Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokaż swoją twarz ...

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 10:18

Chyba o prywatnych meilach do MP zapomniałeś. Tak się składa, że kiedyś mi o nich powiedział.
Pozdrawiam[/quote]

To o tobie Krakuscity było w drugiej części mojego postu i jak widzisz się nie zawiodłem.
Jeśli chodzi o prywatną korespondencję między mną ,a MP to zezwalam by ją upublicznił ,ja dam wtedy jego odpowiedzi.Będzie komplet.Zresztą kiedyś już za to między innymi za to też go przeprosiłem publicznie.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 10:59

Morski Pas chyba wyraził się jasno. Odszedł przez ciebie i tyle.
A skoro ktoś bardzo wartościowy odchodzi przez byle jakiego d...jak ty , to tego d.....należy wyeliminować, zlikwidować, zrasztą jak kto woli.
On nie jest gladiatorem nie chce walczyć, ale ja tak : !:
Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 11:01

krakuscity napisał(a):Morski Pas chyba wyraził się jasno. Odszedł przez ciebie i tyle.
A skoro ktoś bardzo wartościowy odchodzi przez byle jakiego d...jak ty , to tego d.....należy wyeliminować, zlikwidować, zrasztą jak kto woli.
On nie jest gladiatorem nie chce walczyć, ale ja tak : !:
Pozdrawiam

:lol: :lol: :lol: 8O
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 01.02.2005 11:11

ale igrzyska ! :(
Ostatnio edytowano 01.02.2005 11:34 przez saturn3, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 11:11

platon napisał(a):
krakuscity napisał(a): :lol: :lol: :lol: 8O

Smiej się, śmiej tylko jak długo. Ja jestem upierdliwy ale też pamiętliwy.
Ten się smieje kto śmieje się ostatni.

Koniec gadania czas działania :wink:
Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 11:23

krakuscity napisał(a):Krzysztofie czyli Morski Pasie.
Pamiętam nasze pierwsze spotkanie, pamiętam imprezę w Migrenie , kiedy mówiłem, że super kalendarz zrobiłeś to spuszczałeś oczy , udawałeś, że tego nie słyszysz bo zawsze byłeś skromny. Teraz odchodzisz z Croforum, ale myślę, że to tylko chwilowa decyzja. Obydwoje mamy już kilka siwych włosów na skroniach więc rozumiemy się bardzo dobrze. "Pokaż swoja twarz "- jeden z ...nie z nas już pokazał kilka razy kim jest i sądzę, że należy go wyeliminować z CRO- forum. Tak samo jak tępi się chwasty, pluskwy, insekty to należy postąpić z nim.
A jeżeli ktoś nie wie przez kogo Morski Pas " odszedł " to napiszę wprost
To przez Platona, czyli dawnego Cezara000 (albo mniej niż zero), Chessa lub inną pluskwę. Niech część osób zastanowi się jaki to Andrzejek jest teraz " dobry" bo zmienił ksywę na Platona. P jak Platon a może "P " jak Palant sorry oczywiście przez małe " p".
Krzysztof a gladiatorem zostanę do końca.
Pozdrawiam

:roll:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 01.02.2005 11:38

Miałem siedzieć cicho.....
..tak sobie postanowiłem
..nie wiem o co poszło.....i szczerze..
..nie chcę tego wiedzieć
..ale to co się porobiło od soboty...
...to poprostu........ żenada

Platonie..........proszę.........odpuść

Reszty nie proszę.....kiedyś prosiłem..
......rezultat okazał się mizerny :( :(

Pozdrav
Bruno
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 11:44

Bruno napisał(a):Miałem siedzieć cicho.....
..tak sobie postanowiłem
..nie chcę tego wiedzieć

Pozdrav
Bruno

OK sorry Bruno.
Wszystko wiem a jak Ty nie wiesz to przeczytaj wcześniejsze posty.
Pozdrawiam :oops:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 11:47

Bruno napisał(a):Miałem siedzieć cicho.....
..tak sobie postanowiłem
..nie chcę tego wiedzieć

Pozdrav
Bruno

Opuszczam .Ale też nie do końca wiem co się dzieje ,bo nie było nic w moich ostatnich postach takiego co by tłumaczyło tak drastyczne postępowanie Krzyśka. Natomiast niektórzy nieczysto tu zagrywają od pewnego czasu.Ale jak mawia wielki V ,odpuść i nie czytaj.Pójdę za jego radą.
Pozdrawiam.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 11:50

saturn3 napisał(a):ale igrzyska ! :(

Zimowe chyba są za rok bo Małysz będzie skakał. A wracając do " Gladiatora" to nawet film mi sie podobał - taka bajka.
Pozdrawiam
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 01.02.2005 11:56

Sądziłam, że wrrreszcie zrobiło się na cro normalnie. Poza "huśtawką" - ale o tym - za chwilkę.

Wiem, że na swej drodze nie spotkałam jeszcze takiego kogoś, kogo umiałabym szczerze znienawidzieć - choć ludzi spotykam wielu...i nie wszyscy mnie "gładzą po główce".

Nikt nie dał mi takiego prawa, żebym osądzała ludzi według zdania innych. Byłabym nie w porządku nie tylko w stosunku do samej siebie ... .

Nie noszę przy sobie talii "kart zaufania". Nie rozdaję ich na prawo i lewo. Chociaż potrafię dostrzec w ludziach te rzeczy, których inni czasem nie zauważają, lekceważą lub po prostu ignorują.

Nie mówcie mi, proszę, że do dziś żyłam w błędzie ... .

A co do konkretnej sprawy z cro: można dostać mdłości . Nie ze względu na objawy mego stanu. HUŚTAWKA nastrojów: raz "góra" - tematy o relacjach z podróży, zdjęciach, muzyce, akademii i ciekawostkach z HR, raz "dół" - ostatnie zatargi (łagodnie mówiąc...) dotyczące zachowań "nie fair" kilku osób na forum.

Ring - wolny ... .

Na szczęście jest też ... bolesność boków zrywanych ze śmiechu - jak ostatnimi czasy w temacie o pościeli , dziewczynach dla bazyla i harakiri kluczem francuskim.

Ludzie - wyluzujcie ... .
Wytłumaczcie sobie wszyskie "ale" i wyluzujcie ... .
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 12:06

a to ja napisał(a):Ludzie - wyluzujcie ... .
Wytłumaczcie sobie wszyskie "ale" i wyluzujcie ... .

Słuszna uwaga. Masz dużo racji, może emocje też tu dają o sobie znać?
Jeden z pseudo "polityków" mówił że...................musi odejść a ja sądzę , że Platon musi stąd odejść. Zero pobłażania, zero tłumaczeń gośc juz przesadził. Kiedyś Niezawodny, teraz Morski Pas potem znowu ktoś inny.. Jak nie będziemy reagować to będzie robił co chce!!!

Pozdrawiam
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 01.02.2005 13:28

ja jakoś nie zauważyłem chamstwa Andzrzeja ostatnio , a wręcz uważam , ze zaczął pisać w moim stylu . Może na privie jest inaczej , nie mnie oceniać . W każdym bądź razie nikogo nie bronię ani nie potępiam . Sami wystawiacie sobie świadectwa swoimi postami , oceniają Was czytający . Niedługo wiosna , więcej słońca i pały Wam się otworzą na dobro same :lol: Myślcie o wakacjach a nie jakby tu komu dojebać :wink:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 01.02.2005 13:35

Bazyl............ napisałeś to.......
.....co czuję.......i jak czuję
dzięki! :D :D
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 01.02.2005 13:57

Baz :lol: :lol: :lol: powtórzę się ! : zajebiście piszesz :lol: :lol: :lol:
także przyłaczam sie do zdania Bruno.
Dziwny czas nastał : tam babki się spięły na foto , tu Krzyś z Chesem i teraz z Krakusem, jeszcze gdzieś tam Piotr pospierał się , nie mówiąc o "szczypiorkach", które wpadają na chwilę i swym kwiecistym językiem coś tam popiszą, pojątrzą i znikają . Wiatry przestały wiać a ludzie jakby podminowani ??? co jest ? jak myślicie ?
Pozdr s3
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Pokaż swoją twarz ... - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone