a to ja napisał(a):MorskiPas - zniknął (na chwilkę?)
Kama - dalej walczysz? (na sznurku pomiędzy naszymi skrzynkami mailowymi - pusto).
petris - "konie..., dumne konie.., w blasku wschodzącego dnia, dzikie i szalone...". Z sentymentu pewnie troszkę ręka Ci zadrżała, zanim usunęłaś swego windsurfingowca?
Sonti - ... powrócił i miło nam Go widzieć
krassus - uaktualnił swoje foto
Pożyjemy - zobaczymy i innych...
a to ja napisał(a):MorskiPas - zniknął (na chwilkę?)
MorskiPas napisał(a):a to ja napisał(a):MorskiPas - zniknął (na chwilkę?)
Niestety Atoju. Nieprzypadkiem i nie na krótko. Może być, że na zawsze.
Odczytaj to jako symbol.
Przy okazji małe wyjaśnienie. Trochę niefortunnie mój poprzedni post tutaj: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=64287&highlight=#64287 podkleiłem pod Volumena. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że nie o Volumena tu chodzi. Jednak chciałem to wyraźnie powiedzieć.
To tyle i już mnie nie ma.
antek napisał(a):Krzysiek...o co chodzi??? napisz....
MorskiPas napisał(a):Istotnie, należy Wam się kilka słów wyjaśnienia, bo nie każdy był i widział, a z tego co wiem od Karola, kasowanie jest bezpowrotne.
Nie każdy też biegle włada językiem Platona (ja też nie władam), a i wygoglować wbrew pozorom nie jest tak łatwo. Ja wygoglowałem tyle:
"Kiedy gladiatorzy wkraczali na arenę, witali Imperatora słowami:
- Ave, Ceasar morituri te salutant (łac. witaj Cezarze, pozdrawiają cię idący na śmierć)"
Myślę, że teraz jest już wystarczająco jasno. Reszta "między wierszami".
Bawcie się dobrze
MorskiPas (vegetarian)
P.S. Nie martw się Andrzeju. Widzę tu jeszcze wielu kandydatów na gladiatorów. Tylko nie zabij wszystkich, bo nie będziesz miał z kim "dyskutować".
A w kwestii "nie ma postów - nie było sprawy" powiem tak: "Kiedy zamykam oczy - świat wcale nie znika".
platon napisał(a):MorskiPas napisał(a):Istotnie, należy Wam się kilka słów wyjaśnienia, bo nie każdy był i widział, a z tego co wiem od Karola, kasowanie jest bezpowrotne.
Nie każdy też biegle włada językiem Platona (ja też nie władam), a i wygoglować wbrew pozorom nie jest tak łatwo. Ja wygoglowałem tyle:
"Kiedy gladiatorzy wkraczali na arenę, witali Imperatora słowami:
- Ave, Ceasar morituri te salutant (łac. witaj Cezarze, pozdrawiają cię idący na śmierć)"
Myślę, że teraz jest już wystarczająco jasno. Reszta "między wierszami".
Bawcie się dobrze
MorskiPas (vegetarian)
P.S. Nie martw się Andrzeju. Widzę tu jeszcze wielu kandydatów na gladiatorów. Tylko nie zabij wszystkich, bo nie będziesz miał z kim "dyskutować".
A w kwestii "nie ma postów - nie było sprawy" powiem tak: "Kiedy zamykam oczy - świat wcale nie znika".
Drogi Krzysiu,
Tak do końca też nie wiem czemu to wszystko znikło ,bo spór w łagodnych zresztą słowach dotyczył fotografii .Ja twierdziłem ,że fotografie Dusi mają za mało światła , złą kreskę i jest za dużo pustki ,Ty byłeś innego zdania.
Spór zakończyłem zdjęciem porównującym zdjęcie dachów Dubrownika
Dusi z innym zdjęciem ,myślę ,ze na korzyść tego drugiego zdjęcia.
Natomiast z Olkiem ci dopiekłem za ten wątek
forum/viewtopic.php?t=6156&start=15
No ,ale tu to już Ty wiesz lepiej co znikło z tego wątku.( z tego co pamiętam było to napisane czerwonymi lierami).
I to Tyle wyjaśnień.Nie wiem gdzie Cię w tym wszystkim jakimś słowem uraziłem?
Natomiast taka mała dygresja na koniec.We wszystkich sporach na forum dzielnie jątrzy i podpuszcza ,ktoś kto pokazał już swoją twarz.
No i co z tego ,że pokazał swoją twarz? Ja widzę tą inną.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja