euro skup- sprzedaz 7,15 - 7,36mar.zag napisał(a):Sloniowatty napisał(a):nie wiem jakie sa ceny w Tucepi, nie zwrocilem uwagi, ale jak dzisiaj pojdziemy na spacer to zobacze. Gdzies indziej tez nie wiem, ale penie wszedzie to samo...mar.zag napisał(a):Sloniowatty napisał(a):Tucepi dzień drugi, pogoda bez zmian, upał... Właśnie zajrzałem do banku, PKO BP policzylo za kunę 0,62zł za wyjęcie gotówki w bankomacie wliczając w to prowizję.
A jaki kurs jest za euro w Tucepi?
Czy ceny w Tucepi są podobne czy warto np jeździc gdzieś indziej aby wymienic?
Jak możesz to rzuc okiem...będę wdzięczny
Sloniowatty napisał(a):euro skup- sprzedaz 7,15 - 7,36mar.zag napisał(a):Sloniowatty napisał(a):nie wiem jakie sa ceny w Tucepi, nie zwrocilem uwagi, ale jak dzisiaj pojdziemy na spacer to zobacze. Gdzies indziej tez nie wiem, ale penie wszedzie to samo...mar.zag napisał(a):Sloniowatty napisał(a):Tucepi dzień drugi, pogoda bez zmian, upał... Właśnie zajrzałem do banku, PKO BP policzylo za kunę 0,62zł za wyjęcie gotówki w bankomacie wliczając w to prowizję.
A jaki kurs jest za euro w Tucepi?
Czy ceny w Tucepi są podobne czy warto np jeździc gdzieś indziej aby wymienic?
Jak możesz to rzuc okiem...będę wdzięczny
Janusz Bajcer napisał(a):W Tučepi nie typowej starówki.
Sa szersze plaze, o wiele szersze, a te waskie na zdjeciach sa akurat przy naszej kwaterze, a nie chce nam sie lazic dalej. Co do reszty pytan to ci powiem szczerze, ze nie bylismy dalej niz 200m od naszej kwatery... Upal taki ze sie nie chce.... A przedplaty w koncu nie olalem, bo jednak pogoda sie poprawila, spanikowalem troche i tyle...CinnamonGirl napisał(a):Widzę że jednak sie zdecydowałeś i nie olałeś przedpłaty Miłego urlopowania zyczę.
Sama zastanawiam sie nad jakąs miejscowoscią na makarskiej na 'za rok' w tym biorę pod uwagę Tucepi. Wiec będe pilnie śledzic wątek.
Interesuje mnie czy Tucepi ma jakies 'stare miasto' czy to raczej typowa apartamentowa miescinka bez metra 'starości'. Ja lubie pospacerowa po starych wąskich uliczkach.
I plaże - te na zdjeciach sa jakies wąskie - ja preferuje cos szerszego powyzej 10m. Są też takie?
I jakie wrazenia są z połączenia morza z górami - robi wrazenie jak np w makarskiej co mozna na zdjeciach objerzec?