Nie mam maila do Kamy
Ale ... mam numer GG Lastova - zresztą...wszyscy tu zaglądający mają . Krzysztofie - w moim imieniu daj znać Kamie "o co biega".
Pozdrawiam dwa aniołki ... : tego poziomkowego i tego wyspowego
I - bez urazy
a to ja napisał(a):Nie mam maila do Kamy
Ale ... mam numer GG Lastova - zresztą...wszyscy tu zaglądający mają . Krzysztofie - w moim imieniu daj znać Kamie "o co biega".
Pozdrawiam dwa aniołki ... : tego poziomkowego i tego wyspowego
I - bez urazy
drusilla napisał(a):Dobro jutro !
No w tym wątku jeszcze nie byłam - odwiedzam sobie w ramach wagarów wszystkie po kolei - fantastycznie się Was czyta - poczułam się jak na czacie gdzie w ciągu ubiegłego roku spędzałam mnóstwo czasu
I milutko zobaczyć twarzyczki forumowiczów - te przedszkolne też
Milog dana ! Pora wracać do Akademii
drusilla napisał(a):Dobro jutro !
No w tym wątku jeszcze nie byłam - odwiedzam sobie w ramach wagarów wszystkie po kolei - fantastycznie się Was czyta - poczułam się jak na czacie gdzie w ciągu ubiegłego roku spędzałam mnóstwo czasu
I milutko zobaczyć twarzyczki forumowiczów - te przedszkolne też
Milog dana ! Pora wracać do Akademii
petris napisał(a):Akademia jest wspaniała !!zazdroszcze Wam, tej radosci i umiejetnosci posługiwania sie jezykiem,piosenek,badzcie jaknajdłuzej na Forum przyjemnie sie Was czyta.Pozdrowienia od Petris
Nie pisze tego w Waszym watku ,aby go nie zasmiecac niepotrzebnym spamem
Lastovo napisał(a):a to ja napisał(a):Lastovo napisał(a):Już zmieniłem, co jednak nie zmienia faktu, że na forum jest sympatycznie i tej atmosfery nie powiniśmy psuć.
Jak tam "moje" aniołki z rana?
Dostałeś wiadomość na GG ?
Miłego dnia
Nie, nic nie mam..... ?
Powrót do FotoCroClub - dyskusja