Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

POGODA TERAZ czerwiec 2010

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 12.06.2010 09:49

[quote="mars2009]Pytajcie dalej, do czasu kiedy sami nie opanujecie prognozowania pogody.
Zawsze chętnie odpowiem i pomogę. W sumie to jest proste.

Czy powinienem zaprzestać mojej aktywności w tym temacie?
Może to jest już zbyt nudne?
Pozdrawiam Wszystkich zainteresowanych.[/quote]

Ja próbuję wgłębić się w Twoje strony ale jakoś ciezko mi to przychodzi 8)

Co do Twojej aktywności w temacie, nic nie zmieniaj !!

Proszę Cię obserwuj Orebić bo za tydzień tam zmierzam :D odezwę się na pewno jeszcze przed wyjazdem :wink:

Pozdrawiam
mars2009
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mars2009 » 12.06.2010 10:42

WIOLAB napisał(a):[quote="mars2009]Pytajcie dalej, do czasu kiedy sami nie opanujecie prognozowania pogody.
Zawsze chętnie odpowiem i pomogę. W sumie to jest proste.
Czy powinienem zaprzestać mojej aktywności w tym temacie?
Może to jest już zbyt nudne?
Pozdrawiam Wszystkich zainteresowanych.

Ja próbuję wgłębić się w Twoje strony ale jakoś ciezko mi to przychodzi 8)
Co do Twojej aktywności w temacie, nic nie zmieniaj !!
Proszę Cię obserwuj Orebić bo za tydzień tam zmierzam :D odezwę się na pewno jeszcze przed wyjazdem :wink:
Pozdrawiam[/quote]

Miła "WIOLAB" wklejam Ci linka do Oberić.
http://www.accuweather.com/pl/EUR/HR/HR ... -Look.aspx
Znalazłem tą miejscowość w wyszukiwarce "pogodowej". Sprawdzaj co dziennie.
P.S.
Daj znać przed wyjazdem jaką będziesz miała pogodę.
Temperatura wody rośnie z dnia na dzień. Zobacz sama i porównaj do Bałtyku
http://www.weatheronline.pl/cgi-app/wat ... 05&LANG=pl
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 12.06.2010 12:29

mars2009 napisał(a):Miła "WIOLAB" wklejam Ci linka do Oberić.
http://www.accuweather.com/pl/EUR/HR/HR ... -Look.aspx
Znalazłem tą miejscowość w wyszukiwarce "pogodowej". Sprawdzaj co dziennie.
P.S.
Daj znać przed wyjazdem jaką będziesz miała pogodę.
Temperatura wody rośnie z dnia na dzień. Zobacz sama i porównaj do Bałtyku
http://www.weatheronline.pl/cgi-app/wat ... 05&LANG=pl

Z odczytaniem tempki wody problemu nie było :lol: U nas max 14 stopni w Cro 24 ! Już się cieszę
Gorzej z 1 linkiem, w czym podana jest ta temperatura?
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 14.06.2010 09:26

A my za 2 tyg jedziemy do Vodic... oglądałem 15 dniową prognozę i póki co jestem przestraszony... prognozy pokazują wciąż deszcze..
Jeszcze takiego dziwnego roku, to nie było
Tomasz R.
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz R. » 14.06.2010 09:51

Czyli zapowiada się powtórka z poprzedniego roku. Kiedy od 20 czerwca padało przez kilka dni :cry:
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 14.06.2010 10:16

jolamik napisał(a):A my za 2 tyg jedziemy do Vodic... oglądałem 15 dniową prognozę i póki co jestem przestraszony... prognozy pokazują wciąż deszcze..

nie wierz w takie pogody, widzisz, że nie potrafią przewidzieć co za 3 dni będzie, a co dopiero mówić jak bezie w sierpniu :wink:
Ja wyjeżdżam w sobotę, więc mam większe obawy ....
ewwwa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewwwa » 14.06.2010 10:20

ja też patrzę z przerażeniem na te prognozy, a wyjazd już w piątek :cry:
Tomasz R.
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz R. » 14.06.2010 10:24

WIOLAB napisał(a):
jolamik napisał(a):A my za 2 tyg jedziemy do Vodic... oglądałem 15 dniową prognozę i póki co jestem przestraszony... prognozy pokazują wciąż deszcze..

nie wierz w takie pogody, widzisz, że nie potrafią przewidzieć co za 3 dni będzie, a co dopiero mówić jak bezie w sierpniu :wink:
Ja wyjeżdżam w sobotę, więc mam większe obawy ....

