Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokaż swoją twarz ...

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 13.09.2005 15:26

wiolak3 napisał(a):Mamo Kapiszonka witaj tutaj!!!!! Hihi - po wyprawie już nie mamy żadnych butów, bo wszystkie - dwie - pary zdarłyśmy :D :D :D na trasie.
A co do nosków :lol: , to hmhmhm... od kłamstw serwowanych bałkańskim mężczyznom to chyba nasze osobiste przybrały model Pinokiowy ... :lol: Już nie kontynuujemy, bo to przecież inny temat :wink: !!!

Nie mówcie! ... Wasze sandały wygladały na zdjęciach na solidne ... :oczko_usmiech:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 14.09.2005 07:40

a to ja! A niby co miałabym mieć za złe? Obie jesteśmy mamami Kacprów!
Widzę, że Sebastian już unormował swój dzień i masz czas na zaglądanie na forum. Fajnie! Ja też pamiętam świty i wschody słońca, które oglądałam w pierwszych miesiącach życia Kapiszonka... Zachodów mi nie dał oglądać, bo zasypiał przez 2-3 godziny...
Pochwal się buziakiem najmłodszej pociechy! Miło będzie popatrzec na brzdąca. Z tego co się orientuję, to ma jeszcze równieśników Maxa i Polę na forum.
A zdjecia A Geddes... rzeczywiscie są niesamowite!
Pozdrawiam słonecznie

PS. A wiolak3 chyba rzeczywiscie mogą mieć coś wspólnego z czarami skoro tak łatwo łapały stopa ;-)
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 14.09.2005 07:50

Możemy trochę popłakać??? :D :D :D - choc to nie w temacie - ech... Chciałoby się już też takie wschody słońca jak Wy oglądać i te Wasze Kapiszoniątka, Kubusie, Kacperki i Bastusie...

Koniec płakania!!! Przyjdzie czas :lol: Ale nie przeczymy, że to super pomykać po świecie. I tak fajnie, że możemy tu wspólnie się pochichrać i popodrózować z innymi - tak czy inaczej!

Trzymajcie sie mamusie!!!

A te czary i shtrigi to wiecie... Jak byłyśmy w Albanii, to tam nas tak nazwali, bo przecież niewiasta, to ta, która nic nie wie, a wiedźma... no wiadomo :D !!! A my takie wygadane, choć się nieraz na rzeczy w ogóle nie znamy!!! :lol:
pa
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 14.09.2005 08:54

Wiolu,
Żeby nie zaśmiecać wątku: looknij forum/viewtopic.php?p=106454#106454

Pzdr
Aneta
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 15.09.2005 16:49

platon napisał(a):
KAMA napisał(a):"a to ja"witaj!tak cie tu mało.....wszyscy gdzies "zmikneli!.....mysle ze wszystko u ciebie dobrze?...gorace pozdrowionka dla wszystkich"atojkow!trzymaj sie cieplutko... :P

Kama czy ty masz odkręcaną głowę?bo tak dziwnie na zdjęciach wypadasz?w cro albumie też!!! :wink:
nie musisz ich kochaniutki ogladac......moze i mam..kto to wie... :wink:
Lastovo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lastovo » 16.09.2005 16:14

nie musisz ich kochaniutki ogladac......moze i mam..kto to wie... :wink:

Kama, do kogo ty piszesz" "kochaniutki"? Czuję się zdradzony, ja - miłosnik poziomek :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 17.09.2005 00:06

Obiecany cropelkowy garniturek - "dostany" w prezencie na zlocie w Borach oraz ... jego "zawartość" :wink: :D

Obrazek

Poznajcie więc najmłodszego z moich chłopaków - Sebastiana

:hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts:

P.S: Zdjęcie - jeszcze "cieplutkie", ubranko - ciut "przyduże", a kalafior .. w spadku po braciach :lol:
(zdjęcie udało się zamieścic dzięki wskazówkom kolegi z naszego forum)
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 17.09.2005 08:09

:D :D :D Tatuś!! . No spójrzcie , wykapany:) (pssst) Sławek.
Śliczniusi Dorotko ten Wasz maluszek . I jeszcze coś co lubie. Ta burza włosków:)
Pozdrawiam Z:)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 17.09.2005 09:13

Śliczny mały :wink: cromaniak :wink: .

Pozdrawiam :wink:
hubi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubi » 17.09.2005 14:58

Czas spojrzeć prawdzie w oczy i ujawnić swój ryjek :twisted:
Dedykuję to wszystkim którzy nie mogą po gorącej Chorwacji doczekać się zimy :!:

Obrazek

Wkleiłem zdjęcie ponownie, nie wiem dlaczego je usunięto, może moderator mi nie wierzy że to ja :wink:
Ostatnio edytowano 20.09.2005 22:52 przez hubi, łącznie edytowano 1 raz
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 19.09.2005 19:02

hubi napisał(a):Czas spojrzeć prawdzie w oczy i ujawnić swój ryjek :twisted:
Dedykuję to wszystkim którzy nie mogą po gorącej Chorwacji doczekać się zimy :!:

Obrazek

U mnie się nie pojawił ani ryjek, ani nic .. :(
Wskazówki :jak wstawić zdjęcie - znajdziesz od rana na forum ... :wink:
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 19.09.2005 20:06

a to ja napisał(a):U mnie się nie pojawił ani ryjek, ani nic .. :(
Wskazówki :jak wstawić zdjęcie - znajdziesz od rana na forum ... :wink:

W tym przypadku nawaliło coś innego...
bo w sobotę widziałem ten "zimowy ryjek" :)

Czasem zdjęcia są usuwane przez administratorów strony...
ale w tym przypadku na pewno się pomylili, bo zdjęcie nie miało żadnych treści nieprzyzwoitych :wink:
(Zauważyłem, że zdjęcie wstawione przez Volumena jako relacja z Madagaskaru "Siedzimy i czytamy forum" raczej zostało zlikwidowane celowo :cry: )

W takich przypadkach nie ma wyjścia.
Trzeba powtórzyć wysyłanie zdjęcia na serwer i wkleić jego nowy adres...

Pozdrawiam
Józek
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 19.09.2005 20:26

:P lASTOVO!witaj wreszcie!!gdzie ty byłes tak długo? chyba juz tu zostaniesz? :wink:
Lastovo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lastovo » 20.09.2005 10:01

KAMA napisał(a)::P lASTOVO!witaj wreszcie!!gdzie ty byłes tak długo? chyba juz tu zostaniesz? :wink:

Kamuś, pracowałem ciężko po 10 - 12 godzin na dobę, więc na nic nie miałem czasu..... Ale już mam trochę luzu.
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 20.09.2005 18:23

:wink: Miło ,ze jestes.....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja