Wybieramy się pierwszy raz na Chorwację (do Chorwacji?

Pozdrawiam!
Gonziakowa napisał(a):Witam forumowiczów!
Wybieramy się pierwszy raz na Chorwację (do Chorwacji?). Termin podróży przypada na ostatni tydzień sierpnia i pierwszy tydzień września. Pobyt dzielimy między Vodicami a Bolem na wyspie Brac. I tu pytanko: jak pogoda w tym czasie zazwyczaj wygląda w tych rejonach? Jest duże prawdopodobieństwo burz czy jendak słoneczko?
Pozdrawiam!
kodens79 napisał(a):W zeszłym roku byliśmy od 31.08 do 11.09 pogoda cudowana ani jednego dnia z deszczem cały czas około 30 stopni był plażing i smażing .
W tym roku jade od 28.08 do 8.09 i mam nadzieję że pogoda dopisze.
Udanych wakacji
Janusz Bajcer napisał(a):luki041 napisał(a):Witam.
I druga sprawa co napisze wszystko w jednym poscie jak z pogoda w końcówce sierpnia poczatku wrzesnia? Planujemy jechac jak najbardziej na poludnie. Dzieki z gory za odpowiedzi.
Witam
Druga sprawa w innym dziale >>> pogoda-i-klimat-f7.html
luki041 napisał(a):Witam.
Zaczne od tego iz w chorwacji byłem juz 5 razy, ale ostatni moj raz byl 3 lata temu, zawsze wyjazd w ciemno w 8 osob. Zawsze udawalo sie cos znalezc (chociaz czasem bylo trzeba szukac ok 5 godzin). W tym roku planuje pojechac tylko z moja dziewczyna na ok 10/12 nocy w 2 polowie sierpnia lub jego koncowce. Tylko tym razem bardziej sie obawiam niz zwykle mimo iz jedziemy tylko w 2 osoby i niby powinno byc latwiej.. Co sadzicie? Dla 2 osob mysle nie powinno byc wielkiego problemu w obojetnie jakim terminie? Czy moze nie warto ryzykowac w tym roku i cos zarezerwowac? I druga sprawa co napisze wszystko w jednym poscie jak z pogoda w końcówce sierpnia poczatku wrzesnia? Planujemy jechac jak najbardziej na poludnie. Dzieki z gory za odpowiedzi.
luki041 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):luki041 napisał(a):Witam.
I druga sprawa co napisze wszystko w jednym poscie jak z pogoda w końcówce sierpnia poczatku wrzesnia? Planujemy jechac jak najbardziej na poludnie. Dzieki z gory za odpowiedzi.
Witam
Druga sprawa w innym dziale >>> pogoda-i-klimat-f7.html
Tak wiem i już nie raz w tym dziale bywałem, ale może akurat ktoś coś za jednym razem ciekawego doda jak już będzie odpowiadał na moje pierwsze pytaniea propos niego: nikt nie jechał w 2 osoby w tym, albo podobnym terminie?