JoeF napisał(a):Może komuś uda się rozpoznać mnie w Brennej ?
Moja pierwsza publikacja z cyfrówki. Ja przy komputerze w domu, gdzie po powrocie z pracy (etatowej) spędzam jeszcze około 8 godzin dziennie. Zdjęcie zrobione samowyzwalaczem i przetworzone z 4 megapikseli do około 6 kilopikseli
Muszę jeszcze popracować nad kompozycją ale i tak o ile nie będzie to samo popiersie to niewiele widać.
Pozdrawiam
Józek
JoeF napisał(a):Tym razem być może lepiej przygotowany do identyfikacji. Przy dużej rozdzielczości oryginału można z niego wyciągnąć dowolny fragment.
W przyszłości popracuję nad lepszym zdjęciem ale w tym tygodniu to musi wystarczyć... Jednak obiecuję się poprawić, co na pewno zauważycie w przyszłości.
Mam problemy z doborem jasności, bo przyznam się, że mój monitor ma już ponad 5 lat, jaskrawość i kontrast mam na maksimum a i tak wszystko jest za ciemne, więc długo już nie "pociągnie" oczywiście monitor, ja mam nadzieję jeszcze trochę pożyć , a nie chce mi się biegać na poddasze aby sprawdzić jak to wygląda na komputerze u córek...
Józek
JoeF napisał(a):Tym razem być może lepiej przygotowany do identyfikacji. Przy dużej rozdzielczości oryginału można z niego wyciągnąć dowolny fragment.
W przyszłości popracuję nad lepszym zdjęciem ale w tym tygodniu to musi wystarczyć... Jednak obiecuję się poprawić, co na pewno zauważycie w przyszłości.
Mam problemy z doborem jasności, bo przyznam się, że mój monitor ma już ponad 5 lat, jaskrawość i kontrast mam na maksimum a i tak wszystko jest za ciemne, więc długo już nie "pociągnie" oczywiście monitor, ja mam nadzieję jeszcze trochę pożyć , a nie chce mi się biegać na poddasze aby sprawdzić jak to wygląda na komputerze u córek...
Józek
a to ja napisał(a):JoeF - a ja już się przyzwyczaiłam do ... zatoczki w Orebiću
toudee napisał(a):Sie ma
Jacek czyżby twoja walka z fotką nie wyszła
Jeszcze jedno, podobnie jak kilka osób z tego forum jestem policjantem, wszystkie posty jakie napisałem do tej pory sa moją prywatna opinią- Gajusa !
Gajus.ems napisał(a):Witam !
Jeszcze jedno, podobnie jak kilka osób z tego forum jestem policjantem, !
Powrót do FotoCroClub - dyskusja