Hrvat30 napisał(a):Teraz tutaj tylko 9 stopni , bura wieje okropnie..
Bura
Deny napisał(a):witam , śledzę już pogodę kilkanaście dni w makarskiej przez kamerkę i nie wygląda to ciekawie , przez większość czasu tam jest pochmurno . Czy ktoś był w makarskiej w polowie lipca i może się wypowiedzieć jak tam jest z pogodą ??
Deny napisał(a):witam , śledzę już pogodę kilkanaście dni w makarskiej przez kamerkę i nie wygląda to ciekawie , przez większość czasu tam jest pochmurno . Czy ktoś był w makarskiej w polowie lipca i może się wypowiedzieć jak tam jest z pogodą ??
Deny napisał(a):dlaczego wy tacy jestescie? zapytałam was normalnie a wy juz odpisujecie jak do debila ...;/mi nie chodzi o to czy zmarzne .... ale o to czy tam jest taka pogoda czesto bo wiadomo tam sa góry ...
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):To, że chmury "się przewalją" nie znaczy, że zimno, czy że zaraz lać będzie .. Owszem góry ale i Adriatyk...a to zmienia postać rzeczy..
jucik13 napisał(a):Ja pogodę sprawdzam tutaj:
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&p ... code=14454
jak do tej pory zapowiada się wyśmienicie
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
Tematów prognozowych na forum tyle, że za moment gadki będą tylko o pogodzie.. a tych sensownych postów z linkami na strony meteo i tak nikt nie czyta i z nich nie korzysta....