Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pokoj na jedna dobre,czy to mozliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MARTYNA S
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARTYNA S » 07.09.2006 10:43

Witam Wszystkich bardzo serdecznie!

Juz we wtorek wyjezdzam do Chorwacji, mam zamiar przez pierwsze 5 dni nocowac w innej miejscowosci. Zwiazku z tym mam pytanie, czy chorwaci wynajmuja pokoje z kuchnia i lazienka na jedna noc?
Oczywiscie jesli nie, zostaje mi kemping, ale wolalabym pokoj :wink:

Pozdrawiam
Martyna
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 07.09.2006 10:48

oczywiście, że tak - o ile mają wolne :) - problem w tym, że będziesz się musiała naszukać ... z drugiej strony - to już prawie po sezonie, a każdy grosz się Kroatowi przyda, k
MARTYNA S
Plażowicz
kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARTYNA S » 07.09.2006 10:53

Dzieki za odpowiedz. Mam pewne obawy, czy przypadkiem nie jest tak jak u Nas, w Polsce. Nad Baltykiem, ludzie nie chca wynajmowac na jeden dzien, mowia ze im sie to nie oplaca, wola poczekac na kogos, kto przyjedzie na dluzej .. dziwna kalkulacja jak dla mnie :roll:
Mam nadzieje, ze nie bede miala problemow.

Martyna
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 07.09.2006 10:56

Jestem pewna ze nie bedziesz miała problemów z wynajęciem pokoju na jedną dobę. Ja robiłam to w sezonie i nie bylo problemu (fakt tylko taki że cena jest pewnie wyższa niż przy dłuższym pobycie)
A poza tym jedziesz we wrześniu to nie szczyt turystów i nie ma się czego obawiać.
pozdrawiam-miłego wypoczynku, odezwij się po powrocie.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 07.09.2006 11:26

oczywiscie ze znajdziesz...
jest juz po sezonie...
nasza gospodyni w Tucepi wynajmowala apartament lub pokoj na jedna noc jesli oczywiscie byl wolny i nawet cena byla taka sama jak za kilka nocy:)
MARTYNA S
Plażowicz
kwaterki

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARTYNA S » 07.09.2006 11:58

Ines, ale mnie uspokoilas :lol: :wink:
Sprobuje sie jeszcze potargowac :wink: a czy Oni zawsze na poczatku pytaja na ile dni?

M
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 07.09.2006 13:49

pytaja na ile dni chcesz sie zatrzymac:)wiadomo ze zalezy im na dlugim pobycie,
ale tez nie wiem czy wieczorem nielatwiej taka kwatere znalezc bo w dzien to moga jeszcze komus wynajac a wieczorem to juz im obojetne;)
tak czy inaczej jest juz po sezonie i powinnas bez problemu cos znalezc...

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone