darious napisał(a):...skorzystam z podpowiedzi bregu, ale nie dzisiaj, ...
hej
aby byc dokladnym powiem, ze podpowiedz podal fantom - ja tylko oferowalem pomoc bez konkretnych wskazowek
rowniez pozdravka
cezar000 napisał(a):Gleba.I waruj.Waruj powiedziałem.
cezar000 napisał(a):Many i Volumen.Szkoda słów.Jedna pierdoła.
many napisał(a):volumen-ie!
jak widzisz wszystko w normie i pod kontrola (pyt. czy aby do konca?)
mysle, ze zrozumiales zart-bo takim mial byc-jesli jednak-w co watpie-urazilem Ciebie (ze o unijnych dyrektywach nie wspomne) tooczywiscie przepraszam. Intencje moje jakie byly wyjasni Ci ktos inny.
co do reszty, to jednak dobrze Cie lokowalem w lublinie. to sie nadaje na rock-gotic...a lublin z tego slynie. aleo tym za czas jakis.
teraz musze wyslac Bardzo Wazna Wiadomosc Do Rownie Waznej dla mej duszy Osoby.
pzdr. serdecznie
-m.
many napisał(a):przed chwila admin zameldowal, ze czeka odpowiedz od Ciebie. usmialem sie serdecznie. oczekuj wiadomosci-wkrotce nadejdzie goniec...ludzie zejdzcie z drogi bo listonosz jedzie...
pzdr. wszystkich forumowiczow i tych co juz sie pakuja i tych co juz jada i tych co dzis wyszli do swych ogrodow, a przede wszystkim tych co juz dojechali...zycze wszystkiego dobrego na nadchodzace dni!
volumen-jeszcze sie odezwe
ps.
jak nadejdzie listonosz to odwrotnie przekaz uklony. jednego tylko Ci zazdroszcze. widoku Twej geby na widok listonosza. a moze ktos z domownikow to uwieczni?
-m.
many napisał(a):volumen-nie!!! "byku stary"
dlaczego milczysz? rozumien, ze Cie "zdziebko" zakrecilo ale tyle dni?...
listonosz jak mniemam juz przygalopawal i zapomnial o posludze a Ty? doprawdy tak bardzo Ci szczena opadla? a gdzie wobec tego te zdjatka? wszyscy czekamy choc jabede je ogladal na koncu...jutro start do cro. Cro pl juz zamontowana a reszta sama nadejdzie.
zatem volumenie, postaraj sie na powrot cos juz mowic i sie odezwij bo pomysle, ze sie naprawde obraziles...a opowiadano o Tobie takie rzeczy, ze...no. no...
zapomnialbym!
koniecznie pozdrow serdecznie ode mnie pocztyliona, zrobil duzo dobrej roboty i tak jak zalozylem nie zawiodlem sie na Jego inteligencji. to dobry prognostyk na przyszlosc.
ps.
co Ci przywiezc?
ze karlovacko to wiem ale moze cos jeszcze?
skoro milczysz bedzie zatem karlovacko. pocztylion rowniez spelni i takie Twe oczekiwania.
pzdr. serdecznie
-m.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja