Jade na Makarską Rivierę 6 czerwca.
napiszcie jaka w tedy jest temperatura czy da się wygrzać i opalic
Na makarskiej w tym roku bedę 2 raz ,wrcamy do domu jak murzyni no to musi być z temperatura OK My jesteśmy juz od 30.o5 do 21.06-do tej pory nigdy na czerwiec i wrzesień nie narzekałam.Mimo wszystko życze swietnej pogodyłysy napisał(a):Jade na Makarską Rivierę 6 czerwca.
Juz teraz zrobił sie straszny upał,napewno do waszego przyjazdu morze bedzie dobrze nagrzane,w tej chwili temperatura morza jest 18 stopni.łysy napisał(a):Jade na Makarską Rivierę 6 czerwca.
slapol napisał(a):Hej,
ja na Makarską Rivierę wybieram się w okresie 12.07 - 26.07.03, jeśli ktoś ma doswiadczenia to proszę o podanie temperatur powietrza i wody (oczywiście przypuszczalnych, prognozowych)
pzdr
Sławek
Kam&Jac napisał(a):slapol napisał(a):Hej,
ja na Makarską Rivierę wybieram się w okresie 12.07 - 26.07.03, jeśli ktoś ma doswiadczenia to proszę o podanie temperatur powietrza i wody (oczywiście przypuszczalnych, prognozowych)
pzdr
SławekBędzie upalnie, temp. wody 24C przy brzegu, 22C nieco dalej od brzeguGórale mówią...
Cykady jak co roku... nie zawiodą państwa oczekiwań
Pozostało zaledwie kilka tygodni, cierpliwości.
Może się gdzieś spotkamy przypadkiem, my będziemy w okresie 18.07 do 30.07 i na Krk-u gdzieś. Pozdrowionka i dużo słonka
łysy napisał(a):Raphal mam pytanko skad masz tv hr z tv sat?
Pytam bo nie mam satki ale jest to mały koszt i można by ją kupić co by wiedzieć gdzie i jak świeci
NARA ŁYSY