Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pogoda

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Donata Jędrzejewska
Turysta
pogoda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donata Jędrzejewska » 08.06.2006 08:22

Jadę do Porecu (okolica Puli) 19.08 i zastanawiam się czy bedzie pogoda i czy można jechać tam z małym dzicekiem żeby mógł pokąpać się w ciepłej wodzie ? Może wybrać jednak inne miejsce w Chorwacji żeby pogoda była pewna ?
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 08.06.2006 09:37

Oczywiście że tak w sierpniu woda w adriatyku ma ok. 26 stopni. Jeżeli chodzi o Porec to nie wiem bo nie byłem, poszukaj na forum, ja mogę polecić Riwierę Makarską czyli bardziej na południe.
Donata Jędrzejewska
Turysta
pogoda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donata Jędrzejewska » 08.06.2006 10:03

dzięki za info, właśnie wiem że na pd Chorwacji nie ma problemu z pogodą a o Istrii słyszałam różne opinie i dlatego zależy mi na informacji od kogoś kto tam był czy tam też nie ma problemu z pogodą
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 08.06.2006 10:27

Donata Jędrzejewska napisał(a):dzięki za info, właśnie wiem że na pd Chorwacji nie ma problemu z pogodą a o Istrii słyszałam różne opinie i dlatego zależy mi na informacji od kogoś kto tam był czy tam też nie ma problemu z pogodą

Niespodzianki z pogodą mogą byc zawsze i wszędzie-popatrz po serwisach pogodowych co to tez sie wyprawia z tą pogodą :roll:
Ale cóż...Natura.
Datoo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Datoo » 08.06.2006 11:23

Donata Jędrzejewska napisał(a):Jadę do Porecu (okolica Puli) 19.08 i zastanawiam się czy bedzie pogoda i czy można jechać tam z małym dzicekiem żeby mógł pokąpać się w ciepłej wodzie ? Może wybrać jednak inne miejsce w Chorwacji żeby pogoda była pewna ?

Masz tu aktualne widoki Porecu.

http://www.istraweb.net/webcam/porec/#

można tam też zobaczyć panoramę dookoła.

Powrót do Pogoda i klimat