Przyjacielu jeżeli raz przeżyłeś 4-5 dni deszczowych w cro podczas 10 dniowego wyjazdu to wiesz co to znaczy. Po prostu jestem pełen obaw. Obawiając się powtórki z poprzedniego roku.
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 14.06.2010 10:31

Tomasz R. napisał(a):Przyjacielu jeżeli raz przeżyłeś 4-5 dni deszczowych w cro podczas 10 dniowego wyjazdu to wiesz co to znaczy. Po prostu jestem pełen obaw. Obawiając się powtórki z poprzedniego roku.

byłam we IX w 2001 na Istrii i miałam jeden dzień słońca więc wiem co to znaczy, ja tylko nie wierze długoterminowemu wróżeniu i po drugie nawet nie chce wierzyć :wink:

Teraz jedziemy z tą sama koleżanką co wtedy .. :roll: mam nadzieję, że pecha nie przyniesie a pogodę będę mieć jak w ubiegłoroczne wakacje 8)
Mr_Kubos
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mr_Kubos » 16.06.2010 20:50

Witam. Też jedziemy do Vodic w piątek koło południa na 13dni i mamy wielką nadzieję, że pogoda się uda. Jedziemy pierwszy raz z dziećmi i chcemy, żeby się nacieszyły ciepłą wodą i ślicznym słoneczkiem. Pozdrawiam
gina
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gina » 17.06.2010 08:56

ewwwa napisał(a):ja też patrzę z przerażeniem na te prognozy, a wyjazd już w piątek :cry:

Również wybieram się do Vodic ale za kilka dni dokładnie 22 czerwca. Pogodę śledzę już od dwóch tygodni codziennie. Chyba popadam w paranoje bo pierwszą czynnością jaką robię po przebudzeniu to sprawdzam pogodę :wink: :-)). To mój trzeci wyjazd, zawsze pogoda dopisywała, więc myslę , że tym razem też się nie zawiodę. Pozdrawiam wszystkich i życzę SŁOŃCA :D
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 17.06.2010 09:33

my będziemy w Vodicach 28 czerwca... będziemy tam 11 dni... taki to już nasz charakter... codziennie lookam na accuweather... ale jest coraz ładniej... dlatego mam nadzieję, że jednak będzie fajnie... tym razem jedziemy aż na 3 auta... spora ekipa... pozdrawiamy Cromaniaków, którzy jak my zamierzają w ciepłej wodzie taplać się i korzystać ze słońca...
stiepa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stiepa » 18.06.2010 13:06

Stabilność pogody według większości portali bardzo zmienna. Wyjeżdżam dzisiaj o 22.00, do Baśki Vody, według prognoz ogólnie w calej CRO poprawa pogody od środy. :(
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 18.06.2010 13:40

Koleżanka od wczoraj jest w Makarskiej.
Przed chwilą napisała mi, że niebo jest zachmurzone, stąd idealna pogoda na zwiedzanie. A poza tym jest ciepło i parno :D

Myślę, że dla wszystkich zainteresowanych najbardziej aktualną pogodę pokazują kamerki internetowe. Bo gdybać co będzie jutro czy przez kolejne dni nie ma co.
Ja w każdym bądź razie wychodzę z założenia, że w Chorwacji zawsze świeci słońce :D
AnkaP.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnkaP. » 18.06.2010 21:13

oglądam właśnie program tv Słowenia - wszędzie tam zimno, leje w całym rejonie, a w Słowenii burze z gradem wielkości jaja i trąby powietrzne! Horror!
A ja za tydzień jadę..... :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat