Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokaż swoją twarz ...

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 01.02.2005 16:49

krakuscity napisał(a):
ewa.z napisał(a):Jest to sposób nie odzywać się, ale każdy ma swoją wytrzymałość nerwową i nie zawsze się to udaje. Załóżmy koalicję, tych których nie można sprowokować.
Ewa Z.
Nie zawsze można. Tak jak wcześniej napisałem często bywam w Podzamczu koło Chęcin więc ta okolica pewnie jest Ci znana. A co do milczenia tak jak napisała KAMA ...................może to dobry sposób, ale ja wolę inny. Kto milczy ten się poddaje, nie ma własnego zdania, ktoś inny potrafi mu narzucuić swoje poglądy, zrobi tak jak innemu to pasuje, potem jest tylko robotem, człowiekiem, który nic nie ma do powiedzenia, a jak coś powie to tak jak sobie życzy pracodawca, potem staje się " wazeliną" no i jest zero godności.
Pozdrawiam
TO NIE TAK!PYSKOWANIEM NIKT NIE WYGRA! a NIE PRZEKANASZ KOGOS KTO CZERPIE RADOSC W PODSZCZUWANIU.JEMU O TO CHODZI ABY SIAC NIEZGODE! W TYM JEGO ZABAWA..kIEDY TRZEBA TO mÓWIE I TO ZA DUZO..ALE Z TAKIM JAK ON ,NIE MA SENSU! SZKODA NA NIEGO CZASU!JEST WIELU CIEKAWSZYCH LUDZI Z KTÓRYMI NAPRAWDE MOZNA TU POGADAC...ON SIE BAWI LUDZMI I TO JEST JEGO DUŻY PROBLEM!
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 16:54

KAMA napisał(a):
krakuscity napisał(a):
ewa.z napisał(a):Jest to sposób nie odzywać się, ale każdy ma swoją wytrzymałość nerwową i nie zawsze się to udaje. Załóżmy koalicję, tych których nie można sprowokować.
Ewa Z.
Nie zawsze można. Tak jak wcześniej napisałem często bywam w Podzamczu koło Chęcin więc ta okolica pewnie jest Ci znana. A co do milczenia tak jak napisała KAMA ...................może to dobry sposób, ale ja wolę inny. Kto milczy ten się poddaje, nie ma własnego zdania, ktoś inny potrafi mu narzucuić swoje poglądy, zrobi tak jak innemu to pasuje, potem jest tylko robotem, człowiekiem, który nic nie ma do powiedzenia, a jak coś powie to tak jak sobie życzy pracodawca, potem staje się " wazeliną" no i jest zero godności.
Pozdrawiam
TO NIE TAK!PYSKOWANIEM NIKT NIE WYGRA! a NIE PRZEKANASZ KOGOS KTO CZERPIE RADOSC W PODSZCZUWANIU.JEMU O TO CHODZI ABY SIAC NIEZGODE! W TYM JEGO ZABAWA..kIEDY TRZEBA TO mÓWIE I TO ZA DUZO..ALE Z TAKIM JAK ON ,NIE MA SENSU! SZKODA NA NIEGO CZASU!JEST WIELU CIEKAWSZYCH LUDZI Z KTÓRYMI NAPRAWDE MOZNA TU POGADAC...ON SIE BAWI LUDZMI I TO JEST JEGO DUŻY PROBLEM!

2 godż i max 15 mimut i jestem w Łodzi Kama. Co Ty na To?
I tu jest problem. :lol:
Pozdrawiam
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 01.02.2005 16:58

krakuscity napisał(a):
KAMA napisał(a):
krakuscity napisał(a):
ewa.z napisał(a):Kama, kiedy Twoje zdjęcie będzie?

Mam nadzieję , że w toplesie :oops:
Pozdrawiam
Niestety nie! Zawiedziony? Co ukryte -bardziej intryguje..Prawda? pozdrawiam

Prawda.
Mam cichą nadzieję, że zobaczę więcej niż inni. Na pewno warto poczekać...dzień, dwa, a może miesiąc.
Pozdrawiam
Zaskakujesz mnie..Chyba nie rozumiem co masz na mysli..nie CUKRUJ...Jestem za stara na takie słodzenie...POZDRAWIAM.. :wink:
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 01.02.2005 17:00

krakuscity napisał(a):
KAMA napisał(a):
krakuscity napisał(a):
Ewa Z.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Chyba pomyliłes przez przypadek tematy...Wybaczam
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 17:08

No cóż lepiej pisać wiele rzeczy meilem niż na forum?
Kobieta jest bardziej ciekawsza gdy staje się niedostępna. Na początku.
Pozdrawiam Cię Kama. :wink:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 01.02.2005 18:47

KAMA napisał(a):
Ciężko nad tym pracuje..Pomaga mi Morski Pas i Atoja..za diabła nie moge tego przeskoczyc..Ten komputer to uparta maszyna! :lol: Mysle , że cos dzisiaj wieczorkiem zdziałamy...

podalam Tobie Photoshop tam jest bardzo proste jak nie masz to w corelu lub Photo Resizer or Print lub Neat Image.Mozna sciagnac z internetu .Pomyslnosci Petris
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 01.02.2005 20:08

Petris - szacunek - opisałaś TO znakomicie. Może Kama nie ma Photoshop'a...
Kama! - wrzuć mi fotkę do mailowej skrzynki - może uda mi się coś zmajstrować :wink:
Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 20:09

prosiłbym o wypowiedż Karola099 !
(na razie jest aktywność osób ,które raczej wcześniej aktywne nie były i mylą chorwacki z serbskim ,ale za jakiś czas ponowię moją prośbę o wypowiedż Karola,także możecie sobie nawijać :wink: )
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 20:16

platon napisał(a):prosiłbym o wypowiedż Karola099 !
(na razie jest aktywność osób ,które raczej wcześniej aktywne nie były i mylą chorwacki z serbskim ,ale za jakiś czas ponowię moją prośbę o wypowiedż Karola,także możecie sobie nawijać :wink: )

A ten co tu jeszcze robi :?:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 20:35

krakuscity napisał(a):
platon napisał(a):prosiłbym o wypowiedż Karola099 !

A ten co tu jeszcze robi :?:

Krakuscity! Albo dasz mi na chwilę spokój aż się karol wypowie albo jutro jak Wildstajn czy jak mu tam walnę jutro na forum Twoje imejle do mnie ! Zrobię to fałszywcu!
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 01.02.2005 21:44

.....
Ostatnio edytowano 22.05.2007 20:53 przez banko, łącznie edytowano 1 raz
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 01.02.2005 21:45

[quote=
Ostatnio edytowano 22.05.2007 20:52 przez banko, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 22:36

KAMA napisał(a):
krakuscity napisał(a):
KAMA napisał(a):
krakuscity napisał(a):
ewa.z napisał(a):Jest to sposób nie odzywać się, ale każdy ma swoją wytrzymałość

Pozdrawiam
Chyba pomyliłes przez przypadek tematy...Wybaczam

Kama to były tylko żarty.
Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 23:05

Przepraszam Krakuscity to był tylko żart.Nie napiszę jutro tych imejlów. Choć postawiłeś mnie pod ścianą,nie chcę zniżyć się do tego co powyżej.
Odpuszczam Ci choć wredny jesteś i szpetny.
Ale jeśli możesz wytłumacz z sensem to co sie stało z Morskim Pasem.
Porównałem 2 zdjęcia i dup .......wszystko znikło.
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 02.02.2005 17:02

:P :P :P Jej!udało się! Witam...i dzięki za pomoc! :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Pokaż swoją twarz ... - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone