Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pogoda

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kasiunia
Pogoda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiunia » 02.09.2003 10:34

Słuchajcie ludziska! Jestem załamana pogodą we Wrocławiu i ogólnie w Polsce. Czy ma ktoś jakieś dobre prognozy na wrzesień w Chorwacji. Będę niedalego Splitu????? Boj się że strój kąpielowy nie będzie mi potrzebny... :(
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 02.09.2003 11:05

Kasiuani

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiuani » 02.09.2003 12:20

A byłeś kiedyś w Cro we wrześniu????Koło Splitu
Joaśka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joaśka » 02.09.2003 14:20

hej ja byłam we wrześniu koło Splitu 2 lata temu. W tym roku wybieram się za Dubrownik. Jak byłam to z pogodą generalnie było ok. Słońce może nie paliło zbyt mocno, ale porządnie brazowa wróciłam. Zdarzyło się też tak, że padało non stop przez 2 dni, a potem słońce przez tydzień. W końcu najbardziej liczy się towarzystwo z którym masz wypocząć. Pa
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 02.09.2003 14:22

We wrześniu niestety nie byłem.
Ale parę pocieszających info znajdziesz tu:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=198 ... ht=wrzesie
8)
Joa

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joa » 02.09.2003 16:52

nie martw sie pogoda, ja za 3dni jade w rejon Splitu, do Supetar. mam chorwacka tv i codziennie oglądam prognozy pogody, jest calkiem niezle 25C i sloneczko :D
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 04.09.2003 21:38

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.09.2003 22:03

Joa napisał(a):nie martw sie pogoda, ja za 3dni jade w rejon Splitu, do Supetar. mam chorwacka tv i codziennie oglądam prognozy pogody, jest calkiem niezle 25C i sloneczko :D

Potwierdzam,
na HRT 2 codziennie rano jest przekaz kamer na żywo z ważniejszych miast Chorwacji i jest tam 25 - 26 st. Aż trudno uwierzyć :!: Zatem nie przejmuj się Kasiunia - słoneczko Ci nieźle dowali :lol:
Przyjemnego wypoczynku
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 05.09.2003 19:27

Kasiunia napisał(a):Słuchajcie ludziska! Jestem załamana pogodą we Wrocławiu i ogólnie w Polsce. Czy ma ktoś jakieś dobre prognozy na wrzesień w Chorwacji. Będę niedalego Splitu????? Boj się że strój kąpielowy nie będzie mi potrzebny... :(

Nie przejmuj się! Jeśli strój kąpielowy nie będzie ci potrzebny to panowie na pewno się ucieszą z widoków... :D :D :D :wink:
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 05.09.2003 20:21

:D pogoda jest wspaniala dzisiaj bylo 27 stopni w Splicie,przez weekend zapowiadaja troche chmorek ,a po znowu dobra pogoda.Przecierz Ludzie to jest Dalmacja bierzcie kostimy kapielowe i cheja do cieplego morza 25 stopni.
Pozdrowienia z cieplego Splitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bozena. :D :D :D :D :D :D
jakuza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakuza » 06.09.2003 13:37

8) kochana na stronie internetowej www.infoadriatic.com znajdziesz wszystko od prognoz pogody po kursy walut i czego jeszcze dusza zapragnie.Polecam.
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 09.09.2003 10:05

Bozena Kljaković napisał(a)::D pogoda jest wspaniala dzisiaj bylo 27 stopni w Splicie,przez weekend zapowiadaja troche chmorek ,a po znowu dobra pogoda.Przecierz Ludzie to jest Dalmacja bierzcie kostimy kapielowe i cheja do cieplego morza 25 stopni.

jak na razie to pada od weekendu a pochmurno ma być do 14 września albo dłużej choć w ubiegłym roku o tej porze w okolicach Splitu było b. ciepło
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 09.09.2003 13:27

M.Smith napisał(a):
Bozena Kljaković napisał(a)::D pogoda jest wspaniala dzisiaj bylo 27 stopni w Splicie,przez weekend zapowiadaja troche chmorek ,a po znowu dobra pogoda.Przecierz Ludzie to jest Dalmacja bierzcie kostimy kapielowe i cheja do cieplego morza 25 stopni.

jak na razie to pada od weekendu a pochmurno ma być do 14 września albo dłużej choć w ubiegłym roku o tej porze w okolicach Splitu było b. ciepło

:D Witajcie!!!!
W Dalmacji z pogoda nigdy niewiadomo,pochmorno zrobiło sie w poniedziałek,dzisiaj wtorek ,troche deszczu było rano w tej chwili swieci słonce i jest przyjemnych 25 stopni,mozna sie jeszcze kapac w morzu.
Zapowiadaja tak zmienna pogode przez pare dni.
Pozdrowienia ze Splitu :!:
Bozena.
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 09.09.2003 16:03

Bozena Kljaković napisał(a):
M.Smith napisał(a):

:D Witajcie!!!!
W Dalmacji z pogoda nigdy niewiadomo,pochmorno zrobiło sie w poniedziałek,dzisiaj wtorek ,troche deszczu było rano w tej chwili swieci słonce i jest przyjemnych 25 stopni,mozna sie jeszcze kapac w morzu.
Zapowiadaja tak zmienna pogode przez pare dni.
Pozdrowienia ze Splitu :!:
Bozena.

Bożenko coś oszukujesz albo mieszkasz w jaskini zobacz sama na kamerkę internetową w Splicie ja tam jeszcze słońca dzisiaj nie widziałem
dla chętnych adres : http://www.izor.hr/webcameng.htm
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 22.09.2003 17:49

:D Witajcie !!!
Z jeszcze cieplej Dalmacji!!!!
Jezeli jedziecie w te strony ,to na adresie ktory podaje mozna sprawdzic pogode przez najblizsze dni.
www.vidulini-astro.hr
Pozdrowienia dla wszystkich.
Bozena :papa:

Powrót do Pogoda i klimat