volumen napisał(a):petris napisał(a):To jest własnie ten koń od polo-cezarku 000-postanowilam pokazac twarz bo juz wiele osob ja zna
Pozdrowienia Petris
Witaj nam Marysiu - mogę tak
petris napisał(a):To jest własnie ten koń od polo-cezarku 000-postanowilam pokazac twarz bo juz wiele osob ja zna
Pozdrowienia Petris
platon napisał(a):petris napisał(a):To jest własnie ten koń od polo-cezarku 000-postanowilam pokazac twarz bo juz wiele osob ja zna
Pozdrowienia Petris
Dedykowałaś to zdjęcie mnie ,więc się wypowiem.
Boisz się zwierząt.Do konia podchodż patrząc mu w oczy,nie z boku.
Bądż z nim na jednym planie.Nie Ty na drugim ,wtedy Cię zrozumie.
Daj mu wsunąć swój łeb pod swoją pachę ,nie bój się.
Piekne to zwierzę.Szkoda ,ze ten Twój koń nie gra w polo.
petris napisał(a):platon napisał(a):petris napisał(a):To jest własnie ten koń od polo-cezarku 000-postanowilam pokazac twarz bo juz wiele osob ja zna
Pozdrowienia Petris
ciesze sie,ze czytasz moje posty,zwierzat sie nie boje, jestem maniaczka ,uwielbiam zwierzeta male i duze ,one mnie tez,nigdy mnie zadne zwierze nie skrzywdzilo /nie mowie o czlowieku/.Przykazania odnosnie postepowania z konmi znam ,jezdzilam konno -kiedys-a tego konia mozna zobaczyc w ZOO we Wroclawiu
Pozdrowienia Petris
platon napisał(a):petris napisał(a):platon napisał(a):petris napisał(a):To jest własnie ten koń od polo-cezarku 000-postanowilam pokazac twarz bo juz wiele osob ja zna
Pozdrowienia Petris
ciesze sie,ze czytasz moje posty,zwierzat sie nie boje, jestem maniaczka ,uwielbiam zwierzeta male i duze ,one mnie tez,nigdy mnie zadne zwierze nie skrzywdzilo /nie mowie o czlowieku/.Przykazania odnosnie postepowania z konmi znam ,jezdzilam konno -kiedys-a tego konia mozna zobaczyc w ZOO we Wroclawiu
Pozdrowienia Petris
Cieszę się ,że się pomyliłem A co ten koń robi w ZOO ?
KAMA napisał(a):ATO JA-POMOCY!za diabła nie moge dac rady aby zmniejszyc to zdjecie!ratuj,bo wyjde z siebie!chyba jestem za słaba ,komputer ma wygrac?
Powrót do FotoCroClub - dyskusja