Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokaż swoją twarz ...

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bregu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bregu » 22.07.2004 19:10

...
Ostatnio edytowano 01.12.2015 01:14 przez bregu, łącznie edytowano 1 raz
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 23.07.2004 20:55

a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 12.08.2004 23:31

Męczę się i ... nic.
Mimo szczerych chęci - jakoś nie udaje mi się zmniejszyć mojej podobizny do 6 kb. Wciąż tkwię w okolicy 16 :(
Na dziś z wklejania - nici ... :)
P.S: SOS
help !
pomocy!
bregu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bregu » 13.08.2004 02:15

a to ja napisał(a):SOS help ! pomocy!

heja

jakby co - sluze pomoca [b r e g u atmalpaat i n t e r i a . p l]

pozdravka
fantom
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fantom » 13.08.2004 09:15

Cześć

Ja (odkąd tu jestem) miałem swoje zdjęcie. Jestem co prawda świerzutki na tym forum ale już tylko 20 dni do wyjazdu do Cro. Nareszcie dołącze do zacnego grona :)
"A to ja" ...... poszukaj na sieci programu ACDSea. Doskonale potrafi przekonwertować fotkę na miejszy rozmiar/wielkość.
A jeśli nie to służe pomocą ..... f a n t o m - x @ t l e n . p l
No i trzymaj się.Po smutnych chwilach zawsze wracają te wesołe. Ważne aby mieć przyjaciół.

Pozdrawiam
Tomek
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 13.08.2004 11:50

bregu napisał(a):
a to ja napisał(a):SOS help ! pomocy!

heja

jakby co - sluze pomoca [b r e g u atmalpaat i n t e r i a . p l]

pozdravka

Hej, bregu!
Dorabiasz sobie jako nocny stróż (post z 3:15) :) ?
Pierwszy odebrałeś moje SOS - więc zgłaszam się do Ciebie (dzięki, fantom :) ).
Jeśli znajdziesz coś ode mnie w swojej skrzynce - to nie bój się otwierać. Będę siedziała w załączniku :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 13.08.2004 12:28

No i ... stało się 8)
Moje kochanie zrobiło mi niespodziankę ...
I już jestem.
P O Z D R A W I A M wszystkich - i tych rozczarowanych 8O i tych zadowolonych :lool:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 13.08.2004 13:53

No i objawiła się nam założycielka wątku. Ale warto było czekać :)
many
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) many » 13.08.2004 17:37

volumen napisał(a):No i objawiła się nam założycielka wątku. Ale warto było czekać :)

witay volumen ksiazkowy molu! :wink:
mysle ,ze nie musiales tego pisac...to i tak wiadomym bylo wszem (??) jesli tylko posledzilo sie Wasze watki czas jakis...ale z drugiej strony, ktora "czerwonoskora" nie jest "happy" na takie dictum?...
a tak na bardziej serio to wspaniale jak sie widzi (i czuje), ze nasz wielki manitou czuwa nad swymi owieczkami aby milosc, pokoj i pogode ducha niosly nie tylko na forum cro.pl <tu miala byc "toczka" ale wiecie...po "pl" jej nie ma, a bedzie o tu.
ps.
skoro volumen (masz rodzinke w lublinie? i brata bizniaka?) mnie ubiegl (a to bestia- :wink: ) w swej jakze wywazonej ale mowiacej wiecej niz wypada ocenie zalozycielki watku, to pozostaje mi juz tylko wskoczyc na kon i pognac w bezkresne prerie gdzie zlosc wyladuje na Santersie. dla troche mlodszych forumowiczow podpowiadam, ze p. Santers to taki schwarzcharakter z "Dzikiego Zachodu" od podpalania zbiornikow z nafta, budowy torow kolejowych przez tereny apaczow mescaleros, skrytobojcy siostry Winetou i innych grzechow. w tym i glownych.
Hough!
-m.
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 13.08.2004 19:49

many napisał(a):
volumen napisał(a):No i objawiła się nam założycielka wątku. Ale warto było czekać :)

witay volumen ksiazkowy molu! :wink:
mysle ,ze nie musiales tego pisac...to i tak wiadomym bylo wszem (??) jesli tylko posledzilo sie Wasze watki czas jakis...ale z drugiej strony, ktora "czerwonoskora" nie jest "happy" na takie dictum?...
a tak na bardziej serio to wspaniale jak sie widzi (i czuje), ze nasz wielki manitou czuwa nad swymi owieczkami aby milosc, pokoj i pogode ducha niosly nie tylko na forum cro.pl <tu miala byc "toczka" ale wiecie...po "pl" jej nie ma, a bedzie o tu.
ps.
skoro volumen (masz rodzinke w lublinie? i brata bizniaka?) mnie ubiegl (a to bestia- :wink: ) w swej jakze wywazonej ale mowiacej wiecej niz wypada ocenie zalozycielki watku, to pozostaje mi juz tylko wskoczyc na kon i pognac w bezkresne prerie gdzie zlosc wyladuje na Santersie. dla troche mlodszych forumowiczow podpowiadam, ze p. Santers to taki schwarzcharakter z "Dzikiego Zachodu" od podpalania zbiornikow z nafta, budowy torow kolejowych przez tereny apaczow mescaleros, skrytobojcy siostry Winetou i innych grzechow. w tym i glownych.
Hough!
-m.

Hough Many-Tu. Volu-men długo myśleć nad widokiem A To Ja, aż wymyśleć i napisać. Volu-men szybko myśleć, Many-Tu dlatego być z tyłu.
Hough
A gdzie Winie-tu i Old Spice?

P.S.
Rodzinki nie mam w Lublinie. W szkoda, bo piękne to tereny i byłoby gdzie się wczasować :D

P.S. nr 2
"Nieopierzonym" cromaniakom napomknę, że oba posty - mój i Manego - są jak najbardziej w temacie. "Najsławniejsza" ekranizacja Winetou kręcona była na terenach obecnej Chorawacji, m.in. na Kornatach i w Paklenicy.
darious
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darious » 13.08.2004 20:22

Tak się namęczyłem a jakość nienajlepsza, skorzystam z podpowiedzi bregu, ale nie dzisiaj, nie mam już siły.
Pozdrawiam wszystkie sympatyczne twarzyczki :D
many
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) many » 13.08.2004 23:31

Hough! Hough! wodzu Volu-menie. niech duch Twoj bedzie po wsze czasy strzegl tego miejsca przed nikczemnoscia bladych twarzy, ciemnota i zabobonem... a nade wszystko aby strzegl wszystkich tutaj w dobrej wierze zgromadzonych, przed falszywymi prorokami skadniebydz by nadeszli i jakbadz by sie zwali...czy znak ich bedzie w gniezdzie trzy szostki posiadal, czy tez inna obierze sobie liczbe...to powiedzialem. Hough!
1. winie-tu jeszcze nie tu tylko tam...zostanie zakupiona np. w Znojmo ale bezpieczniej w Austrii. 7.6 eurosow. old-spice? jesli masz na mysli "wszystkie pachnidla arabii" to do podrozy po zlote runo juz cos nabylem a tam codziennie bede "plawil" sie w rozmarynie. maly krzak choduje w donicy na balkonie, wiec jesli kiedys drogi Twe powioda do Wielkiego Mistrza to wstapisz po drodze (wypalic faje pokoju, przy starym indianskim napoju oźujsko) i dostaniesz szczepke by i tam rozpowszechnic ten rajski zapach...
2.pytalem poniewaz Twa geba :wink: , Twe patrzalki, Twa postura kogos mi przypomina-to oczywiscie taki/ka śala (hr) ale cos w tym jest.
moze ktos podzieli moj poglad wowczas powiemy o kim mowa.
ad. ps.2jeszcze do dzis bieleja tam kosci Santersa
pzdr.
-m.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 13.08.2004 23:38

Gleba.I waruj.Waruj powiedziałem.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 13.08.2004 23:43

Many i Volumen.Szkoda słów.Jedna pierdoła.
bregu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bregu » 13.08.2004 23:54

a to ja napisał(a):Hej, bregu!
Dorabiasz sobie jako nocny stróż...

witanko

he he - nie jestem strozem, ale po prostu w nocy lepiej mi sie mysli ;) [taki juz dziwny jestem]

pozdrawiam

ps. widze ze udalo sie wstawic wizerunek :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja