WIOLAB napisał(a):Aneta.K napisał(a):WIOLAB napisz i jakie wrażenia po powrocie?
Anetko dam malutkie streszczenie ale to po niedzieli
W skrócie - było zaj**** i mój mąż cały czas klepie, ze za rok znów CRO
vazyl napisał(a):Nie marudź, właśnie zza chmur wyszło słońce. Pogoda się klaruje po nocnej burzy.
holly napisał(a):w okolicy Sybenika właśnie zaczęło padać. pierwszy tydzień był bardzo fajny, natomiast od wczoraj jest źle...czas chyba na wcześniejszy powrót do domu. W 2007 roku w Makarskiej pogoda była podobna, to chyba moje ostatnie wakacje w Chorwacji we wrześniu.
mutiaq napisał(a):holly napisał(a):w okolicy Sybenika właśnie zaczęło padać. pierwszy tydzień był bardzo fajny, natomiast od wczoraj jest źle...czas chyba na wcześniejszy powrót do domu. (...)
Bo sie pogorszyła pogoda, to cza wracać?.. no nie...
holly napisał(a):w okolicy Sybenika właśnie zaczęło padać. pierwszy tydzień był bardzo fajny, natomiast od wczoraj jest źle...czas chyba na wcześniejszy powrót do domu. W 2007 roku w Makarskiej pogoda była podobna, to chyba moje ostatnie wakacje w Chorwacji we wrześniu.
__Marcin__ napisał(a):holly napisał(a):w okolicy Sybenika właśnie zaczęło padać. pierwszy tydzień był bardzo fajny, natomiast od wczoraj jest źle...czas chyba na wcześniejszy powrót do domu. W 2007 roku w Makarskiej pogoda była podobna, to chyba moje ostatnie wakacje w Chorwacji we wrześniu.
Ja byłem od 1.09 - 11.09 w Tucepi i pogodę miałem idealną :]
adamk3 napisał(a):__Marcin__ napisał(a):holly napisał(a):w okolicy Sybenika właśnie zaczęło padać. pierwszy tydzień był bardzo fajny, natomiast od wczoraj jest źle...czas chyba na wcześniejszy powrót do domu. W 2007 roku w Makarskiej pogoda była podobna, to chyba moje ostatnie wakacje w Chorwacji we wrześniu.
Ja byłem od 1.09 - 11.09 w Tucepi i pogodę miałem idealną :]
terefer kuku
a ten zaj-sty wiatr