Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pogaduchy

Dział testowy poświęcony swobodnym dyskusjom na dowolne, często niezrozumiałe lub kontrowersyjne tematy. Moderacja w tym dziale jest ograniczona. Nie ma obowiązku wchodzenia do tego działu i czytania postów - robisz to na własną odpowiedzialność.
romuald22
Koneser
Re: Kamizelki, trójkąty ostrzegawcze, ubezpieczenia ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 28.01.2025 20:18

Marlowe1994 napisał(a):A dlaczego to ważne, że ja jestem zalogowany?

Bo wtedy nie byłoby już tysięcy tylko o jednego mniej.
Marlowe1994 napisał(a):Mówi się, że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Może nie zajarzyłeś, jak zwykle, to ci wytłumaczę...

Używanie dużych kwantyfikatorów świadczy o głęboko zakorzenionym wysokim mniemaniu o sobie samym. Z tego jesteś znany wśród wielu userów tego forum.
Marlowe1994 napisał(a):Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Tak. Wszystko o wszystkim. Od ciebie.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 28.01.2025 21:07

romuald22 napisał(a):
Marlowe1994 napisał(a):A dlaczego to ważne, że ja jestem zalogowany?

Bo wtedy nie byłoby już tysięcy tylko o jednego mniej.
Marlowe1994 napisał(a):Mówi się, że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Może nie zajarzyłeś, jak zwykle, to ci wytłumaczę...

Używanie dużych kwantyfikatorów świadczy o głęboko zakorzenionym wysokim mniemaniu o sobie samym. Z tego jesteś znany wśród wielu userów tego forum.
Marlowe1994 napisał(a):Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Tak. Wszystko o wszystkim. Od ciebie.

Logika którą błysnąłeś to chyba z Uniwersytetu Żywieckiego :lool:
Ciekawe jest to że tysiące, czyli powiedzmy kilka tysięcy, minus 1 (jeden) nie daje wyniku nadal kilku tysięcy :lol:
A co tam Romusiu pokasowałeś coś o chudych bocianich nóżkach? :lol:
Może dodasz coś merytorycznie?
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 28.01.2025 21:13

Marlowe1994 napisał(a):Logika którą błysnąłeś to chyba z Uniwersytetu Żywieckiego :lool:
Ciekawe jest to że tysiące, czyli powiedzmy kilka tysięcy, minus 1 (jeden) nie daje wyniku nadal kilku tysięcy :lol:
A co tam Romusiu pokasowałeś coś o chudych bocianich nóżkach? :lol:
Może dodasz coś merytorycznie?

Nie rozumiem tego jadu i złośliwości. Gumka cie w majtkach ciśnie?
Merytorycznie było o policjantach słowackich.
Jak mniemam ty ukończyłeś uniwersytet w ferrari w gazie. Zawsze to coś.
Pieszczotliwy jesteś bociusiu. Całuski.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 28.01.2025 21:31

Złośliwy to ty jesteś, odpowiadam tylko na to co prezentujesz.
Pytałem o kontrolę w Słowacji to wypisałeś to co wypisałeś. Mundości.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 28.01.2025 21:46

Może to by było dobre u nas...
Obrazekhttps://zapodaj.net/plik-ohrzhoIgRD
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 28.01.2025 22:10

Marlowe1994 napisał(a): Mundości.

Nie znam takiego słowa. Ale od mądrego zawsze coś warto się dowiedzieć.
Co do złośliwości to niestety ty czepiasz się wpisów w wielu wątkach i prowokujesz reakcję.
A nie można sobie pomilczeć???
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 28.01.2025 22:25

Milcz więc.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 28.01.2025 22:35

Marlowe1994 napisał(a):Milcz więc.

Vice versa.
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 29.01.2025 09:00

romuald22 napisał(a):
Marlowe1994 napisał(a): Mundości.

Nie znam takiego słowa (...)
A wyrażenie "afazja ruchowa" znasz?
Albo jakieś linki do definicji tegoż?
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 29.01.2025 18:43

Afazja. Hmm... Jeszcze ruchowa. Przykro mi stwierdzić, że jesteś typowym tego objawem. Na studiach jakiś profesor mnie nawet z tego przepytywał. Uszkodzenie struktur mózgowych jest nieubłagane. Niestety osoba doświadczająca tego nie jest w stanie tego potwierdzić. Podobnie jak większość alkoholików twierdzi, że nie ma problemów z alkoholem. Bociusiu i Bogdanie przesłodki i przemądry, weźcie tą uciskającą was gumkę w majtkach odetnijcie i stańcie się normalni bo uważam, że na to was stać. Nie jesteście głupkami tylko upierdliwcami. Zmieńcie to.
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 29.01.2025 20:52

romuald22 napisał(a):(...) Na studiach jakiś profesor mnie nawet z tego przepytywał (...)
To w Żywcu Collegium Humanum też miało swoją filię?
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 29.01.2025 20:54

boboo napisał(a):
romuald22 napisał(a):(...) Na studiach jakiś profesor mnie nawet z tego przepytywał (...)
To w Żywcu Collegium Humanum też miało swoją filię?

:lezekwicze:
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 29.01.2025 20:57

romuald22 napisał(a):Afazja. Hmm... Jeszcze ruchowa. Przykro mi stwierdzić, że jesteś typowym tego objawem. Na studiach jakiś profesor mnie nawet z tego przepytywał. Uszkodzenie struktur mózgowych jest nieubłagane. Niestety osoba doświadczająca tego nie jest w stanie tego potwierdzić. Podobnie jak większość alkoholików twierdzi, że nie ma problemów z alkoholem. Bociusiu i Bogdanie przesłodki i przemądry, weźcie tą uciskającą was gumkę w majtkach odetnijcie i stańcie się normalni bo uważam, że na to was stać. Nie jesteście głupkami tylko upierdliwcami. Zmieńcie to.

Ty masz jakąś avisofilię? :roll: :?
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 29.01.2025 21:21

Czasami lubię z osobami o nikłym profilu podyskutować.
Wiadomo że w Żywcu nie ma normalnej wyższej uczelni. Ale złośliwcy i upierdliwcy będą się tego trzymać.
Skończyłem krakowską uczelnię znaną od setek lat. Policjanci i niemieccy pontoniarze nawet w pobliżu nie przechodzili. Tak więc panowie do boju na stare lata. :D
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 29.01.2025 22:03

romuald22 napisał(a):Czasami lubię z osobami o nikłym profilu podyskutować.
Wiadomo że w Żywcu nie ma normalnej wyższej uczelni. Ale złośliwcy i upierdliwcy będą się tego trzymać.
Skończyłem krakowską uczelnię znaną od setek lat. Policjanci i niemieccy pontoniarze nawet w pobliżu nie przechodzili. Tak więc panowie do boju na stare lata. :D

A nienormalna jakaś jest? :roll:
Może zgłoś gdzieś do komendy żeby tam patrole jakieś puścili jak policjanci tam nie chodzą. Pontoniarze to chyba nie przepływali. I niski profil to jaki?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Po godzinach...

Pogaduchy - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies