Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pogoda Tucepi

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sloniowatty
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sloniowatty » 25.07.2009 18:38

numer3; widoczek na plaze Obrazek
natulka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natulka » 25.07.2009 18:41

Dzięki bardzo :) mam nadzieję,że jak pojedziemy to również znajdziemy coś równie blisko morza, w rozsądnej cenie :) pozdrawiam :)
Sloniowatty
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sloniowatty » 25.07.2009 18:43

nastepne
Obrazek[/img]
Sloniowatty
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sloniowatty » 25.07.2009 18:47

a to najwazniejsze urzadzenie w kwaterze, oczywiscie zaraz po lodowce, w ktorej chlodzi sie piwo :D

Obrazek[/img]
Sloniowatty
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sloniowatty » 25.07.2009 18:50

aa
Ostatnio edytowano 23.08.2009 12:34 przez Sloniowatty, łącznie edytowano 1 raz
Sloniowatty
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sloniowatty » 25.07.2009 18:51

a teraz CZeść jak CZapka; idziemy połazić :D
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 25.07.2009 19:32

Widzę że Tucepi dalej takie piękne jak było w zeszłym roku :D :D :D też chodzilismy na plażę w tym miejcu gdzie macie fotki :D :D :D
Fajny widok z apartamentu-super :D :D
Jak jeszcze znajdziesz czas to wklejaj fotki :D :D :D
Sloniowatty
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sloniowatty » 25.07.2009 20:40

mar.zag napisał(a):
Sloniowatty napisał(a):
mar.zag napisał(a):
Sloniowatty napisał(a):Tucepi dzień drugi, pogoda bez zmian, upał... Właśnie zajrzałem do banku, PKO BP policzylo za kunę 0,62zł za wyjęcie gotówki w bankomacie wliczając w to prowizję.

A jaki kurs jest za euro w Tucepi?
Czy ceny w Tucepi są podobne czy warto np jeździc gdzieś indziej aby wymienic?
nie wiem jakie sa ceny w Tucepi, nie zwrocilem uwagi, ale jak dzisiaj pojdziemy na spacer to zobacze. Gdzies indziej tez nie wiem, ale penie wszedzie to samo...

Jak możesz to rzuc okiem...będę wdzięczny :)
euro skup- sprzedaz 7,15 - 7,36
Sloniowatty
Odkrywca
Tucepi dzien 4

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sloniowatty » 26.07.2009 07:11

Witam. Zainteresowanych informuje, ze dzisiaj w Tucepi od rana wieje mocno; chmurek zero.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 26.07.2009 07:38

Witamy.
Wieje,wieje i przestanie i znowu patelnia :D :D :D
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 26.07.2009 09:36

Widzę że jednak sie zdecydowałeś i nie olałeś przedpłaty :) Miłego urlopowania zyczę.

Sama zastanawiam sie nad jakąs miejscowoscią na makarskiej na 'za rok' w tym biorę pod uwagę Tucepi. Wiec będe pilnie śledzic wątek.

Interesuje mnie czy Tucepi ma jakies 'stare miasto' czy to raczej typowa apartamentowa miescinka bez metra 'starości'. Ja lubie pospacerowa po starych wąskich uliczkach.
I plaże - te na zdjeciach sa jakies wąskie - ja preferuje cos szerszego powyzej 10m. Są też takie?
I jakie wrazenia są z połączenia morza z górami - robi wrazenie jak np w makarskiej co mozna na zdjeciach objerzec?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.07.2009 10:28

W Tučepi nie typowej starówki.
mar.zag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mar.zag » 26.07.2009 11:13

Sloniowatty napisał(a):
mar.zag napisał(a):
Sloniowatty napisał(a):
mar.zag napisał(a):
Sloniowatty napisał(a):Tucepi dzień drugi, pogoda bez zmian, upał... Właśnie zajrzałem do banku, PKO BP policzylo za kunę 0,62zł za wyjęcie gotówki w bankomacie wliczając w to prowizję.

A jaki kurs jest za euro w Tucepi?
Czy ceny w Tucepi są podobne czy warto np jeździc gdzieś indziej aby wymienic?
nie wiem jakie sa ceny w Tucepi, nie zwrocilem uwagi, ale jak dzisiaj pojdziemy na spacer to zobacze. Gdzies indziej tez nie wiem, ale penie wszedzie to samo...

Jak możesz to rzuc okiem...będę wdzięczny :)
euro skup- sprzedaz 7,15 - 7,36

Dzięki kolego za info o euro i dzięki za info o tym co się dzieje w Tucepi
01.08 dołącze do zadowolonych urlopowiczów

pozdrawiam 8)
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 26.07.2009 11:40

Janusz Bajcer napisał(a):W Tučepi nie typowej starówki.

A któreś miasteczko na makarskiej ma coś w tym stylu? nawet mini starówkę coby pospacerować wieczorami.
Sloniowatty
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sloniowatty » 26.07.2009 14:33

CinnamonGirl napisał(a):Widzę że jednak sie zdecydowałeś i nie olałeś przedpłaty :) Miłego urlopowania zyczę.

Sama zastanawiam sie nad jakąs miejscowoscią na makarskiej na 'za rok' w tym biorę pod uwagę Tucepi. Wiec będe pilnie śledzic wątek.

Interesuje mnie czy Tucepi ma jakies 'stare miasto' czy to raczej typowa apartamentowa miescinka bez metra 'starości'. Ja lubie pospacerowa po starych wąskich uliczkach.
I plaże - te na zdjeciach sa jakies wąskie - ja preferuje cos szerszego powyzej 10m. Są też takie?
I jakie wrazenia są z połączenia morza z górami - robi wrazenie jak np w makarskiej co mozna na zdjeciach objerzec?
Sa szersze plaze, o wiele szersze, a te waskie na zdjeciach sa akurat przy naszej kwaterze, a nie chce nam sie lazic dalej. Co do reszty pytan to ci powiem szczerze, ze nie bylismy dalej niz 200m od naszej kwatery... Upal taki ze sie nie chce.... A przedplaty w koncu nie olalem, bo jednak pogoda sie poprawila, spanikowalem troche i tyle...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat