczekać powrotu do Albanii , na przyszłe wakacje udało mi się namówić brata na pewno będzie znowu wspaniale . Dziękuje :papa:
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 27.12.2014 16:13

Z dużą przyjemnością przeżyłem z Wami tę albańską wyprawę :)
Rzeczywiście, kłopoty z samochodem na samym początku podróży mogły wróżyć niezbyt dobrze, ale na szczęście więcej problemów nie było :)

Albania się zmienia 8O i to bardzo. Widać dużą różnicę porównując to co pamiętam sprzed 4 lat a to co zobaczyłem na Twoich, jak zawsze zresztą pięknych, zdjęciach. Asfalt na plażę poniżej Llogary jest tylko jednym z przykładów... tylko patrzeć jak wyleją go na drogę na Gjipe i zaczną opłaty pobierać :roll: .

Super relacja, dzięki :idea:
Pozdrawiam.
JoannaG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoannaG » 29.12.2014 12:24

kulka53 napisał(a):Z dużą przyjemnością przeżyłem z Wami tę albańską wyprawę :)

Bardzo się cieszę :)

kulka53 napisał(a):Albania się zmienia 8O i to bardzo. Widać dużą różnicę porównując to co pamiętam sprzed 4 lat a to co zobaczyłem na Twoich, jak zawsze zresztą pięknych, zdjęciach. Asfalt na plażę poniżej Llogary jest tylko jednym z przykładów...

Oj zmienia się... To był wprawdzie nasz pierwszy raz w Albanii ale poznałam ją troszkę m.in. z Waszej relacji i wdziałam sporo różnic...

kulka53 napisał(a): tylko patrzeć jak wyleją go na drogę na Gjipe i zaczną opłaty pobierać :roll: .

Też o tym pomyślałam będąc tam.

Pozdrawiam
Asia :)
Darkos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkos » 19.07.2017 20:44

-
Dziękuję i ja za relację.
Sporo skorzystałem :)
Pozdrawiam z Qeparo :papa:
Jutro zaczynamy powrót przez Korczę (bazar), Ochryd i dalej Serbię
Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Albania - Shqipëria

Pokręconymi drogami (prawie)dookoła Albanii. - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies