Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokaż swoją twarz ...

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 24.03.2005 11:11

No jasne że bym chciała :wink: - tylko że nie mam zdjęcia robionego cyfrówką - mam tylko ze zwykłego aparatu i nie wiem czy to wyjdzie :?
no i kiedyś przy próbie umieszczenia ze swojego kompa obrazka wyskoczyły mi bardzo dziwne komunikaty i widać było tylko ikonkę z czerwonym krzyżykiem :cry: - nie znam się na tym i nie wiem co jest grane :evil:
Upomoć !!!
pozdrawiam Krakusa 8) :lol:
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 24.03.2005 11:37

drusilla napisał(a):No jasne że bym chciała :wink: - tylko że nie mam zdjęcia robionego cyfrówką - mam tylko ze zwykłego aparatu i nie wiem czy to wyjdzie :?
no i kiedyś przy próbie umieszczenia ze swojego kompa obrazka wyskoczyły mi bardzo dziwne komunikaty i widać było tylko ikonkę z czerwonym krzyżykiem :cry: - nie znam się na tym i nie wiem co jest grane :evil:
Upomoć !!!
pozdrawiam Krakusa 8) :lol:

zpisz sie z morskim :)
to nawet sympatyczny facet :)
na bank Ci poradzi
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 24.03.2005 11:53

Dru! Koleżanko z ławki!
Morski Pas jest PRAWDZIWYM CZARODZIEJEM. 8) Słowo!!! :D
Nawet to, że czarodziejska kula mu się popsuła (a nie zginęła, prostuję :wink: ), nic mu nie przeszkadza.
Po prostu EKSTRA!!! :D
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 24.03.2005 12:55

Czarodziej ????No to świetnie się składa bo naprawdę chyba tylko czary pomogą :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 24.03.2005 16:08

No i .....lipa :evil: i to bynajmniej nie ta dalmatinska :wink:
Moj komp mnie nie lubi :lol:
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 24.03.2005 18:16

To tylko zalezy od programu do obrobki zdjęc.Ja mam photoshopa ,napisz jaki masz program. Ja wszystkie swole zdjecia mam z lustrzanki- ,cyfrowke mam od roku.- zdjecia swietnie mozna obrabiac nawet bardzo stare.
ale nim sie nauczylam tem byl problem.
Pozdrowienia Petris
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 24.03.2005 18:48

Ja nie mam żadnego ale dzięki uprzejmości Czarodzieja Morskiego :D zdjęcia mam obrobione.Problem mam niestety we wstawieniu ich w profil
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 24.03.2005 18:55

drusilla napisał(a):Ja nie mam żadnego ale dzięki uprzejmości Czarodzieja Morskiego :D zdjęcia mam obrobione.Problem mam niestety we wstawieniu ich w profil

Hej, drusillo!
Jeśli Morski przesłał Ci spinacza pocztą - to zrzuć go sobie na dysk. Potem wejdź na cro w profil. Zjedź na dół i kliknij na przeglądaj - otworzy Ci się okienko z zawartością dysku. Wybierz właściwe - czyli to, gdzie zrzuciłaś z poczty zdjęcie - i po sprawie! (kurcze - chyba...)
Pozdrawiam
Dorota
MorskiPas
Cromaniak
Re: temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 24.03.2005 19:00

petris napisał(a):To tylko zalezy od programu do obrobki zdjęc.Ja mam photoshopa ,napisz jaki masz program.
Pozdrowienia Petris

Zdjęcia najlepiej zmniejsza się MorskimPasem, a nie jakimś tam Szopem.

:D :D :D
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 24.03.2005 19:02

MorskiPas napisał(a):Zdjęcia najlepiej zmniejsza się MorskimPasem, a nie jakimś tam Szopem.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 24.03.2005 19:34

a to ja napisał(a):
drusilla napisał(a):Ja nie mam żadnego ale dzięki uprzejmości Czarodzieja Morskiego :D zdjęcia mam obrobione.Problem mam niestety we wstawieniu ich w profil

Hej, drusillo!
Jeśli Morski przesłał Ci spinacza pocztą - to zrzuć go sobie na dysk. Potem wejdź na cro w profil. Zjedź na dół i kliknij na przeglądaj - otworzy Ci się okienko z zawartością dysku. Wybierz właściwe - czyli to, gdzie zrzuciłaś z poczty zdjęcie - i po sprawie! (kurcze - chyba...)
Pozdrawiam
Dorota

Niestety Dorotko :cry: Sprawa jest bardziej skomplikowana i poważna :wink:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 24.03.2005 19:55

MorskiPas napisał(a):
petris napisał(a):To tylko zalezy od programu do obrobki zdjęc.Ja mam photoshopa ,napisz jaki masz program.
Pozdrowienia Petris

Ale przyjemnie być niezaleznym od Morskiego czy innego Pasa :twisted: :twisted:
Ciekawam czym "MorskiPas" czaruje :roll: czy moze jakims tam Szopem :?: moze Praczem :?:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 24.03.2005 20:10

petris napisał(a):
MorskiPas napisał(a):
Pozdrowienia Petris

Ale przyjemnie być niezaleznym od Morskiego czy innego Pasa :twisted: :twisted:
Ciekawam czym "MorskiPas" czaruje :roll: czy moze jakims tam Szopem :?: moze Praczem :?:

Szczególnie od Pasa warto być niezależnym, ale czy chcąc się napić piwa trzeba kupować browar?
Morski czaruje Szopem Praczem, ale nie tylko. Do końcowego odchudzania używa szarewarowego SuperJPG. Do IrfanView jakoś nie mogę się przekonać.
Morski Pas ciekaw jest też czy Petris dostała maila (tak gdzieś cirka 12-14 marca)?
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 24.03.2005 21:09

Ufffffffffffffffffffff :lol: - udało się jednak :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 24.03.2005 21:33

drusilla napisał(a):Ufffffffffffffffffffff :lol: - udało się jednak :wink:

A gdzie kurrrrrna pochwała w rozkazie dla MP? Żeby mi to przedostatni raz było!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Pokaż swoją twarz ... - strona 46
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone