Plumek napisał(a):Bo zamglenie wynika właśnie z tej superpogody Jest tak gorąco, że sół z morza paruje i tworzy zawiesinę, czyli mgiełkę. Dlatego niewiele widać na horyzoncie. Najlepsza widoczność jest zaraz po burze - np. u nas widać wtedy Hvar na wyciągnięcie ręki niemal, a teraz jakoby go wcale nie było
Co do temperatury morza - jak woda miała 26 stopni na początku lipca - to lepiej było iść pod zimny prysznic Czy na plaży, czy w wodzie - prawie bez różnicy. Teraz można się przynajmniej ochłodzić. Woda ma ok. 23 stopni.
Plumek napisał(a):*p*a*t*i* napisał(a):Plumek napisał(a):Jak patrzę na horyzont, to mi się widzi, że będzie pięknie
Często czytam Twoje wypowiedzi i widzę, że jesteś tam chyba cały czas?
Jestem
Krzysiekm napisał(a):Ja też byłem w tym czasie(14-28) w Żivogośce wiec niedaleko.
A propos chciałem Cie Plumko odwiedzić ale nie było gdzie stanąć moją toyotką (wszystko zaparkowane)i musiałem sie wycofać z Malej Duby.
Pozdrawiam[/b]
*p*a*t*i* napisał(a):Plumek napisał(a):*p*a*t*i* napisał(a):Plumek napisał(a):Jak patrzę na horyzont, to mi się widzi, że będzie pięknie
Jestem
Ale Ci zadroszczę... Od kiedy miałam przyjemność pracować w biurze podróży i przyjżeć się bliżej chorwacji jestem w niej poprostu zakochana... no i na koniec sierpnia spełnia się to mmoje najwieksze marzenie Mam zamiar zwiedzić całą riwierę makarską
Plumek napisał(a):*p*a*t*i* napisał(a):Plumek napisał(a):*p*a*t*i* napisał(a):Plumek napisał(a):Jak patrzę na horyzont, to mi się widzi, że będzie pięknie
Jestem
Ale Ci zadroszczę... Od kiedy miałam przyjemność pracować w biurze podróży i przyjżeć się bliżej chorwacji jestem w niej poprostu zakochana... no i na koniec sierpnia spełnia się to mmoje najwieksze marzenie Mam zamiar zwiedzić całą riwierę makarską
Makarska Riwiera wielka nie jest, więc spoko Zaglądnij do nas któregoś wieczoru A teraz już nie pracujesz w biurze podróży?