Joa napisał(a):nie martw sie pogoda, ja za 3dni jade w rejon Splitu, do Supetar. mam chorwacka tv i codziennie oglądam prognozy pogody, jest calkiem niezle 25C i sloneczko
Kasiunia napisał(a):Słuchajcie ludziska! Jestem załamana pogodą we Wrocławiu i ogólnie w Polsce. Czy ma ktoś jakieś dobre prognozy na wrzesień w Chorwacji. Będę niedalego Splitu????? Boj się że strój kąpielowy nie będzie mi potrzebny...
Bozena Kljaković napisał(a)::D pogoda jest wspaniala dzisiaj bylo 27 stopni w Splicie,przez weekend zapowiadaja troche chmorek ,a po znowu dobra pogoda.Przecierz Ludzie to jest Dalmacja bierzcie kostimy kapielowe i cheja do cieplego morza 25 stopni.
Pozdrowienia z cieplego Splitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bozena.
M.Smith napisał(a):Bozena Kljaković napisał(a)::D pogoda jest wspaniala dzisiaj bylo 27 stopni w Splicie,przez weekend zapowiadaja troche chmorek ,a po znowu dobra pogoda.Przecierz Ludzie to jest Dalmacja bierzcie kostimy kapielowe i cheja do cieplego morza 25 stopni.
Bozena.
jak na razie to pada od weekendu a pochmurno ma być do 14 września albo dłużej choć w ubiegłym roku o tej porze w okolicach Splitu było b. ciepło
Bozena Kljaković napisał(a):M.Smith napisał(a):Bozena Kljaković napisał(a)::D pogoda jest wspaniala dzisiaj bylo 27 stopni w Splicie,przez weekend zapowiadaja troche chmorek ,a po znowu dobra pogoda.Przecierz Ludzie to jest Dalmacja bierzcie kostimy kapielowe i cheja do cieplego morza 25 stopni.
Bozena.
jak na razie to pada od weekendu a pochmurno ma być do 14 września albo dłużej choć w ubiegłym roku o tej porze w okolicach Splitu było b. ciepło
Witajcie!!!!
W Dalmacji z pogoda nigdy niewiadomo,pochmorno zrobiło sie w poniedziałek,dzisiaj wtorek ,troche deszczu było rano w tej chwili swieci słonce i jest przyjemnych 25 stopni,mozna sie jeszcze kapac w morzu.
Zapowiadaja tak zmienna pogode przez pare dni.
Pozdrowienia ze Splitu
Bozena.