Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokaż swoją twarz ...

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bregu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bregu » 14.08.2004 00:00

darious napisał(a):...skorzystam z podpowiedzi bregu, ale nie dzisiaj, ...

hej
:) aby byc dokladnym powiem, ze podpowiedz podal fantom - ja tylko oferowalem pomoc bez konkretnych wskazowek :)

rowniez pozdravka
bregu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bregu » 14.08.2004 00:06

cezar000 napisał(a):Gleba.I waruj.Waruj powiedziałem.

cezar000 napisał(a):Many i Volumen.Szkoda słów.Jedna pierdoła.

wiesz co cezar, mi sie juz znudzilo czytanie setek twoich postow i przy trzech czwartych z nich domyslanie sie cozes takiego mial na mysli.

ps. takim ekspertem jak ty, to kazdy glupek potrafi byc.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 14.08.2004 12:26

(...)
Volumen - co ty na to? /patrz:emblemat many'ego.
CO TU SIĘ DZIEJE :?: :?:
Mam tego dosyć.
Cezar000 - zadowolony?!?!?
:evil:
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 14.08.2004 12:40

a to ja napisał(a):(...)
Volumen - co ty na to? /patrz:emblemat many'ego.
CO TU SIĘ DZIEJE :?: :?:
Mam tego dosyć.
Cezar000 - zadowolony?!?!?
:evil:

Nie bardzo.Ciągle jakieś hydry wielogłowe.Tniesz jedną ,druga się pojawia.
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 14.08.2004 14:58

No nie. Many-tu przesadziłeś. Tak nie można, volumen jest jeden, niepowtarzalny i jego wizerunek jest zastrzeżony znakiem patentowym RP jak i UE.
Za karę postraszę cię duchami i moimi wypocinami.

Siwy mgły opar macki rozpościera,
ze snu się budzą moczary, trzęsawiska.
Czarna chmura sierp księżyca pożera,
wstają topielce, duchy uroczyska.

Wędrowców znużonych błędne ognie kuszą
zawodzą rusałki, jęczą ghule krwawe
do boju umarłych hufce znów wyruszą
szczęk broni już słychać i bitewną wrzawę.

Lecz gdy kur zapieje, kiedy mgła opadnie,
świat ten nagle zniknie, nie znam jego losów.
I tylko zostanie ślad wędrowca w bagnie
i jego mogiła - czerep w kępie wrzosu.
many
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) many » 15.08.2004 06:36

volumen-ie!
jak widzisz wszystko w normie i pod kontrola (pyt. czy aby do konca?)
mysle, ze zrozumiales zart-bo takim mial byc-jesli jednak-w co watpie-urazilem Ciebie (ze o unijnych dyrektywach nie wspomne) tooczywiscie przepraszam. Intencje moje jakie byly wyjasni Ci ktos inny.
co do reszty, to jednak dobrze Cie lokowalem w lublinie. to sie nadaje na rock-gotic...a lublin z tego slynie. aleo tym za czas jakis.
teraz musze wyslac Bardzo Wazna Wiadomosc Do Rownie Waznej dla mej duszy Osoby.
pzdr. serdecznie
-m.
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 15.08.2004 08:11

many napisał(a):volumen-ie!
jak widzisz wszystko w normie i pod kontrola (pyt. czy aby do konca?)
mysle, ze zrozumiales zart-bo takim mial byc-jesli jednak-w co watpie-urazilem Ciebie (ze o unijnych dyrektywach nie wspomne) tooczywiscie przepraszam. Intencje moje jakie byly wyjasni Ci ktos inny.
co do reszty, to jednak dobrze Cie lokowalem w lublinie. to sie nadaje na rock-gotic...a lublin z tego slynie. aleo tym za czas jakis.
teraz musze wyslac Bardzo Wazna Wiadomosc Do Rownie Waznej dla mej duszy Osoby.
pzdr. serdecznie
-m.

Ja obraziłem? No co Ty! Nie jestem takim ponurakiem, jak wynika ze zdjęcia. Nawet wierszyk napisałem, aby Cię przestraszyć :lol:
many
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) many » 15.08.2004 08:33

przed chwila admin zameldowal, ze czeka odpowiedz od Ciebie. usmialem sie serdecznie. oczekuj wiadomosci-wkrotce nadejdzie goniec...ludzie zejdzcie z drogi bo listonosz jedzie...
pzdr. wszystkich forumowiczow i tych co juz sie pakuja i tych co juz jada i tych co dzis wyszli do swych ogrodow, a przede wszystkim tych co juz dojechali...zycze wszystkiego dobrego na nadchodzace dni!
volumen-jeszcze sie odezwe :wink:
ps.
jak nadejdzie listonosz to odwrotnie przekaz uklony. jednego tylko Ci zazdroszcze. widoku Twej geby na widok listonosza. a moze ktos z domownikow to uwieczni?
-m.
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 15.08.2004 09:30

many napisał(a):przed chwila admin zameldowal, ze czeka odpowiedz od Ciebie. usmialem sie serdecznie. oczekuj wiadomosci-wkrotce nadejdzie goniec...ludzie zejdzcie z drogi bo listonosz jedzie...
pzdr. wszystkich forumowiczow i tych co juz sie pakuja i tych co juz jada i tych co dzis wyszli do swych ogrodow, a przede wszystkim tych co juz dojechali...zycze wszystkiego dobrego na nadchodzace dni!
volumen-jeszcze sie odezwe :wink:
ps.
jak nadejdzie listonosz to odwrotnie przekaz uklony. jednego tylko Ci zazdroszcze. widoku Twej geby na widok listonosza. a moze ktos z domownikow to uwieczni?
-m.

Tak "wcześnie"rano moje pojmowanie świata nie jest idealne, więc nie bardzo rozumiem. Może później coś z tego zrozumiem :oops:
many
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) many » 18.08.2004 20:55

volumen-nie!!! "byku stary"
dlaczego milczysz? rozumien, ze Cie "zdziebko" zakrecilo ale tyle dni?...
listonosz jak mniemam juz przygalopawal i zapomnial o posludze a Ty? doprawdy tak bardzo Ci szczena opadla? a gdzie wobec tego te zdjatka? wszyscy czekamy choc jabede je ogladal na koncu...jutro start do cro. Cro :) pl juz zamontowana a reszta sama nadejdzie.
zatem volumenie, postaraj sie na powrot cos juz mowic i sie odezwij bo pomysle, ze sie naprawde obraziles...a opowiadano o Tobie takie rzeczy, ze...no. no...
zapomnialbym!
koniecznie pozdrow serdecznie ode mnie pocztyliona, zrobil duzo dobrej roboty i tak jak zalozylem nie zawiodlem sie na Jego inteligencji. to dobry prognostyk na przyszlosc.
ps.
co Ci przywiezc?
ze karlovacko to wiem ale moze cos jeszcze?
skoro milczysz bedzie zatem karlovacko. pocztylion rowniez spelni i takie Twe oczekiwania.
:) :) :)
pzdr. serdecznie
-m.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 18.08.2004 21:11

myślę ,ze tobie many i volumenowi należy się znak cezara,
w dół
bo po co mielibyście dalej tutaj istnieć?
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 18.08.2004 21:12

many napisał(a):volumen-nie!!! "byku stary"
dlaczego milczysz? rozumien, ze Cie "zdziebko" zakrecilo ale tyle dni?...
listonosz jak mniemam juz przygalopawal i zapomnial o posludze a Ty? doprawdy tak bardzo Ci szczena opadla? a gdzie wobec tego te zdjatka? wszyscy czekamy choc jabede je ogladal na koncu...jutro start do cro. Cro :) pl juz zamontowana a reszta sama nadejdzie.
zatem volumenie, postaraj sie na powrot cos juz mowic i sie odezwij bo pomysle, ze sie naprawde obraziles...a opowiadano o Tobie takie rzeczy, ze...no. no...
zapomnialbym!
koniecznie pozdrow serdecznie ode mnie pocztyliona, zrobil duzo dobrej roboty i tak jak zalozylem nie zawiodlem sie na Jego inteligencji. to dobry prognostyk na przyszlosc.
ps.
co Ci przywiezc?
ze karlovacko to wiem ale moze cos jeszcze?
skoro milczysz bedzie zatem karlovacko. pocztylion rowniez spelni i takie Twe oczekiwania.
:) :) :)
pzdr. serdecznie
-m.

Hey Many-tu? A nie w Cro?
Obraziłem się? No co ty? Widzę, że pocztylion nie zadziałał w drugą stronę :cry: Nic to, ale o jakie zdjęcia Ci chodzi? Bo tego już nie lapię. Coś miałem podesłać, pokazać?
Najlepiej pisz bezpośrednio adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl to pogadamy bez (jul)usza :lol:
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 18.08.2004 21:16

gdy ktoś ociera się o wielką smieszność powinien ustapić!
volumenie i many -żegnamy!
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 18.08.2004 21:19

cezar000 napisał(a):gdy ktoś ociera się o wielką smieszność powinien ustapić!

To czemu wciąż tu jesteś?
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 18.08.2004 21:24

volumen napisał(a):(...)Hey Many-tu? A nie w Cro?
Obraziłem się? No co ty? Widzę, że pocztylion nie zadziałał w drugą stronę :cry:(...)

Nie zdążył.
Wyjechał :)
Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja