Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokój z dostępem do kuchni.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lukoran
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukoran » 05.01.2007 13:56

Szukam pokoju dla dwóch osób z możliwością korzystania z kuchni na drugą połowę czerwca 2007 r. Najlepiej pasowałaby mi Rogoznica i jej najbliższa okolica. Wiem, że mi poradzicie. Proszę o ewentualne namiary adresowe,telefoniczne,e-mailowe czy www. Interesują mnie też orientacyjne ceny.
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 05.01.2007 23:10

Jedź w ciemno. W tym okresie wolnych kwater jest bardzo dużo. Bez problemu znajdziesz apartament z kuchnią, tarasem i klimatyzacją za 10 euro od osoby.
Pozdrawiam.
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 07.01.2007 16:03

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Moja koleżanka tam była i bardzo sobie chwaliła
lukoran
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukoran » 07.01.2007 21:22

Dziękuję za rady a zwłaszcza Ewie. Najprawdopodobniej połowę urlopu spędzimy w Rozalii a resztę w Uvali Torac na Hwarze.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone