Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokaż swoją twarz ...

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 14:33

Jeśli chodzi o moją prywatną korespondencję z MP dotyczyła ona chęci zakupu przez mnie 100 kalendarzy.Niestety było to według niego niewykonalne (on nie chciał podać mi konta dopóki nie wyślę mu swojego adresu poleconym ),więc napisałem ,że pewnie ściemnia z tymi kalendarzami .Ale za to go między innymi potem publicznie przeprosiłem bo kalendarze piękne zrobił.
Nie używam w koresponencji z kimkolwiek wulgarnych słów co nie znaczy ,że nie umiem dać odczuć co myślę. :wink:
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 01.02.2005 14:43

HALNY- trzeba na kogos zrzucić wine,na pewno zacznie wiać :D :D Petris
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 14:58

bazyl napisał(a):ja jakoś nie zauważyłem chamstwa Andzrzeja ostatnio , a wręcz uważam , ze zaczął pisać w moim stylu . Może na privie jest inaczej , nie mnie oceniać . W każdym bądź razie nikogo nie bronię ani nie potępiam . Sami wystawiacie sobie świadectwa swoimi postami , oceniają Was czytający . Niedługo wiosna , więcej słońca i pały Wam się otworzą na dobro same :lol: Myślcie o wakacjach a nie jakby tu komu dojebać :wink:

Bazyl Ty jesteś taki, ża każdy na pewno bardzo Cię lubi. Obojętnie jak napiszesz jesteś tu GWIAZDĄ forum i ( tak sądzę) nikt temu nie zaprzeczy.Platon ma dwa oblicza, teraz postarał się o to, że Morski Pas odszedŁ.Nigdy mu nie wierzyłem i chyba miałem rację. Morski Pas odszedł przez niego i taka jest prawda. A skoro odszedł gość, który jednak bardzo dużo zrobił dla tego forum to należy mu się szacunek. TO JEST MOJE ZDANIE :!: Ale skoro ktoś broni Platona to już jego sprawa.
Ja w każdym razie nie zmienię zdania, skoro Platon doprowadził do tego, że M.P odszedł( przez niego) to ja mu tego nie odpuszczę.
(chyba za szybko zapominacie o tych co tu wiele dobrego zrobili)
Pozdrawiam
krakuscity
Koneser
Re: temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 15:01

petris napisał(a):HALNY- trzeba na kogos zrzucić wine,na pewno zacznie wiać :D :D Petris

Petris z całym szacunkiem do Ciebie ale Halny nie jest tu winien.
Wcześniej napisałem , że jestem upierdliwy i pamiętliwy. Chyba się nie zmienię. Gdyby Ciebie ktoś obraził tez stanąłbym w Twojej obronie. Szczególnie jak to robi jakiś młokos.
Pozdrawiam :lol:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 15:30

To żeby zakończyć ten temat może moderator by się wypowiedział?
W końcu ktoś usuwał te posty.
Bardzo dziękuję wszystkim za uwagę poświęconą mojej skromnej osobie,
niektórym dziękuję bardziej :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 15:34

platon napisał(a):To żeby zakończyć ten temat może moderator by się wypowiedział?
W końcu ktoś usuwał te posty.
Bardzo dziękuję wszystkim za uwagę poświęconą mojej skromnej osobie,
niektórym dziękuję bardziej :wink:

Powiem krótko - spadaj ja za Tobą nie będę płakał za Morskim Pasem pewnie tak ale wiem, że jak Ty opuścisz to forum to on wróci.
Pozdrawiam
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 01.02.2005 15:41

Jestem tu krótko,ale Was polubiłam.NIe mogę zrozumieć dlaczego dajecie sie prowokować pewnym osobnikom-Platon.PO co te z nim rozmowy.Lubi podjudzac..jego problem.,on z tym musi żyć..Jesli odejdzie,wróci pod innym nikiem.Tacy nie odchodza! taka ich natura! rubice swoje i żadna "Osóbka:nie moze popsuc tego co tu razem stworzyliscie...A WYKONALISCIE KAWAŁ DOBREJ ROBOTY.!Może najlepszym sposobem na takie "istoty"jest milczenie...MAM NADZIEJE, ZE MORSKI PAS WRÓCI...tO FORUM TO TEZ JEGO DZIEŁO...Czekam ,że zrobi sie tu znowu przytulajsko i milutko.pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCHcromaniaków :P
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 01.02.2005 15:45

Jest to sposób nie odzywać się, ale każdy ma swoją wytrzymałość nerwową i nie zawsze się to udaje. Załóżmy koalicję, tych których nie można sprowokować.
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 01.02.2005 15:49

Milczeniem często można wiecej powiedzieć! Nikt nie lubi byc traktowany jak powietrze...A czasem tak trzeba.. :wink:
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 01.02.2005 15:52

Kama, kiedy Twoje zdjęcie będzie?
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 16:10

ewa.z napisał(a):Jest to sposób nie odzywać się, ale każdy ma swoją wytrzymałość nerwową i nie zawsze się to udaje. Załóżmy koalicję, tych których nie można sprowokować.
Ewa Z.
Nie zawsze można. Tak jak wcześniej napisałem często bywam w Podzamczu koło Chęcin więc ta okolica pewnie jest Ci znana. A co do milczenia tak jak napisała KAMA ...................może to dobry sposób, ale ja wolę inny. Kto milczy ten się poddaje, nie ma własnego zdania, ktoś inny potrafi mu narzucuić swoje poglądy, zrobi tak jak innemu to pasuje, potem jest tylko robotem, człowiekiem, który nic nie ma do powiedzenia, a jak coś powie to tak jak sobie życzy pracodawca, potem staje się " wazeliną" no i jest zero godności.
Pozdrawiam
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 01.02.2005 16:35

ewa.z napisał(a):Kama, kiedy Twoje zdjęcie będzie?
Ciężko nad tym pracuje..Pomaga mi Morski Pas i Atoja..za diabła nie moge tego przeskoczyc..Ten komputer to uparta maszyna! :lol: Mysle , że cos dzisiaj wieczorkiem zdziałamy...
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 16:36

Mam nadzieję , że w toplesie :oops:
Pozdrawiam
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 01.02.2005 16:39

krakuscity napisał(a):

Pozdrawiam
Niestety nie! Zawiedziony? Co ukryte -bardziej intryguje..Prawda? pozdrawiam
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 16:47

KAMA napisał(a):
krakuscity napisał(a):

Pozdrawiam
Niestety nie! Zawiedziony? Co ukryte -bardziej intryguje..Prawda? pozdrawiam

Prawda.
Mam cichą nadzieję, że zobaczę więcej niż inni. Na pewno warto poczekać...dzień, dwa, a może miesiąc.
Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Pokaż swoją twarz ... - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone