Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pokaż swoją twarz ...

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 30.01.2005 04:09

No Jareksz niezły tik, aby na pewno ???????????? :(
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 30.01.2005 12:48

[quote="MorskiPas"][quote="KAMA"]ATO JA-POMOCY!za diabła nie mogeWitaj Krzy
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 30.01.2005 12:51

[quote="MorskiPas"][quote="KAMA"]ATO JA-POMOCY!za diabła nie mogeWitaj Krzyś!Mam prośbę,podaj mi adres,ja go zapodziałam w skrzynce..przepraszam!zdjęcie mogę tylko przesłac "chyba" ze swojej skrzynki..pozdrowienia(a kalendarz jest SUPER!)Kama
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 31.01.2005 16:54

MorskiPas - zniknął (na chwilkę?)
Kama - dalej walczysz? :wink: (na sznurku pomiędzy naszymi skrzynkami mailowymi - pusto).
petris - "konie..., dumne konie.., w blasku wschodzącego dnia, dzikie i szalone...". Z sentymentu pewnie troszkę ręka Ci zadrżała, zanim usunęłaś swego windsurfingowca?
Sonti - ... powrócił i miło nam Go widzieć
krassus - uaktualnił swoje foto

Pożyjemy - zobaczymy i innych... :wink: 8)
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 31.01.2005 19:45

a to ja napisał(a):MorskiPas - zniknął (na chwilkę?)
Kama - dalej walczysz? :wink: (na sznurku pomiędzy naszymi skrzynkami mailowymi - pusto).
petris - "konie..., dumne konie.., w blasku wschodzącego dnia, dzikie i szalone...". Z sentymentu pewnie troszkę ręka Ci zadrżała, zanim usunęłaś swego windsurfingowca?
Sonti - ... powrócił i miło nam Go widzieć
krassus - uaktualnił swoje foto

Pożyjemy - zobaczymy i innych... :wink: 8)

Oj,oj drżała- mam nadzieje do niego wrócic-lecz jak sama wiesz "tylko koni ,tylko koni żal" :? :twisted:

Pozdrowienia dla całej rodzinki tych znanych i nieznanych Petris
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 31.01.2005 20:19

Niestety Atoju. Nieprzypadkiem i nie na krótko. Może być, że na zawsze.
Odczytaj to jako symbol.

Przy okazji małe wyjaśnienie. Trochę niefortunnie mój poprzedni post tutaj: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=64287&highlight=#64287 podkleiłem pod Volumena. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że nie o Volumena tu chodzi. Jednak chciałem to wyraźnie powiedzieć.

To tyle i już mnie nie ma.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 31.01.2005 22:34

MorskiPas napisał(a):

Niestety Atoju. Nieprzypadkiem i nie na krótko. Może być, że na zawsze.
Odczytaj to jako symbol.

Przy okazji małe wyjaśnienie. Trochę niefortunnie mój poprzedni post tutaj: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=64287&highlight=#64287 podkleiłem pod Volumena. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że nie o Volumena tu chodzi. Jednak chciałem to wyraźnie powiedzieć.

To tyle i już mnie nie ma.

Morski Pasie, kiedyś rozmawialiśmy o jednym Panu, który Cię obraził a przy okazji chciał dużo kalendarzy. Powiedz szczerze czy o niego Ci chodzi? Jeżeli tak to nie Ty :cry: powinieneś odejść lecz on.
Pozdrawiam
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 31.01.2005 22:38

Nie było mnie tu tylko trzy dni ...
Hm ...
Nie bardzo wiem, o co biega.

Co takiego musiałeś zrobić, że poleciałeś "w dół" ? Pytanie w specyficzny sposób "retoryczne" ... .
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 31.01.2005 22:46

Krzysiek...o co chodzi??? napisz....
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 00:04

antek napisał(a):Krzysiek...o co chodzi??? napisz....

Myślę, że wkrótce dowiemy się , ale chyba tu na forum zaczyna być nie za bardzo ciekawie..... . Mamy do MP adres meilowy więc może coś się dowiemy. Krzysztof dużo tu zrobił, kalendarze to tylko epizod, gość jest OK, zawsze skromny, uczynny jak mu ktoś wejdzie w drogę to się usuwa - ale dlaczego on nas opuścił i przez kogo :?: Widzicie kalendarze? To jest Jego dzieło :!: Nasze wspólne ale on je zrobił.
Poczekamy , zobaczymy jak dawniej mówiono.
Pokaż swoją twarz! Dobre pytanie , jak uważasz Platonie :?:
Pozdrawiam
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 01.02.2005 09:04

Istotnie, należy Wam się kilka słów wyjaśnienia, bo nie każdy był i widział, a z tego co wiem od Karola, kasowanie jest bezpowrotne.

Nie każdy też biegle włada językiem Platona (ja też nie władam), a i wygoglować wbrew pozorom nie jest tak łatwo. Ja wygoglowałem tyle:

"Kiedy gladiatorzy wkraczali na arenę, witali Imperatora słowami:
- Ave, Ceasar morituri te salutant (łac. witaj Cezarze, pozdrawiają cię idący na śmierć)"

Myślę, że teraz jest już wystarczająco jasno. Reszta "między wierszami".

Bawcie się dobrze
MorskiPas (vegetarian)

P.S. Nie martw się Andrzeju. Widzę tu jeszcze wielu kandydatów na gladiatorów. Tylko nie zabij wszystkich, bo nie będziesz miał z kim "dyskutować".
A w kwestii "nie ma postów - nie było sprawy" powiem tak: "Kiedy zamykam oczy - świat wcale nie znika".
Joker_28
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joker_28 » 01.02.2005 09:29

Nie za bardzo wiem o co tutaj chodzi :?: Morski Pasie - to z tym wyjściem to na pewno żart ...

Chyba niektórzy za mocno tęsknią za słoneczkiem, styczeń obfituje nam w "spięcia".

Nic, to - aby do maja :!:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 09:40

Krzysztofie czyli Morski Pasie.
Pamiętam nasze pierwsze spotkanie, pamiętam imprezę w Migrenie , kiedy mówiłem, że super kalendarz zrobiłeś to spuszczałeś oczy , udawałeś, że tego nie słyszysz bo zawsze byłeś skromny. Teraz odchodzisz z Croforum, ale myślę, że to tylko chwilowa decyzja. Obydwoje mamy już kilka siwych włosów na skroniach więc rozumiemy się bardzo dobrze. "Pokaż swoja twarz "- jeden z ...nie z nas już pokazał kilka razy kim jest i sądzę, że należy go wyeliminować z CRO- forum. Tak samo jak tępi się chwasty, pluskwy, insekty to należy postąpić z nim.
A jeżeli ktoś nie wie przez kogo Morski Pas " odszedł " to napiszę wprost
To przez Platona, czyli dawnego Cezara000 (albo mniej niż zero), Chessa lub inną pluskwę. Niech część osób zastanowi się jaki to Andrzejek jest teraz " dobry" bo zmienił ksywę na Platona. P jak Platon a może "P " jak Palant sorry oczywiście przez małe " p".
Krzysztof a gladiatorem zostanę do końca.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 01.02.2005 10:00 przez krakuscity, łącznie edytowano 1 raz
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.02.2005 09:57

MorskiPas napisał(a):Istotnie, należy Wam się kilka słów wyjaśnienia, bo nie każdy był i widział, a z tego co wiem od Karola, kasowanie jest bezpowrotne.

Nie każdy też biegle włada językiem Platona (ja też nie władam), a i wygoglować wbrew pozorom nie jest tak łatwo. Ja wygoglowałem tyle:

- Ave, Ceasar morituri te salutant (łac. witaj Cezarze, pozdrawiają cię idący na śmierć)"

Bawcie się dobrze
MorskiPas (vegetarian)

P.S. Nie martw się Andrzeju. Widzę tu jeszcze wielu kandydatów na gladiatorów. Tylko nie zabij wszystkich, bo nie będziesz miał z kim "dyskutować".
A w kwestii "nie ma postów - nie było sprawy" powiem tak: "Kiedy zamykam oczy - świat wcale nie znika".

Drogi Krzysiu,
Tak do końca też nie wiem czemu to wszystko znikło ,bo spór w łagodnych zresztą słowach dotyczył fotografii .Ja twierdziłem ,że fotografie Dusi mają za mało światła , złą kreskę i jest za dużo pustki ,Ty byłeś innego zdania.
Spór zakończyłem zdjęciem porównującym zdjęcie dachów Dubrownika
Dusi z innym zdjęciem ,myślę ,ze na korzyść tego drugiego zdjęcia.
Natomiast z Olkiem ci dopiekłem za ten wątek
forum/viewtopic.php?t=6156&start=15
No ,ale tu to już Ty wiesz lepiej co znikło z tego wątku.( z tego co pamiętam było to napisane czerwonymi literami).
I to Tyle wyjaśnień.Nie wiem gdzie Cię w tym wszystkim jakimś słowem uraziłem?

Natomiast taka mała dygresja na koniec.We wszystkich sporach na forum dzielnie jątrzy i podpuszcza ,ktoś kto pokazał już swoją twarz.
No i co z tego ,że pokazał swoją twarz? Ja widzę tą inną.
Ostatnio edytowano 01.02.2005 10:05 przez platon, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.02.2005 10:03

platon napisał(a):
MorskiPas napisał(a):Istotnie, należy Wam się kilka słów wyjaśnienia, bo nie każdy był i widział, a z tego co wiem od Karola, kasowanie jest bezpowrotne.

Bawcie się dobrze
MorskiPas (vegetarian)

Drogi Krzysiu,
Tak do końca też nie wiem czemu to wszystko znikło ,bo spór w łagodnych zresztą słowach dotyczył fotografii .Ja twierdziłem ,że fotografie Dusi mają za mało światła , złą kreskę i jest za dużo pustki ,Ty byłeś innego zdania.
Spór zakończyłem zdjęciem porównującym zdjęcie dachów Dubrownika
Dusi z innym zdjęciem ,myślę ,ze na korzyść tego drugiego zdjęcia.
Natomiast z Olkiem ci dopiekłem za ten wątek
forum/viewtopic.php?t=6156&start=15
No ,ale tu to już Ty wiesz lepiej co znikło z tego wątku.( z tego co pamiętam było to napisane czerwonymi lierami).
I to Tyle wyjaśnień.Nie wiem gdzie Cię w tym wszystkim jakimś słowem uraziłem?

Natomiast taka mała dygresja na koniec.We wszystkich sporach na forum dzielnie jątrzy i podpuszcza ,ktoś kto pokazał już swoją twarz.
No i co z tego ,że pokazał swoją twarz? Ja widzę tą inną.

Chyba o prywatnych meilach do MP zapomniałeś. Tak się składa, że kiedyś mi o nich powiedział.
Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Pokaż swoją twarz ... - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone